Višji gasilski častnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Dobra ideja, vendar menim da se gremo malo bolj na easy in naknadno mogoče ob interesu še ostalo.Matej B. napisal/-a:full dobra ideja Drago. "za vse nivoje in specialnosti gasilskega izobraževanja". To se mi zdi super ideja, da bodo testi za več činov (VGČ je že, zdaj še GČ in NGČ pa GASILEC pa bo vse lepo po vrsti štimalo!!!!![]()
potem pa še specialnosti
Lp, Roman
roman napisal/-a:Dobra ideja, vendar menim da se gremo malo bolj na easy in naknadno mogoče ob interesu še ostalo.Matej B. napisal/-a:full dobra ideja Drago. "za vse nivoje in specialnosti gasilskega izobraževanja". To se mi zdi super ideja, da bodo testi za več činov (VGČ je že, zdaj še GČ in NGČ pa GASILEC pa bo vse lepo po vrsti štimalo!!!!![]()
potem pa še specialnosti
![]()
Lp, Roman
Se povsem strinjam. Začnimo z manjšim delom v testne namene. V primeru, da se bo stvar prijela pa gremo naprej. V prejšnjih sporočilih sem bral tudi idejo o skupni pripravi gradiv za predavatelje. Tudi tu bi se dalo marsikaj narediti. Več ljudi več ve in vsake oči imajo svojega malarja. Verjetno bi nastali zanimivi izdelki.
lp, Brane
Znanje je največji zaklad, a na žalost ga moramo vse življenje negovati.
Roman je napisal
Dobra ideja, vendar menim da se gremo malo bolj na easy in naknadno mogoče ob interesu še ostalo.
Brane je napisal
Se povsem strinjam. Začnimo z manjšim delom v testne namene. V primeru, da se bo stvar prijela pa gremo naprej. V prejšnjih sporočilih sem bral tudi idejo o skupni pripravi gradiv za predavatelje. Tudi tu bi se dalo marsikaj narediti. Več ljudi več ve in vsake oči imajo svojega malarja. Verjetno bi nastali zanimivi izdelki.
Strinjam se z obema, vendar je potrebno pričeti z testi počasi, počakati je potrebno na tečajnike in to zadevo izpeljati malo bolj ohlapno, ne čisto tako kot je dejanska, obvladati morajo osnovno znanje o gasilstvu.
Lp polo
Dobra ideja, vendar menim da se gremo malo bolj na easy in naknadno mogoče ob interesu še ostalo.
Brane je napisal
Strinjam se z obema, vendar je potrebno pričeti z testi počasi, počakati je potrebno na tečajnike in to zadevo izpeljati malo bolj ohlapno, ne čisto tako kot je dejanska, obvladati morajo osnovno znanje o gasilstvu.
Lp polo
Mater, če morajo pa kandidati za VGČ obvladati samo osnovno znanje o gasilstvu, se bom pa raje k ribičem vpisal!polo napisal/-a:Strinjam se z obema, vendar je potrebno pričeti s testi počasi, počakati je potrebno na tečajnike in to zadevo izpeljati malo bolj ohlapno, ne čisto tako kot je dejanska, obvladati morajo osnovno znanje o gasilstvu.
Po mojem mnenju je potrebno priprave na sprejemce izpeljati tako, da na sprejemnih izpitih ne bo nobenih presenečenj in da bodo kandidati, ki so se stvari "naučili" na forumu v ponos in potrditev vsem sodelujočim predavateljem na forumu.
Na pomoč! Jani
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Kraj: smokuč
- metodg
- GE: PGD Brezje na Gor.
- Kraj: Brezje na Gorenjskem
- Kontakt:
Tako, fantje!
Testna verzija vprašanj za web je pripravljena. Čakam objavo na webu, pol bomo pa predavatelji najprej malo sprobal in podal pripombe.
No potlej se boste pa lahko preizkusl še ostali.
Vsi rezultati se bodo vpisovali v bazo, tako da bomo vedno vedeli, kdo je naredil in kdo ni
. Po končanem testu boste takoj dobili rezultate in označene vse napake, pravilni odgovori bodo pa imeli še celo kakšen komentar.
Pri napačnih ga pa nikar ne pričakujte.
Se boste še mal za knjige usedl pa potlej še enkrat sprobal.
Test bo pod geslom, geslo bo pa poslal Drago tistemu, ki bo test želel opravljati.
Ampak ne prehitevajmo. Mislim da bo naslednji teden zadeva že normalno delovala!
Metod G.
P.S.: Če vas zanima kako približno bo zadeva zgledala imate tukaj link na podobne strani: http://perception.questionmark.com/qmus ... 6486629261
Testna verzija vprašanj za web je pripravljena. Čakam objavo na webu, pol bomo pa predavatelji najprej malo sprobal in podal pripombe.
No potlej se boste pa lahko preizkusl še ostali.
Vsi rezultati se bodo vpisovali v bazo, tako da bomo vedno vedeli, kdo je naredil in kdo ni
Pri napačnih ga pa nikar ne pričakujte.
Test bo pod geslom, geslo bo pa poslal Drago tistemu, ki bo test želel opravljati.
Ampak ne prehitevajmo. Mislim da bo naslednji teden zadeva že normalno delovala!
Metod G.
P.S.: Če vas zanima kako približno bo zadeva zgledala imate tukaj link na podobne strani: http://perception.questionmark.com/qmus ... 6486629261
Sprejemni za VGČ
Kdo hudiča bi se me usmilu in mi namignil kakšno oprašanje za sprejemni izpit za VGČ, ki bo v soboto ob 10:00 na Igu?! Sploh me zanimata temi: kemija in tipizacija!
Hvala za neizmerno pomoč pa uso srečo...predvsem meni!
Hvala za neizmerno pomoč pa uso srečo...predvsem meni!
- Jasmin Kaljun
- Kraj: Pragersko - Makole
- Kontakt:
-
gozdarroma
Tečaj VGČ na Ig-u
Prav lep pozdrav vsem skupaj!
Lepo bi prosil, če bi se me kdo usmilil in mi omogočil on-line preizkus za VGČ.
Tudi jaz
se namreč udeležujem sprejemnih izpitov na Ig-u v soboto
.
Lepo bi prosil, če bi se me kdo usmilil in mi omogočil on-line preizkus za VGČ.
Tudi jaz
Koda: Izberi vse
Vem da je že zadnji dan vendar saj veste "NIKOLI NI PREPOZNO!" :twisted:
:D HVALA :D
:oops: :oops: Ker sem ob prijavi pozabil označiti za objavo mejla vam ga sporočam :oops: gozdarroman@hotmail.com :oops: :oops: :oops:
8) Roman Č. 8)Re: Tečaj VGČ na Ig-u
V forumu tečaj Drago piše:gozdarroma napisal/-a:Prav lep pozdrav vsem skupaj!
Lepo bi prosil, če bi se me kdo usmilil in mi omogočil on-line preizkus za VGČ.![]()
tu je link: http://ls.fov.uni-mb.si/q/perception.dll
Name: predtest
password: (se pa javite)
lp
Brane Šmitek
Znanje je največji zaklad, a na žalost ga moramo vse življenje negovati.