Višji gasilski častnik

Tečaji, vaje, šola ...
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Uporabniški avatar
Matej B.
GE: Ptuj / Tržec
Kraj: Ptuj - Tržec
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Matej B. »

full dobra ideja Drago. "za vse nivoje in specialnosti gasilskega izobraževanja". To se mi zdi super ideja, da bodo testi za več činov (VGČ je že, zdaj še GČ in NGČ pa GASILEC pa bo vse lepo po vrsti štimalo!!!! :lol: :D potem pa še specialnosti :)
Uporabniški avatar
roman
Kraj: Celjska regija

Odgovor Napisal/-a roman »

Matej B. napisal/-a:full dobra ideja Drago. "za vse nivoje in specialnosti gasilskega izobraževanja". To se mi zdi super ideja, da bodo testi za več činov (VGČ je že, zdaj še GČ in NGČ pa GASILEC pa bo vse lepo po vrsti štimalo!!!! :lol: :D potem pa še specialnosti :)
Dobra ideja, vendar menim da se gremo malo bolj na easy in naknadno mogoče ob interesu še ostalo. :lol:

Lp, Roman
Uporabniški avatar
BraneS
Kraj: Brezje na Gorenjskem
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BraneS »

roman napisal/-a:
Matej B. napisal/-a:full dobra ideja Drago. "za vse nivoje in specialnosti gasilskega izobraževanja". To se mi zdi super ideja, da bodo testi za več činov (VGČ je že, zdaj še GČ in NGČ pa GASILEC pa bo vse lepo po vrsti štimalo!!!! :lol: :D potem pa še specialnosti :)
Dobra ideja, vendar menim da se gremo malo bolj na easy in naknadno mogoče ob interesu še ostalo. :lol:

Lp, Roman

Se povsem strinjam. Začnimo z manjšim delom v testne namene. V primeru, da se bo stvar prijela pa gremo naprej. V prejšnjih sporočilih sem bral tudi idejo o skupni pripravi gradiv za predavatelje. Tudi tu bi se dalo marsikaj narediti. Več ljudi več ve in vsake oči imajo svojega malarja. Verjetno bi nastali zanimivi izdelki.

lp, Brane
Znanje je največji zaklad, a na žalost ga moramo vse življenje negovati.
Uporabniški avatar
polo
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a polo »

Roman je napisal

Brane je napisal

Se povsem strinjam. Začnimo z manjšim delom v testne namene. V primeru, da se bo stvar prijela pa gremo naprej. V prejšnjih sporočilih sem bral tudi idejo o skupni pripravi gradiv za predavatelje. Tudi tu bi se dalo marsikaj narediti. Več ljudi več ve in vsake oči imajo svojega malarja. Verjetno bi nastali zanimivi izdelki.

Strinjam se z obema, vendar je potrebno pričeti z testi počasi, počakati je potrebno na tečajnike in to zadevo izpeljati malo bolj ohlapno, ne čisto tako kot je dejanska, obvladati morajo osnovno znanje o gasilstvu.

Lp polo
Uporabniški avatar
Jani
Kraj: Kranjska Gora
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jani »

polo napisal/-a:Strinjam se z obema, vendar je potrebno pričeti s testi počasi, počakati je potrebno na tečajnike in to zadevo izpeljati malo bolj ohlapno, ne čisto tako kot je dejanska, obvladati morajo osnovno znanje o gasilstvu.
Mater, če morajo pa kandidati za VGČ obvladati samo osnovno znanje o gasilstvu, se bom pa raje k ribičem vpisal!
Po mojem mnenju je potrebno priprave na sprejemce izpeljati tako, da na sprejemnih izpitih ne bo nobenih presenečenj in da bodo kandidati, ki so se stvari "naučili" na forumu v ponos in potrditev vsem sodelujočim predavateljem na forumu.

Na pomoč! Jani
Uporabniški avatar
Milan Dubravac
Gasilci.org
Gasilci.org
Kraj: smokuč

Odgovor Napisal/-a Milan Dubravac »

Jani,
to se pa s tabo globoko strinjam. Bodo pa forumovski testi težji od ta pravih, bomo z Dragotom pojačali zahtevnost. Pa ne se ustrašit, nam bo v zabavo vam pa malo manj.
Ni ne bližnjice ne široke ceste do znanja (evklid)
Uporabniški avatar
JozeR
Kraj: Zagorje ob Savi

Odgovor Napisal/-a JozeR »

Bravo!
Upam le, da število ponavljanj ne bo omejeno... :wink:
Da dobi človek dejansko občutek, kaj ga čaka potem na "sprejemnih" na Igu!
Na pomoč,
Jože
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kraj: Lukavci
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Drago »

Jože:

Nič ne bo omejeno :lol: klikal boš kolko ti duša da :lol: samo vprašanja se bodo pač menjevala :shock: kar pomeni, da kake manipulacije z iskanjem pravih odgovorov, ne bodo mogoče :lol: res coll stvarca to :D
Uporabniški avatar
metodg
GE: PGD Brezje na Gor.
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a metodg »

Tako, fantje! 8)

Testna verzija vprašanj za web je pripravljena. Čakam objavo na webu, pol bomo pa predavatelji najprej malo sprobal in podal pripombe.
No potlej se boste pa lahko preizkusl še ostali.
Vsi rezultati se bodo vpisovali v bazo, tako da bomo vedno vedeli, kdo je naredil in kdo ni :twisted: :twisted: . Po končanem testu boste takoj dobili rezultate in označene vse napake, pravilni odgovori bodo pa imeli še celo kakšen komentar.
Pri napačnih ga pa nikar ne pričakujte. :oops: Se boste še mal za knjige usedl pa potlej še enkrat sprobal. :twisted:
Test bo pod geslom, geslo bo pa poslal Drago tistemu, ki bo test želel opravljati. :lol:
Ampak ne prehitevajmo. Mislim da bo naslednji teden zadeva že normalno delovala!

Metod G. :P

P.S.: Če vas zanima kako približno bo zadeva zgledala imate tukaj link na podobne strani: http://perception.questionmark.com/qmus ... 6486629261
Uporabniški avatar
JozeR
Kraj: Zagorje ob Savi

Odgovor Napisal/-a JozeR »

Teden je na okrog... tudi dva... trije... :?
A je kje že kaj za sprobat, ali ste ugotovili, da ste sami "predavatelji" in je zmanjkalo kandidatov za test?! :wink:
Na pomoč,
Jože
Uporabniški avatar
Boky
Kraj: Podbrezje

Sprejemni za VGČ

Odgovor Napisal/-a Boky »

Kdo hudiča bi se me usmilu in mi namignil kakšno oprašanje za sprejemni izpit za VGČ, ki bo v soboto ob 10:00 na Igu?! Sploh me zanimata temi: kemija in tipizacija!
Hvala za neizmerno pomoč pa uso srečo...predvsem meni!
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kraj: Lukavci
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Drago »

Boky:

Brez skrbi, da te bomo temeljitu stestirali :D ti se samo javi na ZS, eno uro boš imel časa kot tudi tam na testih :lol:

aha, da ne boš rekel, da si zastonj forumovec :P

lp DC
Uporabniški avatar
Jasmin Kaljun
Kraj: Pragersko - Makole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jasmin Kaljun »

Tudi meni bi kaki vzorci testa oz. obseg vprasanja zelo zanimal, glede na to da bom tudi jaz poskusal v soboto na Igu "zmagati". Vem da je sicer ze malo ozno, samo se da kje kaj takega videt?

Aja pa se to: saj kalkulatorji so dovoljeni ??? :lol:
gozdarroma

Tečaj VGČ na Ig-u

Odgovor Napisal/-a gozdarroma »

Prav lep pozdrav vsem skupaj!
Lepo bi prosil, če bi se me kdo usmilil in mi omogočil on-line preizkus za VGČ. :shock:

Tudi jaz :wink: se namreč udeležujem sprejemnih izpitov na Ig-u v soboto :oops: .

Koda: Izberi vse

Vem da je že zadnji dan vendar saj veste "NIKOLI NI PREPOZNO!"   :twisted: 

:D HVALA :D 

:oops:  :oops: Ker sem ob prijavi pozabil označiti za objavo mejla vam ga sporočam  :oops: gozdarroman@hotmail.com  :oops:  :oops:  :oops: 

8) Roman Č. 8)
Uporabniški avatar
BraneS
Kontakt:

Re: Tečaj VGČ na Ig-u

Odgovor Napisal/-a BraneS »

gozdarroma napisal/-a:Prav lep pozdrav vsem skupaj!
Lepo bi prosil, če bi se me kdo usmilil in mi omogočil on-line preizkus za VGČ. :shock:
V forumu tečaj Drago piše:

tu je link: http://ls.fov.uni-mb.si/q/perception.dll

Name: predtest
password: (se pa javite)

lp

Brane Šmitek
Znanje je največji zaklad, a na žalost ga moramo vse življenje negovati.
Odgovori