HAZMAT seminar v ZDA

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Uporabniški avatar
Milan Dubravac
Gasilci.org
Gasilci.org
Kraj: smokuč

HAZMAT seminar v ZDA

Odgovor Napisal/-a Milan Dubravac »

V državi Maryland bo 1.-4.6.2006 največja konferenca in razstava na temo nevarnih snovi na svetu. Ker bom ravno v tistem koncu(redna komisija za nevarne snovi pri CTIF) se bom simpozija udeležil. Se bom javil z mesta dogajanja in poročal kako to počnejo ''najboljši''. Mogoče pa pade tudi kakšna ideja kako kaj takega narediti tudi na naših tleh.

Podrobnosti o konferenci so na tem naslovu:
http://www.iafc.org/displaycommon.cfm?a ... iclenbr=85
Ni ne bližnjice ne široke ceste do znanja (evklid)
Uporabniški avatar
Mitja Gregorič
Naj forumovec 2003
Naj forumovec 2003
Kraj: Volčja Draga
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mitja Gregorič »

Srečno pot Milan in kar se da "plodno" !

:twisted:
Operativci - Bratje v ognju,dimu in pepelu

Slika
Slovenski gasilci >KLIKNI< !!!
Uporabniški avatar
Carleone

Odgovor Napisal/-a Carleone »

Srečno pot in pričakujemo tvoje objave...
No brain - No tumour
Uporabniški avatar
Milan Dubravac
Gasilci.org
Gasilci.org

Srečno prispel, bom poročal sproti, tudi s kakšno slikco.
Uporabniški avatar
Milan Dubravac
Gasilci.org
Gasilci.org

No danes sem doživel nekaj, kar si niti v sanjah nisem predstavljal. Na velikem simpoziju o nevarnih snoveh je imel prezentacijo tudi Chris Hawley iz ZDA, ki je že bil v Sloveniji kjer je predaval specialni enoti policije o terorizmu in na Igu imel tudi pokazno vajo. Pred več kot 500 udeleženci je še posebej predstavil Slovenijo in našo šolo na Igu tudi slikovno, kot eno najboljših šol na svetu. Dal jo je za zgled tudi američanom. Težko rečem, da sem bil kdaj posebno ponosen, da prihajam iz Slovenije ampak danes sem bil pa res!!! Ma mi se sploh ne zavedamo, da smo lahko najboljši in da smo dobri. Na žalost o našem centru v superlativih govorijo vsepovsod razen doma včasih ne! Če na primer kaka tuja delegacija pride na obisk v Gasilsko brigado v Ljubljani pa se kaj lahko zgodi, da bo o naši šoli izvedel vse najslabše.
No ampak današnji dogodek vsaj človeku vlije ogromno volje po spreminjanju stvari na bolje.
Glavni organizatorji srečanja so podelili tudi posebna priznanja za najboljše dosežke v zadnjem obdobju in tudi življensko. Priznanja pa podelijo tistim, KI SO NA PODROČJU NEVARNIH SNOVI KAJ SPREMENILI!!
A vas to spominja na kakšno geslo?
Uporabniški avatar
gasilec77
GE: ljutomer
Kraj: Ljutomer
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gasilec77 »

Milan Dubravac napisal/-a:No danes sem doživel nekaj, kar si niti v sanjah nisem predstavljal. Pred več kot 500 udeleženci je še posebej predstavil Slovenijo in našo šolo na Igu tudi slikovno, kot eno najboljših šol na svetu. Dal jo je za zgled tudi američanom. Težko rečem, da sem bil kdaj posebno ponosen, da prihajam iz Slovenije ampak danes sem bil pa res!!! Ma mi se sploh ne zavedamo, da smo lahko najboljši in da smo dobri. Na žalost o našem centru v superlativih govorijo vsepovsod razen doma včasih ne! Če na primer kaka tuja delegacija pride na obisk v Gasilsko brigado v Ljubljani pa se kaj lahko zgodi, da bo o naši šoli izvedel vse najslabše.
No ampak današnji dogodek vsaj človeku vlije ogromno volje po spreminjanju stvari na bolje.
Priznanja pa podelijo tistim, KI SO NA PODROČJU NEVARNIH SNOVI KAJ SPREMENILI!!
A vas to spominja na kakšno geslo?

Da skupaj spreminjamo stvari na boljše? :D

Pa le nismo tako slabi, kot si nekateri mislijo

lp

dušan :)
Vedno pričakuj nepričakovano!

Uporabniški avatar
livar
Kraj: Malečnik - Maribor

Odgovor Napisal/-a livar »

Ja Milan večina te zahvale si menda naša šola na Igu lahko deli z tvojim delom in znanjem,ki nam ga posreduješ ko od kod prideš ?
Vsi drugi po svetu nas hvalijo samo doma ne: No saj vemo kak je že star pregovor KOVAČEVA KOBILA JE VEDNO BOSA :P =D>
So dnevi,ki so vredni spomina in so dogodki,ki ti ostanejo spomin za vedno...
Uporabniški avatar
janez
dolgoprogaš
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a janez »

Prav bi bilo, če bi stvari pravilno poimenovali. Inštitucija, ki je bila pohvaljena in dana za vzgled ni šola (kakšna???, čigava???).

To je IZOBRAŽEVALNI CENTER ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE, Ki deluje v sklopu UPRAVE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠITO IN REŠEVANJE.

Sem pa ponosen, da sem bil nekoč delavec te inštitucije.

Janez
Odgovori