Nova vozila za Regijske enote za varstvo pred NUS
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Nova vozila za Regijske enote za varstvo pred NUS
Moj poveljnik enote Oskar mi je danes povedal razveseljivo novico, da naj bi v četrtek prevzeli nova dolgo pričakovana vozila Land Rover Defender, saj Opel Frontera ravno ni za takšno delo in za terensko vožnjo.
Razveseljivo je pa tudi to ,da bo ključe prevzel Oskar osebno od ministra -čestitam. Mogoče bo še Oki povedal kaj več, slike pa sledijo po testni vožnji (če bo avto še cel).
LP
Razveseljivo je pa tudi to ,da bo ključe prevzel Oskar osebno od ministra -čestitam. Mogoče bo še Oki povedal kaj več, slike pa sledijo po testni vožnji (če bo avto še cel).
LP
-
CZ
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Kraj: smokuč
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Dragi gost CZ. Ker NUS spada v nevarne snovi je prav da o tem tudi tu kaj povemo. Do sedaj smo bolj malo , čeprav sta dva moderatorja celo poveljnika RE NUS.
Kot drugo pa, na straneh URSZR nisem zasledil foruma , tako da tam nimamo možnosti objavljanja. Kolikor vem obstoja neki interni forum v upravi , ki pa kot pravijo na RECO ni nikoli prav zaživel. Verjetno tudi zato ne ker zaposleni niso hoteli na forum pisati stvari s katerimi bi se zamerili šefom.
Gasilci se pač moramo spoprijazniti, da smo del sistema ZIR. No jaz se nikoli ne bom, čeprav sem v vseh treh službah, poklicni, prostovoljni in po dolžnosti. Kot večkrat pravi Drago , dajmo ta sistem gasilci izkoristit kolikor se da. In pav ima.
Ali mi dragi gost lahko našteješ gasilsko enoto ki ne sodeluje z ZIR ?
Če hočeš ali nočeš sodeluješ z RECO, Občinsko ZIR, V ZARE itd....
Kolikor si pa pri tem avtonomen pa je stvar vodstva gasilske enote
Torej o tem kaj naj bo na forumu naj odločajo moderatorji in upravnik.
Če bodo to pobrisari ne bo nič hudega, tebi pa upam da bo nekoliko lažje!
Kot drugo pa, na straneh URSZR nisem zasledil foruma , tako da tam nimamo možnosti objavljanja. Kolikor vem obstoja neki interni forum v upravi , ki pa kot pravijo na RECO ni nikoli prav zaživel. Verjetno tudi zato ne ker zaposleni niso hoteli na forum pisati stvari s katerimi bi se zamerili šefom.
Gasilci se pač moramo spoprijazniti, da smo del sistema ZIR. No jaz se nikoli ne bom, čeprav sem v vseh treh službah, poklicni, prostovoljni in po dolžnosti. Kot večkrat pravi Drago , dajmo ta sistem gasilci izkoristit kolikor se da. In pav ima.
Ali mi dragi gost lahko našteješ gasilsko enoto ki ne sodeluje z ZIR ?
Če hočeš ali nočeš sodeluješ z RECO, Občinsko ZIR, V ZARE itd....
Kolikor si pa pri tem avtonomen pa je stvar vodstva gasilske enote
Torej o tem kaj naj bo na forumu naj odločajo moderatorji in upravnik.
Če bodo to pobrisari ne bo nič hudega, tebi pa upam da bo nekoliko lažje!
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Eeemm, če fantje delajo, naj tudi dobijo...
Oskar, zanima pa me naslednje?....
Kaj priporočaš, glede najdbe kakega NUS-a?
Kako poteka postopek dela, po obvestilu, da so nekje našli bombo, granato. kako ukrepate, zaščitna obleka, postopek priprave prevoza..... Skladiščenje... Uničenja...
hvala za odgovor
dušan
Kako poteka postopek dela, po obvestilu, da so nekje našli bombo, granato. kako ukrepate, zaščitna obleka, postopek priprave prevoza..... Skladiščenje... Uničenja...
hvala za odgovor
dušan
Vedno pričakuj nepričakovano!
- matjaž
- GE: Kostanjevica na Krki
- Kraj: Kostanjevica na Krki
Na to vprašanje je dal Oskar že konkreten primer:gasilec77 napisal/-a:Eeemm, če fantje delajo, naj tudi dobijo...
hvala za odgovor
dušan
viewtopic.php?t=5630
"Isti način mišljenja s katerim smo reševali stvari v preteklosti, ne učinkuje za reševanje problemov v prihodnosti!"
Albert E.
Albert E.
Oprosti, ampak še sedaj ne vem, kako poteka njihov postopek. Oki, je samo napisal primer kako je bilo!
To mi je itak jasno, kam moram poklicat, zanima me njihov pristop, ko pride obvestilo do njih, kakšno zaščitno opremo uporabljajo, kakšne pripomočke, prevoz bombe, granate......Kako pride do uničenja.....
Edino če sem slep, da tega nisem videl v njegovi objavi!
dušan
To mi je itak jasno, kam moram poklicat, zanima me njihov pristop, ko pride obvestilo do njih, kakšno zaščitno opremo uporabljajo, kakšne pripomočke, prevoz bombe, granate......Kako pride do uničenja.....
Edino če sem slep, da tega nisem videl v njegovi objavi!
dušan
Vedno pričakuj nepričakovano!
Mislim, da je to najboljša izvedenka za navedene potrebe, sploh ker lahko s pomočjo vitla in sani na "kripo" naložijo tudi večji tovor.gobi napisal/-a:Naj vam dolgo služijo![]()
Na našem koncu imajo LR 90 (kot pick-up), le da ima zaden del pokrir s pločevino
Kaj več pa s strani NUSovcev - Robija in Oskarja, ki sta danes ponovno v "akciji", saj je ponovno treba onesposobiti eno "staro damo".
LP, R.