Tatvina v gasilskem domu

Vse gasilske teme, ki ne spadajajo v ostale podforume.

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Koncilija »

Samo napisal/-a: Če je odgovoren tisti, ki je pazil GD, je posledično odgovorno celo društvo - lahko torej od društva zahtevam povračilo?
Računam, da se mal hecaš. A ti pa nisi nič kriv, ker si mobitel tam pustil. Sploh pa me zanima, zakaj si ga s seboj prinesel.

LP

Janez 8)
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Uporabniški avatar
Marko Novak
moderator
moderator
Kraj: PGD Zagorje - mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Marko Novak »

Najbolje če zaprosiš za kopijo policijskega zapisnika (uz), in greš zadevo na mobitel urejat sam. Obrni se na gospo ,ki je v družbi Mobitel d.d. odgovorna za stike z javnostjo. Naletel boš na zelo prijazno osebo. Če ti ne bo uspelo pokliči mene. Bomo videli , kaj se da narediti "mimo vrste"

LP Marko NOVAK
Marko NOVAK...GSM 040 631 011
AnDrEj87
Kraj: Medvode

Odgovor Napisal/-a AnDrEj87 »

Janez Koncilija napisal/-a:
Samo napisal/-a: Če je odgovoren tisti, ki je pazil GD, je posledično odgovorno celo društvo - lahko torej od društva zahtevam povračilo?
Računam, da se mal hecaš. A ti pa nisi nič kriv, ker si mobitel tam pustil. Sploh pa me zanima, zakaj si ga s seboj prinesel.

LP

Janez 8)
am zakaj bi se hecal, če ima po eni strani prav?Glede krivde?Malo je tudi kriv,ker je pomotoma mobitel pustil tam kjer ga je na žalost nekdo ukradel,glede tega zakaj ga je prinesel sabo, ker imajo to nekateri v navadi da zmeraj vzamejo mobilnik s seboj veste to Janez, (vsaj jaz ga imam zmeraj in povsod sabo), zato ne vem kaj je s tem narobe če je imel mobilnik s seboj! :oops:

:lol:
Uporabniški avatar
himi
Kraj: Dvorjane
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a himi »

Poglejmo to še z druge strani. Ko pridemo v gasilsko garažo "imamo" sabo mobitele, denarnice, avtomobilske ključe... Na vse to ne pomislimo ker se nam "mudi". Kaj bi bilo če bi po vrnitvi v gasilski dom opazili, da ni vašega avta, denarnice, ključev od stanovanja ali hiše. Zato vedno kdo ostane v gasilskem domu, ki je odgovoren tudi za te stvari. Samo toliko v premislek in še za kakšno mnenje !!! :cry:
Kdor še ni bil v nevarnosti, ne pozna svojega poguma !!!

http://www.gasilcidvorjane.com
Rafter
moderator
moderator
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rafter »

Marko Novak napisal/-a:Obrni se na gospo ,ki je v družbi Mobitel d.d. odgovorna za stike z javnostjo.
En preblisk v moji glavi: PR mobitela je (se mi zdi) Polona Manček. Res je zelo prijazna gospodična. Samo ne vem, kaj bi ona imela zraven pri naročniških razmerjih? :shock:
Uporabniški avatar
Samo
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Samo »

Vsem najlepša hvala za podporo in koristne nasvete, katerih sem nekaj nevede upošteval že danes. Pri Mobitelu sem namreč naletel na zelo prijazno gospo, s katero sva imela dolg razgovor o moji situaciji. Onemogočila sva uporabo telefona in vklopila sledenje. Dala mi je celo direktno številko oddelka za sledenje in obljubila, da bom obveščen takoj, ko bodo zaznali moj gsm v omrežju.

Stvar je torej samo še v času (in mojem občasnem drezanju policije in mobitela :wink: ).

Medtem pa se prosim razpišite o svojih izkušnjah o krajah iz GD in s tem pomagate, da se drugim nebi zgodilo kaj podobnega.
Bogu v čast, ljudem v pomoč
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kontakt:

AnDrEj87 napisal/-a:Malo je tudi kriv,ker je pomotoma mobitel pustil tam kjer ga je na žalost nekdo ukradel,glede tega zakaj ga je prinesel sabo, ker imajo to nekateri v navadi da zmeraj vzamejo mobilnik s seboj veste to Janez, (vsaj jaz ga imam zmeraj in povsod sabo), zato ne vem kaj je s tem narobe če je imel mobilnik s seboj! :oops:

:lol:
S tem ni nič narobe, tudi jaz ga povsod vlačim s seboj, ker ga pač moram, no, prejšni teden pa je moral počivati, kajti oba sva imela prijeten oddih, tako, da danes pregledujem solato, ki se je ta čas nabrala :lol:

Na intervencijah ga imam pa s seboj zaradi tega, da se lažje in hitreje (direktno) povezujem s službami, ki so eventuelno potrebne za razrešitev situacije na terenu.

Torej, vsi imamo mobitele, vendar, če bi jaz rekel našemu predsedniku, da mi naj društvo kupi novega, zato, ker sem ga pozabil v domu, ne vem, kaj bi mi rekel.

Dolžiti nekoga, da je kriv, ker je mobitel zmanjkal, je pa ravno tako, kot če bi rekel, da ga je on odnesel. Pa si ob gasilca.

Pa še to, res da sem že star, ampak, navada foruma je, da se tikamo, torej, kar korajžno :wink: .

LP

Janez 8)
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kontakt:

Drugače pa, tudi nam so kradli, kar sem že pisal. Enkrat meglajtko enkrat pa kotno rezalko. Obakrat na intervenciji. Baterijo je zanesljivo odnesel gasilec :? in ker je način mojega življenja pač gasilstvo, je enako, kot če bi obe stvari ukradel meni.

Res je žalostno, da bomo stražili svoje stvari pred samim seboj.

LP

Janez 8)
Uporabniški avatar
matjaž
GE: Kostanjevica na Krki
Kraj: Kostanjevica na Krki

Odgovor Napisal/-a matjaž »

Ali se da izslediti telefon če je zapustil meje Slovenije in se uporablja v kateri drugi državi?
"Isti način mišljenja s katerim smo reševali stvari v preteklosti, ne učinkuje za reševanje problemov v prihodnosti!"

Albert E.
Uporabniški avatar
Samo
Kontakt:

matjaž napisal/-a:Ali se da izslediti telefon če je zapustil meje Slovenije in se uporablja v kateri drugi državi?
Po mojih informacijah se ne da, ker operaterji nimajo enotne baze podatkov IMEI ("tiralice").
Uporabniški avatar
boštjančk
Kraj: povžarija

Odgovor Napisal/-a boštjančk »

Jebi ga, se zgodi, sej ti ne privoščim, ampak kolegu so med intervencijo ukradli pol leta starga polota. Če ti slučajno rata najt tega pesjana lopovskega, ga pa zaprite v dom in uporabljajte domišlijo
Gobc me je zmer tepu!
Bivši član povžarske konjenice
Uporabniški avatar
Samo
Kontakt:

boštjančk napisal/-a:Jebi ga, se zgodi, sej ti ne privoščim, ampak kolegu so med intervencijo ukradli pol leta starga polota.
Imaš prav, jaz sem na mobitel že skoraj pozabil, sam tole je pa bomba :shock:

Postavi se vprašanje, če obstaja kakšno zavarovanje (preko gasilcev) za take primere oz. če bi ga bilo treba uvesti. Nekateri gasilski domovi so lahko tudi dalj časa brez nadzora. Zanima me, če ima kdo v društvu alarmno napravo?
Uporabniški avatar
Franci
Kraj: Velike Lašče
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Franci »

Fantje in dekleta, saj ne da bi hotu pametvat, ampak najprej je potrebno poskrbet zase in
za svoje stvari, šele potem gremo pomagat drugim.

Nič ne moremo, življenje in dane situacije nas tako učijo.
Je pa to za en k..., da te včasih vse mine.
Stati inu obstati. /Trubar/
zgonc
Kraj: Notranjska-Cerknica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a zgonc »

Pri nas pred leti se je zgodil nadvse nepredvidljiv dogodek.Namreč iz sosednjega društva so fantje ostali čez noč brez gasilskega vozila.Nepridiprav je razbil pokrovček v katerem se nahajajo ključi od garaže in se odpeljal s skoraj novim GV-1.Po nekaj dnevih iskanja so vozilo našli skoraj nepoškodovano nekje na slovenski obali.Še malo pa bojo začeli krast še gasilce ko bojo spali.
LP Tomaž
Uporabniški avatar
Mateja
HazMat Team
Kraj: Topole in Gornji Logatec
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mateja »

zgonc napisal/-a:Še malo pa bojo začeli krast še gasilce ko bojo spali.
:lol: :lol: Ja, potem pa ni več pomoči, če bodo celega korenjaka odnesli. :roll:

Torej, šola je kruta, vendar so tudi meni ukradli računalnik iz prtljažnika, pa je bilo vse zaklenjeno, samo sedem minut me ni bilo pri avtu, torej??

Če bi pa tistga dobila, bi ga tudi obesila za kak izrastek ...

Torej ...
Znanost se ni začela z nami.
Odgovori