AnDrEj87 napisal/-a:Malo je tudi kriv,ker je pomotoma mobitel pustil tam kjer ga je na žalost nekdo ukradel,glede tega zakaj ga je prinesel sabo, ker imajo to nekateri v navadi da zmeraj vzamejo mobilnik s seboj veste to Janez, (vsaj jaz ga imam zmeraj in povsod sabo), zato ne vem kaj je s tem narobe če je imel mobilnik s seboj!

S tem ni nič narobe, tudi jaz ga povsod vlačim s seboj, ker ga pač moram, no, prejšni teden pa je moral počivati, kajti oba sva imela prijeten oddih, tako, da danes pregledujem solato, ki se je ta čas nabrala
Na intervencijah ga imam pa s seboj zaradi tega, da se lažje in hitreje (direktno) povezujem s službami, ki so eventuelno potrebne za razrešitev situacije na terenu.
Torej, vsi imamo mobitele, vendar, če bi jaz rekel našemu predsedniku, da mi naj društvo kupi novega, zato, ker sem ga pozabil v domu, ne vem, kaj bi mi rekel.
Dolžiti nekoga, da je kriv, ker je mobitel zmanjkal, je pa ravno tako, kot če bi rekel, da ga je on odnesel. Pa si ob gasilca.
Pa še to, res da sem že star, ampak, navada foruma je, da se tikamo, torej, kar korajžno

.
LP
Janez