O gasilcih...
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Vse lepo in prav do neke meje.Gasilci smo za to da pomagamo človeku v stiski ki jo potrebuje.Se pa dogaja vsaj pri nas je tako čeprav ne maram užaliti nobenga da naši člani,vsaj v veliki večini pridejo na intrvencijo GUMASTI .Zato pa pride enota na slab glas in tudi ljudje imajo potemtakem tudi mnenje da ni z njimi nič.Pa tudi samo delo na tntervencijah zahteva profesionalen pristop.Dela ne moreš narediti kvalitetno pa tudi če maš take ljudi si zanje odgovoren in bo vedno vodja tisti ki jih bo poslušal.Če se ne morejo vzdržati pa naj ostanejo doma bo bolk koristno kot pa da se pridejo majat.
LP Tomaž
Na žalost sramota in to ogromna za vse GUMASTE in po drugi strani HUDA SRAMOTA za poveljnika oz. vodjo intervencije, ki takim članom dovoli delo na intervenciji...zgonc napisal/-a:Se pa dogaja vsaj pri nas je tako čeprav ne maram užaliti nobenga da naši člani,vsaj v veliki večini pridejo na intrvencijo GUMASTI .
Šumadinac
Ogenj in slama, naj bosta sama!(ljudski pregovor)
Ogenj in slama, naj bosta sama!(ljudski pregovor)
Nekaj ne razumem če se primerjamo z mornarji in vojaki ki prav tako nosijo uniforme in jih v vsakem vojaškem filmu vidimo kako pijejo v gostilnah in se pretepajo še posebej mornarji ko prispejo v pristanišče pa jih nikoli nobeden ne obsoja da so pijanci.A ko se ga kateri izmed nas mal napije smo pa že kar vsi gasilci pijanci.Po mojem če živim še sto let tega ne bom razumel.Lep pozdrav vsem skupaj od zdaj naprej se ga vsi ulijmo kar v postelji da nas nobeden ne bo videl.
Gasilec sem in to mi je v ponos!