O gasilcih...

Vse gasilske teme, ki ne spadajajo v ostale podforume.

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
zgonc
Kraj: Notranjska-Cerknica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a zgonc »

Vse lepo in prav do neke meje.Gasilci smo za to da pomagamo človeku v stiski ki jo potrebuje.Se pa dogaja vsaj pri nas je tako čeprav ne maram užaliti nobenga da naši člani,vsaj v veliki večini pridejo na intrvencijo GUMASTI .Zato pa pride enota na slab glas in tudi ljudje imajo potemtakem tudi mnenje da ni z njimi nič.Pa tudi samo delo na tntervencijah zahteva profesionalen pristop.Dela ne moreš narediti kvalitetno pa tudi če maš take ljudi si zanje odgovoren in bo vedno vodja tisti ki jih bo poslušal.Če se ne morejo vzdržati pa naj ostanejo doma bo bolk koristno kot pa da se pridejo majat.
LP Tomaž
Uporabniški avatar
Šumadinac
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Šumadinac »

zgonc napisal/-a:Se pa dogaja vsaj pri nas je tako čeprav ne maram užaliti nobenga da naši člani,vsaj v veliki večini pridejo na intrvencijo GUMASTI .
Na žalost sramota in to ogromna za vse GUMASTE in po drugi strani HUDA SRAMOTA za poveljnika oz. vodjo intervencije, ki takim članom dovoli delo na intervenciji...
Šumadinac
Ogenj in slama, naj bosta sama!(ljudski pregovor)
VinkoG
Kraj: PGD Šoštanj-mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a VinkoG »

Nekaj ne razumem če se primerjamo z mornarji in vojaki ki prav tako nosijo uniforme in jih v vsakem vojaškem filmu vidimo kako pijejo v gostilnah in se pretepajo še posebej mornarji ko prispejo v pristanišče pa jih nikoli nobeden ne obsoja da so pijanci.A ko se ga kateri izmed nas mal napije smo pa že kar vsi gasilci pijanci.Po mojem če živim še sto let tega ne bom razumel.Lep pozdrav vsem skupaj od zdaj naprej se ga vsi ulijmo kar v postelji da nas nobeden ne bo videl.
Gasilec sem in to mi je v ponos!
Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kraj: Malečnik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Oskar »

Vinko , ta zadnji stavek pa je od sile. Bravo , dobra ideja. Joj pozabu si kaj bo punca ali žena rekla!
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
VinkoG
Kraj: PGD Šoštanj-mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a VinkoG »

Če ji kaj ne paše naj gre pa na kavč.Mater sem jezen.Tako me pa ujezi.Pa da me ne bo kdo dobesedno vzel.Lep pozdrav vsem skupaj
Gasilec sem in to mi je v ponos!
Uporabniški avatar
boštjančk
Kraj: povžarija

Odgovor Napisal/-a boštjančk »

Kakšen kavč, kdo bo pa kozlanje pospravil :twisted:
Gobc me je zmer tepu!
Bivši član povžarske konjenice
Odgovori