SUxic, tisto z medicinsko sestro na NMK, je nekaj popolnoma drugega,... tisto je igrana serija, sestavljena in igrana po scenariju, tu pa gre za željo, da na račun prostovoljcev, hočejo zaslužiti in ni hudir, da nebi še kdo se našel s fotoaparatom in bi potem slike "veselih" gasilcev, ki bi prišli v uniformi pač objavljal....
Šumadinac
Ogenj in slama, naj bosta sama!(ljudski pregovor)
Že pred več leti sem ob primerni priliki javno vprašal glavnega operativca GZS za uradno mnenje o televizijskih epp za neko pršilo, ki menda pogasi vneto grlo ter o nesramni reklami z Dergijem in Rozo na čelu.
Moje mnenje je bilo, je in bo, da so vsi ti epp-ji brili norca iz nas gasilcev.
Glavni operativec se je uradno distanciral od uradne izjave.
Torej se zelo gosta megla nekje še do danes ni dvignila.
prostovoljni gasilec...
Ne da zagovarjam tisto reklamo, ampak to je drugače,... tisto je bilo režirano, igrano, v ospredju je bilo pač razpršilo--glavni debili pa so izpadli igralci...
Ne vem, če se v tej debati loči med igranimi zadevami, ali pa vabilom, ki je poslan na društva... vabilo, ki nas spodbuja da izpademo še večji tepci, ki nas--če ga sprejmemo--ponižuje!!
Šumadinac
Jaz sem se počutil užaljen ob gledanju reklam. Samo zato, ker sem prostovoljni gasilec. Oni so se norca delali iz gasilcev, torej tudi iz mene, tebe in vseh ostalih tovarišev.
Je pa to vabilo zelo dobra marketinška poteza AH. Evo, skoz so na tapeti. Da je temu tako smo pa delno tudi sami krivi, saj jim pri tem še pomagamo.
Tudi sam ne odobravam prikazovanja in nagovarjanja gasilcev v takem smislu.
V tej temi bi rad povedal le to, da verjetno niso za vse to krivi AH pač pa organizatorji teh "koncertov".AH so le izvajalci, ki zahtevajo neko plačilo, na organizatorjih pa je, kako bo program speljan in kaj se bo dogajalo poleg koncerta.
V prvi meri so krivi torej organizatorji, AH pa tudi posredno... Zanima me, kako bo v času gasilskih veselic in na kolikih bodo nastopili AH?!
Šumadinac napisal/-a:SUxic, tisto z medicinsko sestro na NMK, je nekaj popolnoma drugega,... tisto je igrana serija, sestavljena in igrana po scenariju, tu pa gre za željo, da na račun prostovoljcev, hočejo zaslužiti in ni hudir, da nebi še kdo se našel s fotoaparatom in bi potem slike "veselih" gasilcev, ki bi prišli v uniformi pač objavljal....
Šumadinac jaz sem hotel podati samo primer kako bi se morali odzvati... nisem pa iskal podobnosti v vsebini oz. namenu....
Vrsho pozdravljen...
Saj to je že nekdo napisal, da ubistvu AH nimajo nič pri tem, oni pridejo odšpilajo in na željo organizatorja so zraven še pri izboru sexi gasilca, pa take zadeve--oni to itaq delajo za denar--organizatorji koncertov so tukaj brcnili v temo, če bi mi imeli kakega predstavnika na GZS, ki bi jih malo zatolkel,....tako pa lahko le nemočno opazujemo te svinjarije!
Šumadinac
Šumadinac napisal/-a:Vrsho pozdravljen...
Saj to je že nekdo napisal, da ubistvu AH nimajo nič pri tem, oni pridejo odšpilajo in na željo organizatorja so zraven še pri izboru sexi gasilca, pa take zadeve--oni to itaq delajo za denar--organizatorji koncertov so tukaj brcnili v temo, če bi mi imeli kakega predstavnika na GZS, ki bi jih malo zatolkel,....tako pa lahko le nemočno opazujemo te svinjarije!
Strinjam se s tabo... Upam, da se bo kmalu spremenilo na boljše...
Jaz pa mislim, da če bi takoj sankcionirali tisto GD, ki je pomagalo pri izvedbi prvega videospota,do podobnih pizdarij ne bi več prihajalo.
Oprostite izrazu,sem hudoooooo jezn.
LP.
Gregor K. napisal/-a:Mater da človeka prime da bi jo komu okrog ušes prisolil.
Okrog ušes - premila kazen
Sem mnenja, da je vse več (preveč) zlorab pojmov gasilec, prostovoljstvo, uniforma, humanitarnost in še kaj bi se našlo - nekdo bi moral ukrepati recimo GZS - kot krovna organizacija prostovoljnega in poklicnega gasilstva
ali pa mi sami - člani gasilskih organizacij
Bi bilo pa zanimivo vedeti kako bodo izbirali najbolj "sexi gasilca" bodo kolegi gasilci oblečeni v popolno zaščitno obleko - ali bodo kar v gatah
V hitrosti časa nikar ne pozabite nase in sebi ljube ljudi!!!
Marjetica napisal/-a:
Bi bilo pa zanimivo vedeti kako bodo izbirali najbolj "sexi gasilca" bodo kolegi gasilci oblečeni v popolno zaščitno obleko - ali bodo kar v gatah
V čeladi, da se ve, da je gasilec, sicer pa "do nazga" .
Glede ukrepanja GZS si pa ne delajmo utvar, kot veste, je bil v Gasilcu objavljen reklamni članek in "vroča" čestitka ob zmagi...kje že
Torej ima norčevanje iz gasilcev "žegen" od zgoraj, tako, da se bomo mortali kar sami organizirat
Janez Koncilija napisal/-a:Torej ima norčevanje iz gasilcev "žegen" od zgoraj, tako, da se bomo mortali kar sami organizirat
LP
Janez
Še za kaj drugega se bomo morali sami organizirat.
Lep preostanek dneva vam želim.
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.
(Twix,pivo,Aspirin itd....)
Najbolj kar me moti me moti reklama, ki jo predvajajo ko gori neka stolpnica in potem gasilci spodaj letajo s tistim prtom al kaj že imajo in se gredo dražbo kdo da več da ga rešijo!!!
Očitno nas imajo povod za dežurne dvorne norčke.
Mi butli pa se ne znamo pravilno postaviti po robu.
Kolegi s Primorske bodo verjetno vedeli kaj več, namreč na RAI TV so v nedeljo, po tistem ko se je nek norec hotel vreči iz bazilike v Vatikanu takoj naredili potezo in v neko show oddajo povabili predstavnike gasilcev iz Rima in naredili nekaj pozitivne reklame.
Kje pa je naša TV po posredovanjih npr. nazadnje v Mariboru?
LP iz Celja Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)