Kaj menite o tem vabilu?

Vse gasilske teme, ki ne spadajajo v ostale podforume.

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Uporabniški avatar
Martin P.
Kraj: Meljski hrib
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Martin P. »

SUXic napisal/-a:Res bi bilo treba nekaj ukreniti a kaj ko naši možje na GZS mirno sedijo in se ne zganejo.

lp AleŠ :wink:
Mogoče pa se pripravljajo na koncerte ATOMIK HARMONIK in si pripenjajo razna odlikovanja na uniforme, da bodo bolj sexi :twisted: :twisted: :lol: :!:

LP,
Martin Plavec
Uporabniški avatar
Šumadinac
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Šumadinac »

SUxic, tisto z medicinsko sestro na NMK, je nekaj popolnoma drugega,... tisto je igrana serija, sestavljena in igrana po scenariju, tu pa gre za željo, da na račun prostovoljcev, hočejo zaslužiti in ni hudir, da nebi še kdo se našel s fotoaparatom in bi potem slike "veselih" gasilcev, ki bi prišli v uniformi pač objavljal....
Šumadinac
Ogenj in slama, naj bosta sama!(ljudski pregovor)
Uporabniški avatar
prostovoljni gasilec
Kraj: ob izviru Ljubljanice

Odgovor Napisal/-a prostovoljni gasilec »

Že pred več leti sem ob primerni priliki javno vprašal glavnega operativca GZS za uradno mnenje o televizijskih epp za neko pršilo, ki menda pogasi vneto grlo ter o nesramni reklami z Dergijem in Rozo na čelu.

Moje mnenje je bilo, je in bo, da so vsi ti epp-ji brili norca iz nas gasilcev. :evil:

Glavni operativec se je uradno distanciral od uradne izjave.

Torej se zelo gosta megla nekje še do danes ni dvignila.

LP!
Uporabniški avatar
Šumadinac

prostovoljni gasilec...
Ne da zagovarjam tisto reklamo, ampak to je drugače,... tisto je bilo režirano, igrano, v ospredju je bilo pač razpršilo--glavni debili pa so izpadli igralci...

Ne vem, če se v tej debati loči med igranimi zadevami, ali pa vabilom, ki je poslan na društva... vabilo, ki nas spodbuja da izpademo še večji tepci, ki nas--če ga sprejmemo--ponižuje!!
Šumadinac
Uporabniški avatar
prostovoljni gasilec
Kraj: ob izviru Ljubljanice

Odgovor Napisal/-a prostovoljni gasilec »

Šumadinac

Jaz sem se počutil užaljen ob gledanju reklam. Samo zato, ker sem prostovoljni gasilec. Oni so se norca delali iz gasilcev, torej tudi iz mene, tebe in vseh ostalih tovarišev.

Je pa to vabilo zelo dobra marketinška poteza AH. Evo, skoz so na tapeti. Da je temu tako smo pa delno tudi sami krivi, saj jim pri tem še pomagamo. :cry:

LP!
Vrsho
moderator
moderator
GE: PGD Šentvid
Kraj: Šentvid pri Ljubljani

Odgovor Napisal/-a Vrsho »

Tudi sam ne odobravam prikazovanja in nagovarjanja gasilcev v takem smislu. :?

V tej temi bi rad povedal le to, da verjetno niso za vse to krivi AH pač pa organizatorji teh "koncertov".AH so le izvajalci, ki zahtevajo neko plačilo, na organizatorjih pa je, kako bo program speljan in kaj se bo dogajalo poleg koncerta.

V prvi meri so krivi torej organizatorji, AH pa tudi posredno... :shock: Zanima me, kako bo v času gasilskih veselic in na kolikih bodo nastopili AH?!
Uporabniški avatar
SUXic
GE: Dolič-Šentflorjan
Kraj: Dolič

Odgovor Napisal/-a SUXic »

Šumadinac napisal/-a:SUxic, tisto z medicinsko sestro na NMK, je nekaj popolnoma drugega,... tisto je igrana serija, sestavljena in igrana po scenariju, tu pa gre za željo, da na račun prostovoljcev, hočejo zaslužiti in ni hudir, da nebi še kdo se našel s fotoaparatom in bi potem slike "veselih" gasilcev, ki bi prišli v uniformi pač objavljal....
Šumadinac jaz sem hotel podati samo primer kako bi se morali odzvati... nisem pa iskal podobnosti v vsebini oz. namenu....

lp AleŠ
Moje ime Aleš RAKOVNIK
Uporabniški avatar
Šumadinac

Vrsho pozdravljen...
Saj to je že nekdo napisal, da ubistvu AH nimajo nič pri tem, oni pridejo odšpilajo in na željo organizatorja so zraven še pri izboru sexi gasilca, pa take zadeve--oni to itaq delajo za denar--organizatorji koncertov so tukaj brcnili v temo, če bi mi imeli kakega predstavnika na GZS, ki bi jih malo zatolkel,....tako pa lahko le nemočno opazujemo te svinjarije!
Šumadinac
Vrsho
moderator
moderator
GE: PGD Šentvid
Kraj: Šentvid pri Ljubljani

Odgovor Napisal/-a Vrsho »

Šumadinac napisal/-a:Vrsho pozdravljen...
Saj to je že nekdo napisal, da ubistvu AH nimajo nič pri tem, oni pridejo odšpilajo in na željo organizatorja so zraven še pri izboru sexi gasilca, pa take zadeve--oni to itaq delajo za denar--organizatorji koncertov so tukaj brcnili v temo, če bi mi imeli kakega predstavnika na GZS, ki bi jih malo zatolkel,....tako pa lahko le nemočno opazujemo te svinjarije!
Strinjam se s tabo... Upam, da se bo kmalu spremenilo na boljše... :oops:
Drejas
Kraj: Koroška

Odgovor Napisal/-a Drejas »

Jaz pa mislim, da če bi takoj sankcionirali tisto GD, ki je pomagalo pri izvedbi prvega videospota,do podobnih pizdarij ne bi več prihajalo.
Oprostite izrazu,sem hudoooooo jezn. :evil: :twisted: :evil:
LP.
Uporabniški avatar
Marjetica
moderator
moderator
Kraj: Hotinja vas-mariborska regija

Odgovor Napisal/-a Marjetica »

Gregor K. napisal/-a:Mater da človeka prime da bi jo komu okrog ušes prisolil. :x :evil:
Okrog ušes - premila kazen :twisted:

Sem mnenja, da je vse več (preveč) zlorab pojmov gasilec, prostovoljstvo, uniforma, humanitarnost in še kaj bi se našlo - nekdo bi moral ukrepati recimo GZS - kot krovna organizacija prostovoljnega in poklicnega gasilstva :!:
ali pa mi sami - člani gasilskih organizacij :oops:

Bi bilo pa zanimivo vedeti kako bodo izbirali najbolj "sexi gasilca" :?: bodo kolegi gasilci oblečeni v popolno zaščitno obleko - ali bodo kar v gatah :oops: :wink:
V hitrosti časa nikar ne pozabite nase in sebi ljube ljudi!!!
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Koncilija »

Marjetica napisal/-a:
Bi bilo pa zanimivo vedeti kako bodo izbirali najbolj "sexi gasilca" :?: bodo kolegi gasilci oblečeni v popolno zaščitno obleko - ali bodo kar v gatah :oops: :wink:

V čeladi, da se ve, da je gasilec, sicer pa "do nazga" :lol: :roll: :wink: .

Glede ukrepanja GZS si pa ne delajmo utvar, kot veste, je bil v Gasilcu objavljen reklamni članek in "vroča" čestitka ob zmagi...kje že :?:

Torej ima norčevanje iz gasilcev "žegen" od zgoraj, tako, da se bomo mortali kar sami organizirat :?

LP

Janez 8)
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Uporabniški avatar
Janez Tratnik
moderator
moderator
Kraj: Dobračeva - Žiri
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Tratnik »

Janez Koncilija napisal/-a:Torej ima norčevanje iz gasilcev "žegen" od zgoraj, tako, da se bomo mortali kar sami organizirat :?

LP

Janez 8)
Še za kaj drugega se bomo morali sami organizirat. :cry: :wink:
Lep preostanek dneva vam želim.
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.
Uporabniški avatar
Dušan
Kraj: Zgornja Bistrica (Tirgot)

Odgovor Napisal/-a Dušan »

Kaj se tiče reklam in gasilcev jih je en kup pa ne samo pr nas tudi tuje televizijske hiše predvajajo vse vrste reklam v katerih sodelujejo gasilci!!
(Twix,pivo,Aspirin itd....)
Najbolj kar me moti me moti reklama, ki jo predvajajo ko gori neka stolpnica in potem gasilci spodaj letajo s tistim prtom al kaj že imajo in se gredo dražbo kdo da več da ga rešijo!!! :twisted: :evil:
Tehnika nam lajša življenje!
Uporabniški avatar
Tomkat
GE: PGD Škofja vas
Kraj: Celje - Škofja vas

Odgovor Napisal/-a Tomkat »

Očitno nas imajo povod za dežurne dvorne norčke.
Mi butli pa se ne znamo pravilno postaviti po robu.
Kolegi s Primorske bodo verjetno vedeli kaj več, namreč na RAI TV so v nedeljo, po tistem ko se je nek norec hotel vreči iz bazilike v Vatikanu takoj naredili potezo in v neko show oddajo povabili predstavnike gasilcev iz Rima in naredili nekaj pozitivne reklame.
Kje pa je naša TV po posredovanjih npr. nazadnje v Mariboru?
LP iz Celja :wink: Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)
Slika
Odgovori