LP Marolt
Hazmat training program
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Kraj: smokuč
Pozdrav iz centra svedskih resevalnih agencij v Karlstadu. Zaenkrat mi malo razkazujejo agencijo. Potem grem za dva dni v Skovde v gasilsko solo, sreda in cetrtek pa bomo dokoncali nas HazMat training program in se pogovarjali o nadaljevanju in smereh siritve tega sodelovanja. Bom porocal o rezultatih.
Ni ne bližnjice ne široke ceste do znanja (evklid)
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

No tele dni je pa tudi tule bolj spomladansko vreme.
Z veseljem lahko povem, da SLO verzija ze deluje. Seveda se v prvi vrsti moram zahvaliti vsem clanom nase SLO HAZMAT skupine, ki imajo za to veliko zaslug. CD-ji v vseh petih jezikih naj bi bili gotovi v zacetku aprila. Najbolj nam ga pokajo danci, ki se vedno niso koncali. Pogovori tecejo v smeri siritve in izdelave podobnega programa za pozare, v prvi fazi sicer zelo zelo enostavnega. Mi bomo v vsakem primeru poskusali biti zraven. Ni pa samo od mene odvisno seveda.
Zaenkrat toliko. Ko bom imel CD-je v roki pa kaj vec. Potrebno bo najti nacin, kako spraviti program v zivljenje.
Danes zvecer me pa peljejo gledat zacetek svedskega rally-ja, ki naj bi bil sicer zimski, pa kaze bolj na pomladanskega.
Z veseljem lahko povem, da SLO verzija ze deluje. Seveda se v prvi vrsti moram zahvaliti vsem clanom nase SLO HAZMAT skupine, ki imajo za to veliko zaslug. CD-ji v vseh petih jezikih naj bi bili gotovi v zacetku aprila. Najbolj nam ga pokajo danci, ki se vedno niso koncali. Pogovori tecejo v smeri siritve in izdelave podobnega programa za pozare, v prvi fazi sicer zelo zelo enostavnega. Mi bomo v vsakem primeru poskusali biti zraven. Ni pa samo od mene odvisno seveda.
Zaenkrat toliko. Ko bom imel CD-je v roki pa kaj vec. Potrebno bo najti nacin, kako spraviti program v zivljenje.
Danes zvecer me pa peljejo gledat zacetek svedskega rally-ja, ki naj bi bil sicer zimski, pa kaze bolj na pomladanskega.
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Milan Dubravac
- Gasilci.org

HazMat training program
Vsa čast tudi ostalim članom HazMat teama, posebej Mateji. 
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

Od danes 17.4. pa do torka 20.4. bo v ICZR na Igu potekalo srečanje HazMat skupine. Srečanja se bo udeležilo 10 predstavnikov iz Danske, Finske, Norveške, Švedske in Slovenije. Pogovori bodo potekali o nadaljevanju projekta in razširitvi s še enim FIRE TRAINING projektom. O rezultatih bom še poročal.
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
No da se mal pohvalmo
Za prevoz te skupine ljudi od letališča Brnik do ICZR Ig smo poskrbeli gasilci iz letališča. Prihod vseh je bil včeraj zvečer in danes popoldan. Ravno pred nekaj minutami sem dostavil zadnjega Norvežana do Iga. V tem trenutku pa se vsi skupaj z Milanom nahajajo v Slovenskih Konjicah, kakor mi je sporočil Milan. Kolikor je meni znano se pa v torek vračajo nazaj v domovino. Po prvih podatkih so navdušeni nad našo deželo
, saj kar so zaupali med vožno iz Brnika do Iga.
Srečno vsem skupaj
lp
Bine
Srečno vsem skupaj
lp
Bine