Lokalne volitve 2002
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Drago, Drago ! To si pa pesimist.
Volilna propaganda je v polnem teku
. Gasilski golaž kuhamo in upamo, da se nam ne bo prismodil
.
Trenutno teče predstavitev naše liste (program in kandidati) po gasilskih domovih
. Za plakate nimamo denarja
(sponzorjev pa nočemo - če sem čisto odkrit, jih tudi iskali nismo, ponuja se pa tako ali tako nobeden) tako, da bomo vso občino kar obletali
. Po dve predstavitvi sta na dan, tako, da je kar gužva
.
Milan je dobro rekel: politika je KUR.. (z veliko) - samo da se je on lepše izrazil
.
Volilna propaganda je v polnem teku
Trenutno teče predstavitev naše liste (program in kandidati) po gasilskih domovih
Milan je dobro rekel: politika je KUR.. (z veliko) - samo da se je on lepše izrazil
Jaka:
Pravkar sem gledal po TV predstavitve kandidatov LDS-a in SLS-a in ti povem, da zdaj ne vem ali naj se jočem ali smejem
kaj vse niso bili zmožni povedati "mali" politikanti na račun gasilerije, to ne morš verjeti
Zdaj študiram na kak način naj "zapopram" tem gospodom in upam, da se mi kaj posveti (brez prevelikih stroškov)
Noben vrag pa ne omeni (niti z eno besedo) DDV-ja (al ne vejo ali pa so enostavno "preplitki"
Če vam gre dobro, veseli tudi mene
LP
Pravkar sem gledal po TV predstavitve kandidatov LDS-a in SLS-a in ti povem, da zdaj ne vem ali naj se jočem ali smejem
Če vam gre dobro, veseli tudi mene
LP
Fantje ! Umirite konje. Saj hočemo v Občinski svet spraviti samo kakega svetnika
, ne pa svojega župana . Pa potem kakšnega člana v Odboru (pa ne bom povedal katerem). Pa ne okol govort!
Upam, da nas je toliko v hlačah, da bomo zmogli.
Drugače je pa kriza. Trenutno potekajo predstavitve Liste za boljšo požarno varnost in reševanje po gasilskih domovih. Prisotnih je približno toliko krajanov, kot takrat, ko se predstavlja kandidat za župana.
Upam, da nas je toliko v hlačah, da bomo zmogli.
Drugače je pa kriza. Trenutno potekajo predstavitve Liste za boljšo požarno varnost in reševanje po gasilskih domovih. Prisotnih je približno toliko krajanov, kot takrat, ko se predstavlja kandidat za župana.
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Kraj: smokuč
No tudi to je nekaj! Kot vsi vemo, če si zraven, imaš lahko korist.Andrej napisal/-a:Drago, za glasove se je treba nekako oddolžiti svojim volilcem. Če pa bodo denar namenili za opremo, bo pa vsaj za kakšno podkapo ali zaščitne rokavice, kaj več pa sigurno ne.
Andrej
Pri nas smo imeli pretekli mandat našega člana v svetu KS, in tako smo lahko malo popravili dom ob t.i. sponzorstvu
Kako bo naprej, bo pa čas pokazal svoje.
Lp, Roman
Tako folk. Zdaj je volilna kampanija za nami. Bili smo v vseh PGD ter volilce vlekli za rokav (kot da bi oznanjali novo vero). Udeležencev je bilo zelo malo - od 3 (najmanj) do 15 (največ). Verjetno so ljudje že vsega siti (beri kampanije), in jim ne pride na misel, da bi prišli poslušat še naše plozanje. Sicer pa je tudi na predstavitvah kandidatov za župana približno toliko udeležencev (razen tam, ko je zraven tudi čarovnik in igralci gledališča. Kruha in iger).
Drugače pa se je Lista za boljšo požarno varnost in reševanje kar prijela in upamo na dober rezultat. Nedelja bo dan razodetja. Biti ali ne biti, to bo zdaj vprašanje (Bosanec bi rekel: kakvo glupo pitanje, Ja uvjek bijem).
Drugače pa se je Lista za boljšo požarno varnost in reševanje kar prijela in upamo na dober rezultat. Nedelja bo dan razodetja. Biti ali ne biti, to bo zdaj vprašanje (Bosanec bi rekel: kakvo glupo pitanje, Ja uvjek bijem).