Vem kako deluje RB M75 in ala mu vera za hrabro dejanje.
Se pa mi človek smili, ker so mu prepovedali govoriti !
Moderator: Vrsho

Opiši zadnji primer podoben temu, tip je AKTIVIRAL BOMBO nato je policist skočil na njega, koliko ljudi poznaš, ki bi naredili togasilec77 napisal/-a:Čestitke hrabremu dejanju.... ampak.... ampak..... ko policist naredi kaj, je rompompom po tv.... Koliko hrabrih dejanj naredimo gasilci, in, koliko krat je rompompom?
ne me narobe razumet, policist je res tvegal svojo glavo, ampak roko na srce.... tudi mi jo:)
pa....
lp
dušan
Takrat vas itak ni. To je namenjeno tebi, ker pizdiš, Cesarju pa vsaka čast, Junak z veliko začetnico in lahko smo ponosni, da je tudi gasilec.rfireman napisal/-a:TAKRAT KO JIH RABITE, A NE![]()
rfireman napisal/-a:Opiši zadnji primer podoben temu, tip je AKTIVIRAL BOMBO nato je policist skočil na njega, koliko ljudi poznaš, ki bi naredili togasilec77 napisal/-a:Čestitke hrabremu dejanju.... ampak.... ampak..... ko policist naredi kaj, je rompompom po tv.... Koliko hrabrih dejanj naredimo gasilci, in, koliko krat je rompompom?
ne me narobe razumet, policist je res tvegal svojo glavo, ampak roko na srce.... tudi mi jo:)
pa....
lp
dušan![]()
Pa kdaj si bil ti nazadnje v situaciji, ko ti je bilo ogroženo življenje, 13 let sem že operativec v PGD ki ima v povprečju 200 intervencij na leto, jaz osebno se odzovem od 30 do 45 krat na leto, pa še nikoli nisem bil v takšni nevarnosti kot sem bil v pol...., kjer sem 8 let. Razpizdi me ker takoj začnete primerjave delat v stilu "policisti so manj vredni" razen TAKRAT KO JIH RABITE, A NE
![]()
Mater si pameten, pojma nimaš kako je pri nas, najlažje je pa pljuvat, pa napisal si "vas" če je že meni namenjeno, trotJanez Koncilija napisal/-a:Takrat vas itak ni. To je namenjeno tebi, ker pizdiš, Cesarju pa vsaka čast, Junak z veliko začetnico in lahko smo ponosni, da je tudi gasilec.rfireman napisal/-a:TAKRAT KO JIH RABITE, A NE![]()
Janez
Janez, opravičujem se za zadnjo besedorfireman napisal/-a:Mater si pameten, pojma nimaš kako je pri nas, najlažje je pa pljuvat, pa napisal si "vas" če je že meni namenjeno, trotJanez Koncilija napisal/-a:Takrat vas itak ni. To je namenjeno tebi, ker pizdiš, Cesarju pa vsaka čast, Junak z veliko začetnico in lahko smo ponosni, da je tudi gasilec.rfireman napisal/-a:TAKRAT KO JIH RABITE, A NE![]()
Janez
Mogoče bolj kot si lahko predstavljaš, pa ne bi o tem, mogoče ko se kdaj srečava.rfireman napisal/-a: Mater si pameten, pojma nimaš kako je pri nas,

Samo mali popravek, da ne bomo izgedali preveč laiki. Bomba še ni bila aktivirana. Ker če bi bila, pi počila čez nekaj sekund. Izvlečena je bila samo varovalka , ki varuje žličko pred izpadanjem in posledičnim aktiviranjem.rfireman napisal/-a: tip je AKTIVIRAL BOMBO "
Vem da si bil eden izmed nas, zato bi lahko vedel, da takšna opazka kot si jo navedel "takrat vas itak ni" pogreje vsakega PUO. Tudi jaz upam, da se kdaj srečava pa soočiva argumenteJanez Koncilija napisal/-a:Mogoče bolj kot si lahko predstavljaš, pa ne bi o tem, mogoče ko se kdaj srečava.rfireman napisal/-a: Mater si pameten, pojma nimaš kako je pri nas,
Janez
Malo smo se pogovarjali v službi o tem. Aleš je kljub temu, da je videl da je potegnil ven varovalko prijel bombo z žličko vred, zato moraš res met jajca. Je pa res kar si napisal.Oskar napisal/-a:Samo mali popravek, da ne bomo izgedali preveč laiki. Bomba še ni bila aktivirana. Ker če bi bila, pi počila čez nekaj sekund. Izvlečena je bila samo varovalka , ki varuje žličko pred izpadanjem in posledičnim aktiviranjem.rfireman napisal/-a: tip je AKTIVIRAL BOMBO "
lp
Niti ne. Večja jajca moraš imeti, da primeš bombo brez žličke.rfireman napisal/-a:...je kljub temu, da je videl da je potegnil ven varovalko prijel bombo z žličko vred, zato moraš res met jajca.