Junak iz Loke pri Zidanem mostu

Vse gasilske teme, ki ne spadajajo v ostale podforume.

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kraj: Malečnik
Kontakt:

Junak iz Loke pri Zidanem mostu

Odgovor Napisal/-a Oskar »

Prav zanimivi so bili domačini, ki so dajali izjave za TV. V prvi vrsti poznajo Aleša Cesarja kot zagnanega gasilca.
Vem kako deluje RB M75 in ala mu vera za hrabro dejanje. =D>
Se pa mi človek smili, ker so mu prepovedali govoriti !
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Uporabniški avatar
rfireman
Kraj: PGD Velenje
Kontakt:

Odg: Junak iz Loke pri Zidanem mostu

Odgovor Napisal/-a rfireman »

Tako je to pri nas, ne smemo ničesar govoriti javno brez predhodnega dovoljenja, drugače pa res, vsaka čast =D> =D>
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
Uporabniški avatar
gasilec77
GE: ljutomer
Kraj: Ljutomer
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gasilec77 »

Čestitke hrabremu dejanju.... ampak.... ampak..... ko policist naredi kaj, je rompompom po tv.... Koliko hrabrih dejanj naredimo gasilci, in, koliko krat je rompompom?

ne me narobe razumet, policist je res tvegal svojo glavo, ampak roko na srce.... tudi mi jo:)

pa....

lp

dušan
Vedno pričakuj nepričakovano!

Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kontakt:

Zato pa je bil tak dober ker je tudi gasilec ! :D #-o
Uporabniški avatar
rfireman
Kontakt:

gasilec77 napisal/-a:Čestitke hrabremu dejanju.... ampak.... ampak..... ko policist naredi kaj, je rompompom po tv.... Koliko hrabrih dejanj naredimo gasilci, in, koliko krat je rompompom?

ne me narobe razumet, policist je res tvegal svojo glavo, ampak roko na srce.... tudi mi jo:)

pa....

lp

dušan
Opiši zadnji primer podoben temu, tip je AKTIVIRAL BOMBO nato je policist skočil na njega, koliko ljudi poznaš, ki bi naredili to :?: :?: Pa kdaj si bil ti nazadnje v situaciji, ko ti je bilo ogroženo življenje, 13 let sem že operativec v PGD ki ima v povprečju 200 intervencij na leto, jaz osebno se odzovem od 30 do 45 krat na leto, pa še nikoli nisem bil v takšni nevarnosti kot sem bil v pol...., kjer sem 8 let. Razpizdi me ker takoj začnete primerjave delat v stilu "policisti so manj vredni" razen TAKRAT KO JIH RABITE, A NE :?: :!:
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Koncilija »

rfireman napisal/-a:TAKRAT KO JIH RABITE, A NE :?: :!:
Takrat vas itak ni. To je namenjeno tebi, ker pizdiš, Cesarju pa vsaka čast, Junak z veliko začetnico in lahko smo ponosni, da je tudi gasilec.

Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Uporabniški avatar
gasilec77
GE: ljutomer
Kraj: Ljutomer
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gasilec77 »

rfireman napisal/-a:
gasilec77 napisal/-a:Čestitke hrabremu dejanju.... ampak.... ampak..... ko policist naredi kaj, je rompompom po tv.... Koliko hrabrih dejanj naredimo gasilci, in, koliko krat je rompompom?

pa....

lp

dušan
Opiši zadnji primer podoben temu, tip je AKTIVIRAL BOMBO nato je policist skočil na njega, koliko ljudi poznaš, ki bi naredili to :?: :?: Pa kdaj si bil ti nazadnje v situaciji, ko ti je bilo ogroženo življenje, 13 let sem že operativec v PGD ki ima v povprečju 200 intervencij na leto, jaz osebno se odzovem od 30 do 45 krat na leto, pa še nikoli nisem bil v takšni nevarnosti kot sem bil v pol...., kjer sem 8 let. Razpizdi me ker takoj začnete primerjave delat v stilu "policisti so manj vredni" razen TAKRAT KO JIH RABITE, A NE :?: :!:

tipično.... komentiraš, in že ti stopijo na rep:D, zato pa je forum, tam kjer pač je.....Precej časa je minilo, od moje zadnje objave, izgleda, da bo tudi v naprej tako...

Sam se izogibam medijskemu pompu, ko je kaj v naših krajih, ampak, kot poveljnik enote sem dal nekaj komentarjev za POP TV, in RTVSLO, kakor tudi za lokalni radio....

Fireman, ne se razburjat, ni potrebe po tem... nimate samo Vi v Velenju požarov, ki rešujete življenja.... Z gasilstvom se ukvarjam poklicno 11 let , če pa gledam vsa leta gasilstva ( 22 let), pa sem tut nekaj dal skoz... Interveniramo od 40 do 50 x na leto, čeprav je to za nekatere malo, je za naš mali kraj, kjer živim, precej.... Nikjer ne oporekam hrabrega dejanja, ki ga je naredil policist, in tu mu je samo za čestitat, če najdeš kje kaj, da sem razišljal negativno do dejanja, ki ga je naredil me kontaktiraj, ni problema, govoril sem samo o tem, da kako medijsko izpostavijo policija hrabra dejanja, in koliko naša krovna organizacija, ki to delamo vsakodnevno? Poznam precej policajev, in se odlično razumem z njimi,če pa po tvojem življenja rešujete samo policisti, pa Vam vsaka čast. To pa ti, ki si v enoti, ki posredujete okoli 200x, in ti ki interveniraš ( gasilsko), 30 do 45x, pa bi tudi lahko vedel:D, da ne rešujete samo policisti.

no, pa lep pozdrav

dušan
Vedno pričakuj nepričakovano!

Uporabniški avatar
rfireman
Kontakt:

Janez Koncilija napisal/-a:
Takrat vas itak ni. To je namenjeno tebi, ker pizdiš, Cesarju pa vsaka čast, Junak z veliko začetnico in lahko smo ponosni, da je tudi gasilec.

Janez
Mater si pameten, pojma nimaš kako je pri nas, najlažje je pa pljuvat, pa napisal si "vas" če je že meni namenjeno, trot
Uporabniški avatar
rfireman
Kontakt:

rfireman napisal/-a:

Janez
Mater si pameten, pojma nimaš kako je pri nas, najlažje je pa pljuvat, pa napisal si "vas" če je že meni namenjeno, trot
Janez, opravičujem se za zadnjo besedo :!:
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Koncilija »

rfireman napisal/-a: Mater si pameten, pojma nimaš kako je pri nas,
Mogoče bolj kot si lahko predstavljaš, pa ne bi o tem, mogoče ko se kdaj srečava.

Janez 8)
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kontakt:

rfireman napisal/-a: tip je AKTIVIRAL BOMBO "
Samo mali popravek, da ne bomo izgedali preveč laiki. Bomba še ni bila aktivirana. Ker če bi bila, pi počila čez nekaj sekund. Izvlečena je bila samo varovalka , ki varuje žličko pred izpadanjem in posledičnim aktiviranjem.

lp
Uporabniški avatar
rfireman
Kontakt:

rfireman napisal/-a: Mater si pameten, pojma nimaš kako je pri nas,
Mogoče bolj kot si lahko predstavljaš, pa ne bi o tem, mogoče ko se kdaj srečava.

Janez 8)
Vem da si bil eden izmed nas, zato bi lahko vedel, da takšna opazka kot si jo navedel "takrat vas itak ni" pogreje vsakega PUO. Tudi jaz upam, da se kdaj srečava pa soočiva argumente :D
Zadnjič spremenil rfireman, dne 15. Julij 2009, 22:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
rfireman
Kontakt:

Oskar napisal/-a:
rfireman napisal/-a: tip je AKTIVIRAL BOMBO "
Samo mali popravek, da ne bomo izgedali preveč laiki. Bomba še ni bila aktivirana. Ker če bi bila, pi počila čez nekaj sekund. Izvlečena je bila samo varovalka , ki varuje žličko pred izpadanjem in posledičnim aktiviranjem.

lp
Malo smo se pogovarjali v službi o tem. Aleš je kljub temu, da je videl da je potegnil ven varovalko prijel bombo z žličko vred, zato moraš res met jajca. Je pa res kar si napisal.
Rafter
moderator
moderator
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rafter »

rfireman napisal/-a:...je kljub temu, da je videl da je potegnil ven varovalko prijel bombo z žličko vred, zato moraš res met jajca.
Niti ne. Večja jajca moraš imeti, da primeš bombo brez žličke.
Uporabniški avatar
rfireman
Kontakt:

Zdej si pa že malenkosten, čeprav imaš prav :D
Odgovori