PGD Socko so oškodovali za motorko, zato si v tem primeru zaslužijo več kot pa tisti kombinezon. PGD Kebelj je tako dobil šenkano motorko.
Kaj boste naredili
Močno ste
Ko se gre za denar

Matej, lepo si to povedal. Je pa ugotovitev žalostna.Matej B. napisal/-a:Mi smo imeli čas vaje 38.3 s pa potem še pribitek 40 KT. Pa se niti malo ne sekiram. V svoji gasilski karieri sem obdelal okrog 60 tekmovanj z motorno brizgalno. Na razne neupravičeno dosojenekazenske točke sem že navajen oz. smo. Tako da na tekmovanje v Celje nismo šli s prevelikimi upi, ker bi lahko kasnejše razočaranje bilo večje. Tako pa smo se v miru pripravljali na to tekmovanje, dva dni prej še na kratko pridružili PGD Steklarna, kjer smo skupaj ocenili stanje, sledila je izvedba in pa seveda sproščen ogled sejma. Kasneje smo se še ustavili v gasilskem muzeju v prostorih PGD Slovenske Konjice ter v Žički kartuziji. (iz naše GZ Videm pri Ptuju je bil organiziran en avtobus - 50 ljudi- obiskovalcev) Od tam smo se odpravili na zasluženo večerjo v Hotel Leonardo v Sl. Bistrici, kjer so se nam pridružili bolničarji CZ Ptuj z njihovim vodjem mag.Janezom Mercom. Tam so bili zbrani tudi zmagovalci iz PGD Kebelj. V miru smo pojedli večerjo še kakšno rekli, si ogledali nogometno tekmo Ciper:Slovenija ter se okrog 21.ure vrnili domov. In priznati moram, da mi kljub neuspehu na tekmovanju ni bilo žal preživete sobote skupaj z nekdanjimi kolegi-tekmovalci.
V mislih smo že na naslednjem tekmovanju, vendar ne v mislih po MB, ker smo se nanjo prejšnja leta veliko pripravljali in izpiljevali vajo, ko pa smo dokončno dojeli, da ti je usoda v rokah 5 sodnikov -"strokovnjakov" , smo mnenje takoj spremenili.
In danes se mi v spomin prikaže vso garanje, odrekanje časa, prosjačenje staršev in učiteljev za predhodni odhod iz šole, na desetine odrečenih sobot in nedelj, da se mi kar dlake gor postavijo, ko na tekmovanju zagledam stare sodniške obraze, ki neusmiljeno dodelujejo KT mladim, uspeha željnim desetinam.
Iz tega lahko potegnem kratek zaključek oz. misel:
" Ne glede kako dober si, usoda ni v tvojih rokah!"