Vulkan II

Uporaba informatike v gasilstvu

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
franci1
GE: PGD Šentjernej
Kraj: Šentjernej

Odg: Vulkan II

Odgovor Napisal/-a franci1 »

Lepo pozdravljeni !

Prosil bi samo za nekaj kratkih odgovorov :
- kako zaprositi letos za priznanje za značko za 10 letno delo v gasilstvu, če letos mineva 12.leto od vstopa v gasilsko organizacijo ?
- kako vnesti podatke o prejetih priznanjih, če ima član recimo po več enakih priznanj ( iste stopnje ) in kdo to vnaša ( verjetno administrator GZ )?
- ali je možno letos zaprositi za značko za 10 letno operativno delo za nekoga, ki že 18 let dela v operativi, po 2 letih pa za priznanje ( značko ) za 20 letno delo ??
- ali je mogoče kadarkoli ( ko se pač najdejo dokumenti, potrdila , spričevala , sklepi ) vnesti oziroma popraviti datume opravljenih tečajev, izpitov, izobraževanj in kdo to vnaša- recimo za člane PGD-jev ? ( verjetno administrator GZ, vsaj nekatere ? )

Odgovori na verjetno vsa vprašanja so najbrž čisto enostavni in se najbrž skrivajo že nekje v tej temi, pa vendar vas prosim za čisto konkretne odgovore, če je mogoče, ker jih sam nisem našel.

Hvala. Lp, Franci
Uporabniški avatar
Primoz
GE: Sečovlje

Odgovor Napisal/-a Primoz »

za vsak tecaj/napreodavanje/imenovanje/odlikovanje je v Vulkanu testiranje - tam je na levi strani tudi opisan pogoj za zeljeno.

lp
Uporabniški avatar
VladoP
GE: Radlje ob Dravi
Kraj: Radlje ob Dravi
Kontakt:

Re: Vulkan II

Odgovor Napisal/-a VladoP »

značko za 10 letno delo v gasilstvu je možno datu tidu po 12 letih. Ker član izpolnjuje pogoje (je član gasilske organizacije 10 let) ni problema. Tudi ko izpolni pogoj za 20 let se mu jo lahko dodeli (tudi čez dve leti).

Kadarkoli je mogoče na podlagi potrdil in sklepov vnašati odlikovanja in priznanja na vseh nivojih. Vnesti ga mora pa organizacija, ki odlikovanje podeljuje. (PGD, GZ, GZS)
Uporabniški avatar
b4d

Odgovor Napisal/-a b4d »

Nekaj me zanima, postal sem administrator v GZ in pač lahko vsem podeljujem pravice v PGDjih, uredil sem zadolžitve kdo bo kaj delal (v lastnem PGD), sebi pa pravic ne morem urejati za društveno raven (vse pikice so sive), kako to urediti, da bom lahko urejal podatke svojega društva?
Uporabniški avatar
Primoz

b4d napisal/-a:Nekaj me zanima, postal sem administrator v GZ in pač lahko vsem podeljujem pravice v PGDjih, uredil sem zadolžitve kdo bo kaj delal (v lastnem PGD), sebi pa pravic ne morem urejati za društveno raven (vse pikice so sive), kako to urediti, da bom lahko urejal podatke svojega društva?
ti ne rabi. kot admin lahko preko gesla nivoja GZ vstopaš na nivo PGD. Samo v padajočem menuju sredina zgoraj izbereš nivo/organizacijo katero bi rad 'urejal'

lp

Primož
Uporabniški avatar
b4d

Odgovor Napisal/-a b4d »

Vem, vendar ce izberem nivo PGD, ne morem urejat nobenih podatkov :) sumim na bug, ker preden sem postal admin v zvezi, nisem imel pravic pisanja na drustveni ravni. Ali pa enostavno ne razumem njihovega načina :D
Uporabniški avatar
alc33
Kraj: NorthEast

Odgovor Napisal/-a alc33 »

Primoz napisal/-a:
b4d napisal/-a:Nekaj me zanima, postal sem administrator v GZ in pač lahko vsem podeljujem pravice v PGDjih, uredil sem zadolžitve kdo bo kaj delal (v lastnem PGD), sebi pa pravic ne morem urejati za društveno raven (vse pikice so sive), kako to urediti, da bom lahko urejal podatke svojega društva?
ti ne rabi. kot admin lahko preko gesla nivoja GZ vstopaš na nivo PGD. Samo v padajočem menuju sredina zgoraj izbereš nivo/organizacijo katero bi rad 'urejal'

lp

Primož

Ne bo držalo, ker kot admin GZ ne moreš urejati vseh podatkov o članih določenega društva.

Lp.
Flying isn't dangerous. Crashing is what's dangerous.
Uporabniški avatar
Primoz

alc33 napisal/-a:
Primoz napisal/-a:

lp

Primož

Ne bo držalo, ker kot admin GZ ne moreš urejati vseh podatkov o članih določenega društva.

Lp.
hm...kako pa pol to meni rata? #-o

iz nivoja GZ ne moreš, ma se lahko preko padajočega menuja 'spustiš' na nivo PGD :!:
Uporabniški avatar
alc33
Kraj: NorthEast

Odgovor Napisal/-a alc33 »

Ne vem, jaz kot admin GZ ( nisem pooblaščen v PGD ) ne morem spreminjati podatkov o članih v določenem PGD.
Recimo, ne morem predlagati članov za priznanja.......

Res ne vem.

Lp.
Flying isn't dangerous. Crashing is what's dangerous.
Uporabniški avatar
Primoz

alc33 napisal/-a:Ne vem, jaz kot admin GZ ( brez gesla za PGD ) ne morem spreminjati podatkov o članih v določenem PGD.
Recimo, ne morem predlagati članov za priznanja.......

Res ne vem.

Lp.
še 1x - iz nivoja GZ lahko spreminjaš samo podatke v pristojnosti GZ. podatke o članih društev pač iz nivoja GZ ne moreš urejat. V pravicah uporabnikov si pač določiš (če še ni omogočeno) da lahko urejaš tudi nivo društva in pol preko padajočega menuja vstopaš (nič ne spreminjaš up. imena in gesla) na nivo društva, kjer urejaš podatke o članih in vse kar sodi na nivo društva :!:
sixkiller

Odgovor Napisal/-a sixkiller »

Kam v Vulkanu vpisujete veščine, ki jih opravi mladina?
Sam da vode ne zmanka!
Uporabniški avatar
b4d

Odgovor Napisal/-a b4d »

Screenshot, kjer drugim lahko za raven PGD nastavljam pravice, sebi ne morem, vse je izkljuceno:
Slika

A obstaja kak mail na katerega se lahko obrnem da mi to uredijo?
Uporabniški avatar
Primoz

b4d napisal/-a:Screenshot, kjer drugim lahko za raven PGD nastavljam pravice, sebi ne morem, vse je izkljuceno:
Slika

A obstaja kak mail na katerega se lahko obrnem da mi to uredijo?
v menuju admin greš pod tvoj profil, kjer mu dodaš društvo kot nivo...
Uporabniški avatar
b4d

Odgovor Napisal/-a b4d »

Tudi če izbrišem kot organizacijo PGD in nazaj dodam, še vedno ista pesem :/ ne morem si spreminjat pravic.
Uporabniški avatar
Primoz

b4d napisal/-a:Tudi če izbrišem kot organizacijo PGD in nazaj dodam, še vedno ista pesem :/ ne morem si spreminjat pravic.
hm, najbrž nekaj ne delaš prav...
Odgovori