Vulkan II
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odg: Vulkan II
Lepo pozdravljeni !
Prosil bi samo za nekaj kratkih odgovorov :
- kako zaprositi letos za priznanje za značko za 10 letno delo v gasilstvu, če letos mineva 12.leto od vstopa v gasilsko organizacijo ?
- kako vnesti podatke o prejetih priznanjih, če ima član recimo po več enakih priznanj ( iste stopnje ) in kdo to vnaša ( verjetno administrator GZ )?
- ali je možno letos zaprositi za značko za 10 letno operativno delo za nekoga, ki že 18 let dela v operativi, po 2 letih pa za priznanje ( značko ) za 20 letno delo ??
- ali je mogoče kadarkoli ( ko se pač najdejo dokumenti, potrdila , spričevala , sklepi ) vnesti oziroma popraviti datume opravljenih tečajev, izpitov, izobraževanj in kdo to vnaša- recimo za člane PGD-jev ? ( verjetno administrator GZ, vsaj nekatere ? )
Odgovori na verjetno vsa vprašanja so najbrž čisto enostavni in se najbrž skrivajo že nekje v tej temi, pa vendar vas prosim za čisto konkretne odgovore, če je mogoče, ker jih sam nisem našel.
Hvala. Lp, Franci
Prosil bi samo za nekaj kratkih odgovorov :
- kako zaprositi letos za priznanje za značko za 10 letno delo v gasilstvu, če letos mineva 12.leto od vstopa v gasilsko organizacijo ?
- kako vnesti podatke o prejetih priznanjih, če ima član recimo po več enakih priznanj ( iste stopnje ) in kdo to vnaša ( verjetno administrator GZ )?
- ali je možno letos zaprositi za značko za 10 letno operativno delo za nekoga, ki že 18 let dela v operativi, po 2 letih pa za priznanje ( značko ) za 20 letno delo ??
- ali je mogoče kadarkoli ( ko se pač najdejo dokumenti, potrdila , spričevala , sklepi ) vnesti oziroma popraviti datume opravljenih tečajev, izpitov, izobraževanj in kdo to vnaša- recimo za člane PGD-jev ? ( verjetno administrator GZ, vsaj nekatere ? )
Odgovori na verjetno vsa vprašanja so najbrž čisto enostavni in se najbrž skrivajo že nekje v tej temi, pa vendar vas prosim za čisto konkretne odgovore, če je mogoče, ker jih sam nisem našel.
Hvala. Lp, Franci
za vsak tecaj/napreodavanje/imenovanje/odlikovanje je v Vulkanu testiranje - tam je na levi strani tudi opisan pogoj za zeljeno.
lp
lp
- VladoP
- GE: Radlje ob Dravi
- Kraj: Radlje ob Dravi
- Kontakt:
Re: Vulkan II
značko za 10 letno delo v gasilstvu je možno datu tidu po 12 letih. Ker član izpolnjuje pogoje (je član gasilske organizacije 10 let) ni problema. Tudi ko izpolni pogoj za 20 let se mu jo lahko dodeli (tudi čez dve leti).
Kadarkoli je mogoče na podlagi potrdil in sklepov vnašati odlikovanja in priznanja na vseh nivojih. Vnesti ga mora pa organizacija, ki odlikovanje podeljuje. (PGD, GZ, GZS)
Kadarkoli je mogoče na podlagi potrdil in sklepov vnašati odlikovanja in priznanja na vseh nivojih. Vnesti ga mora pa organizacija, ki odlikovanje podeljuje. (PGD, GZ, GZS)
Nekaj me zanima, postal sem administrator v GZ in pač lahko vsem podeljujem pravice v PGDjih, uredil sem zadolžitve kdo bo kaj delal (v lastnem PGD), sebi pa pravic ne morem urejati za društveno raven (vse pikice so sive), kako to urediti, da bom lahko urejal podatke svojega društva?
ti ne rabi. kot admin lahko preko gesla nivoja GZ vstopaš na nivo PGD. Samo v padajočem menuju sredina zgoraj izbereš nivo/organizacijo katero bi rad 'urejal'b4d napisal/-a:Nekaj me zanima, postal sem administrator v GZ in pač lahko vsem podeljujem pravice v PGDjih, uredil sem zadolžitve kdo bo kaj delal (v lastnem PGD), sebi pa pravic ne morem urejati za društveno raven (vse pikice so sive), kako to urediti, da bom lahko urejal podatke svojega društva?
lp
Primož
Vem, vendar ce izberem nivo PGD, ne morem urejat nobenih podatkov
sumim na bug, ker preden sem postal admin v zvezi, nisem imel pravic pisanja na drustveni ravni. Ali pa enostavno ne razumem njihovega načina 
Primoz napisal/-a:ti ne rabi. kot admin lahko preko gesla nivoja GZ vstopaš na nivo PGD. Samo v padajočem menuju sredina zgoraj izbereš nivo/organizacijo katero bi rad 'urejal'b4d napisal/-a:Nekaj me zanima, postal sem administrator v GZ in pač lahko vsem podeljujem pravice v PGDjih, uredil sem zadolžitve kdo bo kaj delal (v lastnem PGD), sebi pa pravic ne morem urejati za društveno raven (vse pikice so sive), kako to urediti, da bom lahko urejal podatke svojega društva?
lp
Primož
Ne bo držalo, ker kot admin GZ ne moreš urejati vseh podatkov o članih določenega društva.
Lp.
Flying isn't dangerous. Crashing is what's dangerous.
hm...kako pa pol to meni rata?alc33 napisal/-a:Primoz napisal/-a:ti ne rabi. kot admin lahko preko gesla nivoja GZ vstopaš na nivo PGD. Samo v padajočem menuju sredina zgoraj izbereš nivo/organizacijo katero bi rad 'urejal'b4d napisal/-a:Nekaj me zanima, postal sem administrator v GZ in pač lahko vsem podeljujem pravice v PGDjih, uredil sem zadolžitve kdo bo kaj delal (v lastnem PGD), sebi pa pravic ne morem urejati za društveno raven (vse pikice so sive), kako to urediti, da bom lahko urejal podatke svojega društva?
lp
Primož
Ne bo držalo, ker kot admin GZ ne moreš urejati vseh podatkov o članih določenega društva.
Lp.
iz nivoja GZ ne moreš, ma se lahko preko padajočega menuja 'spustiš' na nivo PGD
Ne vem, jaz kot admin GZ ( nisem pooblaščen v PGD ) ne morem spreminjati podatkov o članih v določenem PGD.
Recimo, ne morem predlagati članov za priznanja.......
Res ne vem.
Lp.
Res ne vem.
Lp.
Flying isn't dangerous. Crashing is what's dangerous.
še 1x - iz nivoja GZ lahko spreminjaš samo podatke v pristojnosti GZ. podatke o članih društev pač iz nivoja GZ ne moreš urejat. V pravicah uporabnikov si pač določiš (če še ni omogočeno) da lahko urejaš tudi nivo društva in pol preko padajočega menuja vstopaš (nič ne spreminjaš up. imena in gesla) na nivo društva, kjer urejaš podatke o članih in vse kar sodi na nivo društvaalc33 napisal/-a:Ne vem, jaz kot admin GZ ( brez gesla za PGD ) ne morem spreminjati podatkov o članih v določenem PGD.
Res ne vem.
Lp.
Tudi če izbrišem kot organizacijo PGD in nazaj dodam, še vedno ista pesem :/ ne morem si spreminjat pravic.
hm, najbrž nekaj ne delaš prav...b4d napisal/-a:Tudi če izbrišem kot organizacijo PGD in nazaj dodam, še vedno ista pesem :/ ne morem si spreminjat pravic.