Dam ti na izbiro Fiat punto, letnik 1996, Citroen Saxo 1998, Fiat pando na sprednji pogon letnik 1999, in Renoult clio 2001, ... vsi pobarvani v gasilske barve in piše gor PGD karkoli že...Še vedno nisi odgovoril na vprašanje, ampak se vrtiš kot mačka okoli vrele kaše.
Tudi če pobarvam svoj bicikl na rdeče še ne bo "reševalni".
Keterega boš izbral za poveljniško vozilo v vašem društvu...? Dobro bi bilo če bi bil vsaj 4x4 ane, četudi stara lada niva... seveda če si seznanjen s tem da obstajajo tudi vozila s štirikolesnim pogonom... a sem dovolj jasen
Razvoj hovercraftov se je pač ustavil, in to pred 30 leti - gledano s stališča proizvodnje, ker v tem prerposto ni denarja in interesa s strani proizvajalcev nuditi kvaliteto za ceno katero nebn ni pripravljen plačati... kaj tukaj ni jasno.
In kot sem rekel nisem strokovnjak za reševanje, vem pa kaj hovercrafti zmorejo, in kaj prodajajo nekateri pod imenom reševalni hovercrafti, in kaj ti crafti v resnici ponujajo - samo to komentiram, to je vse
Moj direkten odgovor je da to kar se prodaja na trgu je izdelano za to da se proda in ne zato da bi zadovoljilo potrebam kupca, a sem dovolj jasen....Polno nekega nakaladanja, direktnega odgovora od tebe kot nekega "strokovnjaka"na tem področju pa ni.
ŽALOSTNO.