Morali bi skupaj držat kot rit pa hlače
Pa lahk bi javno povedal kaj so ti povedali v ZD SLK
Moderator: Vrsho
Vidimo, koliko ljudi je v resnici res pripravljenih pomagati! V ostale izjave napisane v temi se ne bom osredotočal (ampak tudi jaz bi ob poškodovancu oz. v tem primeru nezavestnemu, najprej poklical reševalce na 112), bom pa pohvalil le odziv rfireman-a na dogajanje, saj je bil v trenutku pripravljen priskočiti na pomoč. Vemo, pa da prav prve sekunde največkrat rešujejo življenja!Bistvo zgodbe pa je to, da se je mimo tega človeka peljalo najmanj 20 vozil pa nobeden niti ni zmanjšal hitrosti in pogledal kaj je narobe...

Da ni slučajno spet eden in isti razlog - NI DNARJAM-Coky napisal/-a:Še nekaj me zanima: zakaj so npr. v mestu Maribor, s skoraj 115.000 prebivalci, v centru mesta nameščeni le trije avtomatski eksterni defibliratorji? Po mojem mnenju za tako veliko mesto, mnogo premalo...![]()
![]()

M-Coki napisal/-a:Gasilci PGD Slov. Konjice so najbrž prvi gasilci v Sloveniji, ki so kupili defibrilator za v gasilsko vozilo (januarja). Gotovo bodo pripomogli k dvigu zdravstvene oskrbe poškodovancev oz. obolelih. Pohvale vredno dejanje...http://www.pgdkonjice.net/index.php?opt ... &Itemid=83