Testna verzija Vulkana
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Testna verzija Vulkana
Link do testne verzije prenovljenega Vulkana:
http://www.gasilec.net/prispevek.php?leto=2006&id=208
Za enkrat mi ni prav preveč všeč, čeprav je šele začetna verzija. Notri tudi še ni vseh stvari, ki so bile obljubljene. Za zdaj vsebuje samo članstvo, organizacijo in opremo.
Upam na boljše nadaljevanje.
http://www.gasilec.net/prispevek.php?leto=2006&id=208
Za enkrat mi ni prav preveč všeč, čeprav je šele začetna verzija. Notri tudi še ni vseh stvari, ki so bile obljubljene. Za zdaj vsebuje samo članstvo, organizacijo in opremo.
Upam na boljše nadaljevanje.
Ko se človek navadi na eno pride drugo, ponavadi še slabše.
Če pogledam vulkan mislim da je kolko tolko, kar se pa uporabe tiče sem brez komentarjev, če prav gre zdaj že za silo, ko se človek malo navadi.
Ko pogledam tole testno verzijo mi pa ne gre nekaj v glavo. Razen grafičnih sprememb nisem opazil lih nekih razlik. Bo pa spet treba na novo šturirat, sem raje, da pustijo tako kot je.
Če kdo vidi kake novosti al pa spremembe za lažje delo pa naj napiše, da bom preveril, saj sem mogoče ocenil program le na prvi pogled. Pravijo pa da je prvi vtis najpomembnejši
.
LP
Če pogledam vulkan mislim da je kolko tolko, kar se pa uporabe tiče sem brez komentarjev, če prav gre zdaj že za silo, ko se človek malo navadi.
Ko pogledam tole testno verzijo mi pa ne gre nekaj v glavo. Razen grafičnih sprememb nisem opazil lih nekih razlik. Bo pa spet treba na novo šturirat, sem raje, da pustijo tako kot je.
Če kdo vidi kake novosti al pa spremembe za lažje delo pa naj napiše, da bom preveril, saj sem mogoče ocenil program le na prvi pogled. Pravijo pa da je prvi vtis najpomembnejši
LP
Mene je ta nova verzija navdušila predvsem s tem, da deluje še v čem drugem in ne samo v Internet Explorer. Sem prav lepo dela v Firefoxu in če bo tudi končna verzija tako delovala, sem jaz takoj za to da se Vulkan "posodobi".
Samo delo se mi ne zdi tako drugačno kot v sedanji verziji, samo izgled je prilagojen izgledu Spina. Po mojem menju bi moral vsak, ki trenutno uporablja Vulkan, znati uporabljati tudi novo verzijo.
Blaž
Samo delo se mi ne zdi tako drugačno kot v sedanji verziji, samo izgled je prilagojen izgledu Spina. Po mojem menju bi moral vsak, ki trenutno uporablja Vulkan, znati uporabljati tudi novo verzijo.
Blaž
V Opremi imaš po novem na voljo izdelovalce podvozij, izdelovalce nadgradnje, sam določiš kot kaj boš vpisal kot OS al kot DI, po novem vpisuješ še reg. št.
Po novem so bovezni podatki o avtu: proizvajalec podvozja, leto podvozja, izdelovalec nadgradnje, leto nadgradnje.
Pri zadolžitvah opreme, npr.kot vozilo se poraja opcija količina-ki je npr. za vozilo vparašanje količina česa. Je pa ta količina pogoj za shranjevanje zadolžitev.
Pri iskanju opreme se ti npr. ob izbiri skupine Vozila, podskupine ne naložijo ampak moraš to storiti sam ročno s klikom išči
Modul Napredovanja je naložen vendar ne dela nič.
Modul Člani je naložen.Pri članu je dodana opcija dežurstva.Pri članovih podatkih ob članstvu je dodana opcija REVIJE ( morda bodo beležili kdo je naročen na LG-ja in kdo na Gasilec
) Dodan pa je modul delo, kjer jih zanimajo zdravniški pregledi, zavarovanje (to bo nekaj za Konciljo
) in spet dežurstva. Pa v levem delu kjer iščemo člane, ne prikazuje več ID člana 
Po novem so bovezni podatki o avtu: proizvajalec podvozja, leto podvozja, izdelovalec nadgradnje, leto nadgradnje.
Pri zadolžitvah opreme, npr.kot vozilo se poraja opcija količina-ki je npr. za vozilo vparašanje količina česa. Je pa ta količina pogoj za shranjevanje zadolžitev.
Pri iskanju opreme se ti npr. ob izbiri skupine Vozila, podskupine ne naložijo ampak moraš to storiti sam ročno s klikom išči
Modul Napredovanja je naložen vendar ne dela nič.
Modul Člani je naložen.Pri članu je dodana opcija dežurstva.Pri članovih podatkih ob članstvu je dodana opcija REVIJE ( morda bodo beležili kdo je naročen na LG-ja in kdo na Gasilec
Spreminjanje gesel je predvideno tako, da ga popravi sam uporabnik. V kolikor pa se bo geslo izgubilo, bo moral kontaktirati z administratorjem. To je neke vrste varnostni ukrep.Franci napisal/-a:Kaj bo pa novega v ostalem delovanju prenovljenega Vulkana? Akdo to ve?![]()
Če se ne motim bo to ena izmed sprememb.