Velik požar v industrijski coni Tovarne dušika Ruše
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Tudi sam sem bil prisoten na požaru in lahko povem da je bil požar res hud. Ob 22.52 je izbruhnil požar v hali Papir servisa velikosti 40 X 150 metrov na Tovarniški cesti v Rušah. Požar so gasili gasilci iz PGD Ruše, Tovarna dušika Ruše, Smolnik, Bistrica ob Dravi, Selnica ob Dravi, Lovrenc na Pohorju, Slemen in mariborski poklicni gasilci. Vzrok požara še ugotavljajo, po prvih podatkih pa je nastala precejšnja gmotna škoda.
GoGo napisal/-a:Evo tukaj maš par slikic in posnetek
Sam na akciji nisem sodeloval, ker me ni bilo doma. So pa fantje, ki so prestali noč bili vidno utrujeni, pravzaprav jim sploh ni bilo za govoriti od utrujenosti. S poveljnikom GZ sva izmenjala par besed in poslikall sem dnevne slike za analizo. Nekaj slikic je tukaj.
p.s. fantje vsaka vam čast obvarovali ste zelo veliko!
p.s. fantje vsaka vam čast obvarovali ste zelo veliko!
če te je strah, delaj tisto česar te je strah !
Ne vem, kaj mi je ali mu je ( računalniku ) ne morem objaviti slike. Če ne jaz pa preko drugega. Hvala za razumevanje !
Zadnjič spremenil pbb, dne 2. Oktober 2006, 17:04, skupaj popravljeno 1 krat.
če te je strah, delaj tisto česar te je strah !
te moram popravit... sem bil prisoten od zacetka pa vse do danes do 5 ure zjutraj torej vec kot 24 ur. ce ima kdo kaksno vprasanje naj kr vprasa ker ce grem vse pisat mam 1 uro kaj delatkutan napisal/-a:Rafter je pričakoval večji odziv lokalnih gasilcev .
Evo enega ki je bil prisoten celo noč pa ti povem da je bilo zelo burno , to moraš doživeti ne da se opisat. Mogoče si videl kakšne slike .Upam da jih bo kdo tudi naložil.
L.P. Grega PGD Ruse
Dragi fantje iz Ruš
Koliko je meni znano bi radi kolegi iz foruma vsaj delno poročilo požara tistih ki ste tam bili prisotni! To da je bil full velik požar, pa da je bilo burno pa da tega ne doživiš velikokrat ste že napisali!! Saj če ne veste kako napisat pa malo preglejte teme GAŠENJE pa boste videli!
Bistvo vsega je koliko vas je bilo, koliko avtom, potek prvih napadav, težave z vodo, opremo IDA......
Vsaj nekaj napišite v tej smeri ker drugače si lahko novice preberemo tudi v časopisu.....
Koliko je meni znano bi radi kolegi iz foruma vsaj delno poročilo požara tistih ki ste tam bili prisotni! To da je bil full velik požar, pa da je bilo burno pa da tega ne doživiš velikokrat ste že napisali!! Saj če ne veste kako napisat pa malo preglejte teme GAŠENJE pa boste videli!
Bistvo vsega je koliko vas je bilo, koliko avtom, potek prvih napadav, težave z vodo, opremo IDA......
Vsaj nekaj napišite v tej smeri ker drugače si lahko novice preberemo tudi v časopisu.....
Ni lepšega občutka kot da nekomu rešiš življenje......
No, naš pihalec je jasno povedal, kaj želimo. Kar veselo k pisanju. Ne rabi vas biti strah, če bomo ugotovili, da bo kdo štartal prenizko, ga bomo že v zraku prestregli.saxtenor3 napisal/-a:Dragi fantje iz Ruš