Velik požar v industrijski coni Tovarne dušika Ruše

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Gr3gA
Kraj: Ruše

Odgovor Napisal/-a Gr3gA »

aja pa se to... pbb ma slike ker je slikal potem ko je blo že proti koncu tak da najbolje da on objavi fotografije drugače je pa večerov fotoreporter bil navzoč. torej več v ponedeljkovem večeru
ocvirk
Kraj: RUŠE

Odgovor Napisal/-a ocvirk »

Tudi sam sem bil prisoten na požaru in lahko povem da je bil požar res hud. Ob 22.52 je izbruhnil požar v hali Papir servisa velikosti 40 X 150 metrov na Tovarniški cesti v Rušah. Požar so gasili gasilci iz PGD Ruše, Tovarna dušika Ruše, Smolnik, Bistrica ob Dravi, Selnica ob Dravi, Lovrenc na Pohorju, Slemen in mariborski poklicni gasilci. Vzrok požara še ugotavljajo, po prvih podatkih pa je nastala precejšnja gmotna škoda.
ocvirk

Lahko vam povem tudi da je prišli ob 2:50 uri do ponovnega vžiga vendar je bil le manjši požar tako da je bil hitro pogašen.
Uporabniški avatar
Kraški
Kraj: Primorska - Nova Gorica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Kraški »

Kaj pa kakšne slikce bodo?
Andrej - KRAŠKI
041-790-044

Nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha.
Uporabniški avatar
himi
Kraj: Dvorjane
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a himi »

GoGo napisal/-a:Evo tukaj maš par slikic in posnetek :wink:
:?: Ne razumem, kam se ti tako mudi GoGo, da ne moreš prebrati cele teme. Če ti ni zanimiva, da bi bral od začetka tudi limanje istih povezav raje opusti. Preberi komentar Andyja in Oskarja pa boš ugotovil, da nekaj ni v redu. :x Počakajmo, da se gasilci, ki so sodelovali na intervenciji spočijejo in nam napišejo kako je vse skupaj potekalo.
Kdor še ni bil v nevarnosti, ne pozna svojega poguma !!!

http://www.gasilcidvorjane.com
Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kraj: Malečnik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Oskar »

Malo sem uredil ta požar. Vse zaradi boljše berljivosti in preglednosti.
moderator 2
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
ocvirk

Mislim da bi mogli se vsi novinarji vprašat, ki je res gorelo ker tudi večerov novinar je napisal, da je gorelo v Mariboru, vendar TDR je samo en in ne dva.
LP OCVIRK
ocvirk

Patrikus poklicna je bila samo z avtolestvijo.
LP OCVIRK
Uporabniški avatar
pbb

Odgovor Napisal/-a pbb »

Sam na akciji nisem sodeloval, ker me ni bilo doma. So pa fantje, ki so prestali noč bili vidno utrujeni, pravzaprav jim sploh ni bilo za govoriti od utrujenosti. S poveljnikom GZ sva izmenjala par besed in poslikall sem dnevne slike za analizo. Nekaj slikic je tukaj.
p.s. fantje vsaka vam čast obvarovali ste zelo veliko!
Priponke
f -pogled na ojekt.JPG
če te je strah, delaj tisto česar te je strah !
Uporabniški avatar
pbb

Odgovor Napisal/-a pbb »

Ne vem, kaj mi je ali mu je ( računalniku ) ne morem objaviti slike. Če ne jaz pa preko drugega. Hvala za razumevanje !
Zadnjič spremenil pbb, dne 2. Oktober 2006, 17:04, skupaj popravljeno 1 krat.
če te je strah, delaj tisto česar te je strah !
kutan
Kraj: Selnica ob Dravi

Odgovor Napisal/-a kutan »

Rafter je pričakoval večji odziv lokalnih gasilcev .
Evo enega ki je bil prisoten celo noč pa ti povem da je bilo zelo burno , to moraš doživeti ne da se opisat. Mogoče si videl kakšne slike .Upam da jih bo kdo tudi naložil.
Gasilci smo pravi lojzeki ko pa je potrebna pomoč pa smo pravi asi!
Gr3gA
Kraj: Ruše

Odgovor Napisal/-a Gr3gA »

kutan napisal/-a:Rafter je pričakoval večji odziv lokalnih gasilcev .
Evo enega ki je bil prisoten celo noč pa ti povem da je bilo zelo burno , to moraš doživeti ne da se opisat. Mogoče si videl kakšne slike .Upam da jih bo kdo tudi naložil.
te moram popravit... sem bil prisoten od zacetka pa vse do danes do 5 ure zjutraj torej vec kot 24 ur. ce ima kdo kaksno vprasanje naj kr vprasa ker ce grem vse pisat mam 1 uro kaj delat :)

L.P. Grega PGD Ruse
Uporabniški avatar
GoGo
Kraj: GE Ptuj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a GoGo »

No pa kot je videt si iz PGD Ruše, torej lahko napišneš kakšno malo poročilo da ti ki smo malce oddaljeni izvemo kaj več o tem požaru :wink:
Slika
To kar se Janezek nauči, to Janezek zna.
Uporabniški avatar
saxtenor3

Odgovor Napisal/-a saxtenor3 »

Dragi fantje iz Ruš

Koliko je meni znano bi radi kolegi iz foruma vsaj delno poročilo požara tistih ki ste tam bili prisotni! To da je bil full velik požar, pa da je bilo burno pa da tega ne doživiš velikokrat ste že napisali!! Saj če ne veste kako napisat pa malo preglejte teme GAŠENJE pa boste videli!
Bistvo vsega je koliko vas je bilo, koliko avtom, potek prvih napadav, težave z vodo, opremo IDA......

Vsaj nekaj napišite v tej smeri ker drugače si lahko novice preberemo tudi v časopisu.....
Ni lepšega občutka kot da nekomu rešiš življenje......
Rafter
moderator
moderator
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rafter »

saxtenor3 napisal/-a:Dragi fantje iz Ruš

Koliko je meni znano bi radi kolegi iz foruma vsaj delno poročilo požara tistih ki ste tam bili prisotni! To da je bil full velik požar, pa da je bilo burno pa da tega ne doživiš velikokrat ste že napisali!! Saj če ne veste kako napisat pa malo preglejte teme GAŠENJE pa boste videli!
Bistvo vsega je koliko vas je bilo, koliko avtom, potek prvih napadav, težave z vodo, opremo IDA......

Vsaj nekaj napišite v tej smeri ker drugače si lahko novice preberemo tudi v časopisu.....
No, naš pihalec je jasno povedal, kaj želimo. Kar veselo k pisanju. Ne rabi vas biti strah, če bomo ugotovili, da bo kdo štartal prenizko, ga bomo že v zraku prestregli. :wink:
Odgovori