Strežniki
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Strežniki
LP!
Zanima me, na čigavih strežnikih gostujete s svojimi spletnimi stranmi (društva ki imate zadevo urejeno).
Če uporabljate plačljive storitve bi me - če ni skrivnost - zanimala tudi cena vašega gostovanja.
Zanima me, na čigavih strežnikih gostujete s svojimi spletnimi stranmi (društva ki imate zadevo urejeno).
Če uporabljate plačljive storitve bi me - če ni skrivnost - zanimala tudi cena vašega gostovanja.
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
PGD Zabreznica - http://peter.g-kabel.si/PGD_Zabreznica/
Strežnik G-kabel, Telemach PE Gorenjska - brezplačno že šest let.
P.S.: Na tem strežniku bodo tudi Gasilci.org.
Strežnik G-kabel, Telemach PE Gorenjska - brezplačno že šest let.
P.S.: Na tem strežniku bodo tudi Gasilci.org.
- matjaž
- GE: Kostanjevica na Krki
- Kraj: Kostanjevica na Krki
Na strežniku podjetja Agrina informatika, d.o.o. Žalec (http://www.agrina-info.si)
Že ves čas brezplačno, upam da tudi v bodoče.
Fantje, HVALA!
LP!
Matjaž
Že ves čas brezplačno, upam da tudi v bodoče.
Fantje, HVALA!
LP!
Matjaž
"Isti način mišljenja s katerim smo reševali stvari v preteklosti, ne učinkuje za reševanje problemov v prihodnosti!"
Albert E.
Albert E.
PGD Brezje na Gorenjskem http://www.brezje.si/pgd.
Na Brezjah smo se potrudili in registrirali lastno domeno na kateri predstavljamo božjepotno središče in vsa društva, ki delujejo v okviru KS Brezje. Predstavitve so bolj ali manj dodelane, odvisno od razpoložljivega časa. V naše veliko veselje pa je bila odobrena tudi prošnja za gostovanje na strežniku Fakultete za organizacijske vede. Ne zasedamo veliko prostora in vsa stvar je zaenkrat brezplačna.
Na Brezjah smo se potrudili in registrirali lastno domeno na kateri predstavljamo božjepotno središče in vsa društva, ki delujejo v okviru KS Brezje. Predstavitve so bolj ali manj dodelane, odvisno od razpoložljivega časa. V naše veliko veselje pa je bila odobrena tudi prošnja za gostovanje na strežniku Fakultete za organizacijske vede. Ne zasedamo veliko prostora in vsa stvar je zaenkrat brezplačna.
Znanje je največji zaklad, a na žalost ga moramo vse življenje negovati.
- metodg
- GE: PGD Brezje na Gor.
- Kraj: Brezje na Gorenjskem
- Kontakt:
Gasilska zveza Radovljica http://www.gzveza-radovljica.si gostuje na strežniku podjetja PERFTECH za ceno 2000 SIT na mesec.
Metod G.
Metod G.
Bomo zmogli??? BOMO JA!!!! ... je rekel mojster MIHA.
Živjo!
Če si vzameš pri volji.net brezplačni dostop do interneta imaš zraven tudi 10 MB prostora na serverju.
Lahko pa vzameš premium sreberni paket z naročnino 1.000,00 sit pa dobiš zraven 50 MB prostora na strežniku. kar pa mislim da za eno običajno stran mora zadoščati.
Mato
Če si vzameš pri volji.net brezplačni dostop do interneta imaš zraven tudi 10 MB prostora na serverju.
Lahko pa vzameš premium sreberni paket z naročnino 1.000,00 sit pa dobiš zraven 50 MB prostora na strežniku. kar pa mislim da za eno običajno stran mora zadoščati.
Mato
Počasi da ne ustrelite (pogasite) samega sebe!! (vojak Švejk)
LP!
Mato, imaš prav.
Imam pa strašne težave z ftp gostopom na na ftp.volja.net.
Preizkusil sem že nešteto načinov, rezultat pa je vedno isti;
če se mi že slučajno uspe logirati, potem v celem popoldnevu na strežnik pretočim datotekico velikosti 100k?!
Sam se v internet povezujem preko ADSL (2.048/384 kbit/s), tu torej težav ne bi smelo biti.
Si imel podobne težave ?
Mato, imaš prav.
Imam pa strašne težave z ftp gostopom na na ftp.volja.net.
Preizkusil sem že nešteto načinov, rezultat pa je vedno isti;
če se mi že slučajno uspe logirati, potem v celem popoldnevu na strežnik pretočim datotekico velikosti 100k?!
Sam se v internet povezujem preko ADSL (2.048/384 kbit/s), tu torej težav ne bi smelo biti.
Si imel podobne težave ?
Lipe
Meni zadeva dela kar OK. Mislim da se pri meni konča s hitrostjo povezave (doma), v službi pa gre nekoliko hitreje (adsl) uporabljam pa WS_PTP downloader v službi, doma pa kar explorer 5.0. sem pa opazil da gre hitreje če prenašaš po en file in ne kar komplet. Je več klikanja ampak gre hitreje.
Mato
Meni zadeva dela kar OK. Mislim da se pri meni konča s hitrostjo povezave (doma), v službi pa gre nekoliko hitreje (adsl) uporabljam pa WS_PTP downloader v službi, doma pa kar explorer 5.0. sem pa opazil da gre hitreje če prenašaš po en file in ne kar komplet. Je več klikanja ampak gre hitreje.
Mato
Počasi da ne ustrelite (pogasite) samega sebe!! (vojak Švejk)