Zanima me, kaj bi v prihodnje izmed strokovnih tem v Ljubljanskem gasilcu radi prebrali. Če poznate tudi koga, ki bi o predlagani temi znal kaj strokovnega napisati, še toliko bolje.
Mucias Gracias,
Jure
Strokovne vsebine Ljubljanskega gasilca v prihodnje
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Jure Čokl
- Piranja
- GE: Lukovica
- Kraj: Trnjava
- Kontakt:
Strokovne vsebine Ljubljanskega gasilca v prihodnje
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
-
Vrsho
- moderator

- GE: PGD Šentvid
- Kraj: Šentvid pri Ljubljani
Jaz bi na vašem mestu malo "pohopsal" kakšnega predavatelja iz Iga! Meni je najbolj v spominu ostal Gregor Šebenik (opravljal sem izpit za strojnika) in se res spozna na stvari v gasileriji. Nam je na primer opisoval blazine za dvigovanje bremen. To temo pa bi lahko povezali tudi z reševanjem ljudi iz stisnjenih avtomobilov.
V glavnem, poskusite dobiti take teme, ki so zanimive in dobimo gasilci informacije, ki jih je možno uporabiti v kriznih situacijah!
Drugače se mi pa zelo dopade v aktualni številki tisti test dihalnih aparatov, ki so ga delali fantje iz Bizovika!
V glavnem, poskusite dobiti take teme, ki so zanimive in dobimo gasilci informacije, ki jih je možno uporabiti v kriznih situacijah!
Drugače se mi pa zelo dopade v aktualni številki tisti test dihalnih aparatov, ki so ga delali fantje iz Bizovika!
- Jure Čokl
- Piranja
- GE: Lukovica
- Kraj: Trnjava
- Kontakt:
Ja, fantje z Iga so res 1A in so se pri prvi številki res iskazali. Tudi v drugi bodo imeli glavno besedo pri operativnih straneh. Kar se tiče tistega teksta o IDA v vodi, se tudi strinjam. Za take tekste bi ubijal!!!
Če kdo kaj takega počne, naj se seveda javi...
Če kdo kaj takega počne, naj se seveda javi...
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
Strokovnjakov nam res ne manjka.
(Milan Dubravac,Darko Muhič,etc.....--->)
Tem ki bi jih lahko obdelali je pa tudi celo morje .
od: fenomenov pri gorenju ,taktično gašenje,3D tehnika gašenja v prostorih,požari v naravi,PIRS postopki, prezračevanje,Tehnični pripomočki ,priprave pred/na intervencijo,oskrba z vodo,itd itd...
(Milan Dubravac,Darko Muhič,etc.....--->)
Tem ki bi jih lahko obdelali je pa tudi celo morje .
od: fenomenov pri gorenju ,taktično gašenje,3D tehnika gašenja v prostorih,požari v naravi,PIRS postopki, prezračevanje,Tehnični pripomočki ,priprave pred/na intervencijo,oskrba z vodo,itd itd...