Organizacija tekmovanj
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Organizacija tekmovanj
Zanima me, kaj menite o organizaciji tekmovanj. Še posebej pa pokalnih tekmovanj. Mislim, da nekatera tekmovanja so kar na nivoju. Nekatera društva pa se trudijo v tej smeri. Pri nas tudi organiziramo tekmovanja in je to postala že tradicija. Mi smo eni od tistih, ki se trudimo, da bi naše tekmovanje bilo zelo dobro organizirano. Zato me zanimajo konkretne napake, ki ste jih opazili, kaj vas je motilo, kaj vam je bilo všeč... Mogoče bi bilo dobro navesti konkretna imena društev in kaj so naredili narobe, oz. kaj je bilo pohvalno. S tem bi jim(nam) lahko pomagali, da te napake odpravijo in izboljšajo organizacijo tekmovanja.
Aja, kaj menite o vabilih na tekmovanja? Objava v reviji Gasilec je namreč precej predraga za eno prostovoljno društvo.
Aja, kaj menite o vabilih na tekmovanja? Objava v reviji Gasilec je namreč precej predraga za eno prostovoljno društvo.
To je bilo mišljeno kot pomoč vsem, zato sem mislil, da bi bile kritike in pohvale za vsa društva, ki organizirajo tekmovanja.
Jaz sem član PGD Dekani. Pobudo za to temo pa sem dobil, ko sem videl ocene za organizacijo lanskoletnega tekmovanja (s strani GZS). Lani se mi je zdelo, da smo tekmovanje organizirali in vodili kar uspešno, iz ocen pa to ni bilo razvidno. Zato sem se obrnil na forum, da bi izvedel, kakšne napake nastajajo in da bomo lahko letos te napake popravili.
Jaz sem član PGD Dekani. Pobudo za to temo pa sem dobil, ko sem videl ocene za organizacijo lanskoletnega tekmovanja (s strani GZS). Lani se mi je zdelo, da smo tekmovanje organizirali in vodili kar uspešno, iz ocen pa to ni bilo razvidno. Zato sem se obrnil na forum, da bi izvedel, kakšne napake nastajajo in da bomo lahko letos te napake popravili.
Smo bili v Dekanih,pa tudi letos bomo.Nam se je zdel super sploh zaklju
ek in podelitev,imate enkraten prostor za tekmovanja.
Ocene tekmovanj s strani GZS nisem videl.Lahko pa recem,da so bila vsa tekmovanja na nivoju.Zmerom se pa najde kak kiks.Me pa moti to da je na otvoritvi ponavadi samo ena ali dve desetini,ki dvigujeta tekmovalno zastavo.
Pa tudi glede ozvocenja bi nekateri lahko bolse poskrbeli,da slisijo tudi gledalci in spremljajoci.
Moram vam pa skritizirat stafeto!!
Ne mores okrog vogla lavfat 
ek in podelitev,imate enkraten prostor za tekmovanja.
Ocene tekmovanj s strani GZS nisem videl.Lahko pa recem,da so bila vsa tekmovanja na nivoju.Zmerom se pa najde kak kiks.Me pa moti to da je na otvoritvi ponavadi samo ena ali dve desetini,ki dvigujeta tekmovalno zastavo.
Moram vam pa skritizirat stafeto!!
Udeležil sem se več tekmovanj po Sloveniji, in moram dodat, da je to v Dekanih eno lepših...dalo bi se še kaj postorit, vendar počasi se bo vse uredilo. Kar se tiče teka 'okrog vogla'...več ko tko se gor na pomožnem igrišču ne da uredit...žal...je pa to vseeno boljša rešitev kot včasih tek okoli glavnega igrišča. 
- Matej B.
- GE: Ptuj / Tržec
- Kraj: Ptuj - Tržec
- Kontakt:
na pokalnih tekmovanjih sem opazil veliko plakatov sponzorjev itd. Jaz bi tu dodal še enega od našega portala http://www.gasilci.org z logotipom. Tako bi veliko gasilcev/gasilk izvedelo za to koristno stran.
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
Tekmovanje v Kamniku
Naše društvo in naše ekipe so tekmovale najprej dopoldne na občinskem potem popoldne pa še na pokalnem tekmovanju za mesto Kamnik. Občinsko tekmovanje je bilo uspešno in dobro pripravljeno kot ponavadi v pozitivnem tekmovalnem vzdušju, samo nekateri sodniki so se prevec neodločni za določene zadeve (imajo težave z novimi pravili) ali pa naj sodijo brez sončnih očal da bodo lažje videli in presodili ali so tekmovalci naredili napako ali ne (očitno imajo sodniki osebne interese).To ne velja za tebe Primož. Pa tale gospod D.G. naj si tudi še enkrat prebere pravila.Samo dogajanje na pokalnem tekmovanju pa je bilo dolgočasno, še dobro da je na stadionu in v bližini stadiona bife, da nismo umrli od dolgčasa. Aja pa organizator bi lahko sodnikom ki so sodili štafeto priskrbel kakšne senčnike, k so cel dan na tistmu soncu stali. Dobr da ni koga kap.Dobesedno!
Lep pozdrav!
Lep pozdrav!
Tekmovanje v Kamniku
Glej tkole je blo. Naša desetina je naredila tri napake in smo dobil pošteno število kazenskih točk, sojenje je bilo korektno, nimam nobenih pripomb. Samo ena druga naša članska desetina je dobila 10 kazenskih zato, ker sta vodarja "menda" prekmalu predala si cev pri trojaku. To je blo pa cist mem, k smo vsi vidli da to ni blo res.Sej se da se o tem razpravljat sam nima smisla bomo se katero ob hladnem pivcu rekl.
lep pozdrav!
lep pozdrav!