IZBIRNO TEKMOVANJE!

Nasveti, vprašanja, sojenje, ...
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Zaklenjeno
MR. HYPE
Kraj: Brežice

IZBIRNO TEKMOVANJE!

Odgovor Napisal/-a MR. HYPE »

Hay!

Ima kdo kakšen komentar na to temo???

L.P. [-X

P.S.: Kaj pa sojenje?????????????????????????
KJER JE DIM, JE TUDI ....!
Uporabniški avatar
Ico
Kraj: PGD Zagorje-mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Ico »

Včeraj sem si ogledal kar lep kos tekmovanja. Ker nisem tekmoval, ne morem komentirati sojenja. So mi pa fantje iz Slovenskih Konjic povedali, da je sojenje bilo korektno in po moje malo prilagojeno olimpiadi v Varaždinu in tekmovanjem v tujini, kjer je nekaj "fint"dovoljeno, kar pri nas ni.

Izvedba tekmovanja se mi je zdela v redu in dosti hitra. Hec pri slavnostni razglasitvi pa je bil, da so organizatorji malo pohiteli, nekateri "naši" vrli gasilci pa so se vlekli počasi proti razglasitvenemu prostoru. Nekateri kar z rokami v žepih ( mlajši ). To pa ni bilo nič lepo in zaslužijo vso grajo. Take enote, pa nas bodo predstavljale v tujini?????

Imam pa še eno vprašanje. Pokrovitelja pri dveh kategorijah sta bila EE, kot ga imenuje Drago in Matjaž Klarič. Ali to pomeni, da sta iz lastnega žepa plačala pokale? Pri drugih kategorijah ni bil imenovan nihče.

Na tem mestu bi častital vsem ekipam, ki so se uvrstile na olimpiado. Res so hitri.
LP iz zagorske doline
Mi gremo noter, ko gredo drugi ven !
http://www.pgdzagorje-mesto.si
MR. HYPE
Kraj: Brežice

Naprej določen zmagovalec!!!

Odgovor Napisal/-a MR. HYPE »

Glede sojenja članov in članic tudi jaz nimam pripomb!

Ko pa opazovalec gleda sojenje sodnikov mladini, lahko postane zelo kritičen. Moje mišlenje je, da se je na olimpijado udeležila najslabša mladinska desetina (Nova cerkev). Človek bi mislil, da je bilo že naprej določeno, kdo se bo udeležil olimpijade!!!

P.S.:
Glede pokalov: pokale kupi GZS, nekoga pa okličejo za sponzorja!!
Pokal za prvo mesto članom pa zgubijo oz. verjetno niso našli sponzorja??

Višji rang tekmovanja je, večje so nepravilnosti! :twisted:
CIGANIJA!!!

l.p.
KJER JE DIM, JE TUDI ....!
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Koncilija »

Mr. Hipe, lahko bi malo bolj spremljal dogajanja in videl, da je za vse v povezavi z letošnjo olimpiado že odprta določena tema. Seveda si moral ti odpreti novo z vprašanjem, ki je podoben tistim: "Včeraj je gorelo, ali kdo kaj ve?"

O zadevah pišeš tudi netočno, zato si pridobi podatke, preden začneš s trditvami.

Torej, ta tema gre pod ključ, do tekmovanja v Varaždinu se vsa dogajanja objavljajo v temi Olimpijada, ko bo čas tekmovanja, pa se bo odprla nova tema.

LP

Janez 8)
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Zaklenjeno