Ali kdo sploh gleda spletno stran GZS?
Jaz jo včasih ma res včasih ....ker sploh ne vidim potrebe , ker vse informacije dobim tule na tem forumu.
Danes pogledal in vidim članke oziroma obvestila ali karkoli že je samo o tekmovanjih! A kaj drugega se v okviru GZS sploh ne dogaja?
Spletna stran GZS
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Spletna stran GZS
RAZLIKA JE S KJE SI DOMA
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Odg: Spletna stran GZS
Zadnjič sem jo pogledal včeraj, ker me je zanimalo, če imajo kje objavljeno sliko bivšega predsednika. Na našem portalu je namreč na prvi strani že dober mesec. Pa naj še kdo reče, da ga ne maramo. 
Včasih sem jo dnevno, zdaj pa ene 1-2x na teden. v pavšalu če pogledaš na stran vidiš da objavljajo cca. vsakih 7 dni pa še to 80% stvari povezanih s tekmovanjem, tako da nisi nič zamudil z 2x obiskom.
Sicer pa se objave pojavljajo med 12-30 in 13.30 uro, prej je nima smisla obiskovati.
LP
Sicer pa se objave pojavljajo med 12-30 in 13.30 uro, prej je nima smisla obiskovati.
LP
Pod karavankami se zgodila reševalna vaja, o kateri so poročali vsi mediji, samo GZS nima pri tem nič pa čeprav je sodelovalo ničkoliko gasilcev, predvsem kot prvi nastopajoči v predoru z vso zaščitno in reševalno opremo!
RAZLIKA JE S KJE SI DOMA
stran GZS je če se lahko tako izrazim, 100 let za kačami. Neažurna, nepregledna, neuporabna. In želijo, da bi bila spletna stran GZS ogledalo naše gasilerije?