Umrl je Branko Žaucer st.
Moderator: Rafter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Pri voščilih osebam se priporoča, da avtor teme zraven svoje objave pripne kakšno sliko oz. napiše nekaj besed o sami osebi. Predvsem to velja pri izrekanju sožalj.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Pri voščilih osebam se priporoča, da avtor teme zraven svoje objave pripne kakšno sliko oz. napiše nekaj besed o sami osebi. Predvsem to velja pri izrekanju sožalj.
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Umrl je Branko Žaucer st.
Danes je umrl častni poveljnik GZ Ruše Branko Žaucer st. GČ II st.
Branko se je zapisal gasilstvu pri PGD Selnica ob Dravi leta 1954 in opravljal skoraj vse naloge in funkcije v operativi. Veliko je pripomogel k razvoju gasilstva v tem delu Slovenije. Aktiven je bil v nekdanji veliki GZ Maribor in pozneje kot poveljnik GZ Ruše celih 13 let.
Prejel je tudi Kipec gasilstva, ki mu je, po besedah sina (Član našega foruma), pomenil vse v življenju. Ker sem veliko sodeloval z njim, lahko mirno napišem, da je bil Branko Žaucer velik gasilec, prijatelj in tovariš. Z svojim umirjenim in preudarnim nastopom je vedno naletel na odobravanje pri ostalih gasilcih, pa naj so mu bili podrejeni ali nadrejeni.
Branko Hvala ti za vse. Srečen in ponosem sem, da sem te poznal !
Sožalje tvoji družini, ki te bo še kako pogrešala. Sožalje tudi selniškim gasilcem.
oskar
Branko se je zapisal gasilstvu pri PGD Selnica ob Dravi leta 1954 in opravljal skoraj vse naloge in funkcije v operativi. Veliko je pripomogel k razvoju gasilstva v tem delu Slovenije. Aktiven je bil v nekdanji veliki GZ Maribor in pozneje kot poveljnik GZ Ruše celih 13 let.
Prejel je tudi Kipec gasilstva, ki mu je, po besedah sina (Član našega foruma), pomenil vse v življenju. Ker sem veliko sodeloval z njim, lahko mirno napišem, da je bil Branko Žaucer velik gasilec, prijatelj in tovariš. Z svojim umirjenim in preudarnim nastopom je vedno naletel na odobravanje pri ostalih gasilcih, pa naj so mu bili podrejeni ali nadrejeni.
Branko Hvala ti za vse. Srečen in ponosem sem, da sem te poznal !
Sožalje tvoji družini, ki te bo še kako pogrešala. Sožalje tudi selniškim gasilcem.
oskar
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Odg: Umrl je Branko Žaucer st.
Iskeno sožalje domačim,ter vsem, ki ste ga poznali. Naj počiva v miru.
slavko
slavko
Iskreno sožalje tudi z moje strani 
LP!

Za ogenj nikoli ne reci hvala!

Za ogenj nikoli ne reci hvala!
- Marjetica
- moderator

- Kraj: Hotinja vas-mariborska regija
ŽIVLJENJE JE KOT VETRA PIŠ - LE ZA TRENUTEK GA ULOVIŠ!
Iskreno sožalje vsem, ki so ga imeli radi in ga spoštovali.
Metka
Iskreno sožalje vsem, ki so ga imeli radi in ga spoštovali.
Metka
V hitrosti časa nikar ne pozabite nase in sebi ljube ljudi!!!
Iskreno sožalje 
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
Iskreno sožalje!
Zavedajmo se, da se občutka, da si nekomu pomagal ali celo rešil življenje, ne da kupiti in ne da pozabiti!
Smrt se često zdi kot val, ki obalo oplakuje,
a življenje kot vihar, ki z valovi se bojuje.
V čast mi je bilo da sem vas lahko spoznal
Branko naj vam bo lahka zemlja domača
a življenje kot vihar, ki z valovi se bojuje.
V čast mi je bilo da sem vas lahko spoznal
Branko naj vam bo lahka zemlja domača
Lp Mirček
041 343 226
Razumen človek je tu in tam prisiljen da se napije , da bi lahko preživel z norci ( Hemingway )
041 343 226
Razumen človek je tu in tam prisiljen da se napije , da bi lahko preživel z norci ( Hemingway )
Iskreno sožalje svojcem in vsem , ki ste ga poznali in z njim kakor koli sodelovali .
Največja tema v življenju je nevednost in žal tudi neumnost .