Reimond---samo ta teta te bo glede Vulkana obdelala v nulo- pa 39.člen gor al dol.
Treniraj v Vulkanu pa bo.
VULKAN SPREMINJA PODATKE
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Ej no saj ni tako hudo!
Hudo je ko baza interni dokumenti nimajo arhiva in moram vse printati. Hudo je, ko moraš posredovati vsa zaprosila po Vulkano. Pa mi povej kako boš rešil prijavo člana za VGČ organizacijske smeri, ko vendar njegove diplome ne moreš poslati po Vulkanu. Zadevco bi se dalo čisto enostavno rešiti s priponko, na katero lahko obesiš kateri koli dokument pa naj bo še v takem programu.
Hudo je ko čakaš in čakaš na feed back informacijo o prijavi. Lepo bi bilo, da te nekdo saj obvesti, da so te vzeli na znanje.
Hudo je da društva samega ne moreš prijaviti za odlikovanje, pa veš da ga za obletnico lahko.
Hudo je poleg Vulkana avtomatično uporabljaš še telefon in obveščaš višjega od sebe, da prižge Vulkan.
In še se bi dalo v tem slogu.
TIPITIZACIJA
No ja, vso srečo ji želim!
Drugače pa je punca pametna, saj bomo mi, glede na sredstva, ki nam jih občina namenja, zamenjali vozni park tam enkrat 2046 leta.
Mislim
da nas bo vseno zeeeeelo pogrešala.
Drugače pa je punca pametna, saj bomo mi, glede na sredstva, ki nam jih občina namenja, zamenjali vozni park tam enkrat 2046 leta.
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Če se vrnem nazaj na spreminjanje podatkov, moram tudi jaz potrditi, da se v Vulkanu dogajajo čudne stvari. Na primer:
- dobil čin gasilca brez tečaja
- dobil priznanje za 10 letno delo še preden je vstopil v društvo
- brisanje opravljenega nadaljevalnega tečaja za gasilca
- organizacijska funkcija, čeprav je nikoli ni imel
- spreminjanje mandata itd.
Preveč stvari je narobe, da bi se zgodile naključno.
- dobil čin gasilca brez tečaja
- dobil priznanje za 10 letno delo še preden je vstopil v društvo
- brisanje opravljenega nadaljevalnega tečaja za gasilca
- organizacijska funkcija, čeprav je nikoli ni imel
- spreminjanje mandata itd.
Preveč stvari je narobe, da bi se zgodile naključno.