Mi imamo na našem GVC 16/15 pnevmatski steber, ki se dvigne 3,2 m iz nadgrdanje. Na njem so štirje reflektorji po 1000W. Da se ga tudi ročno obračati, sam skoraj ni potrebe.
Se pa včasih pojavi problem, ker so vsi reflektorji vezani na eno "fazo"in varovalka na agregatu vrže ven.
Je Jani imel kar prav ko je rekel, da je tale vaš stolp dobra stvarca Zanima me nekaj, vprašanje velja tudi Janiju, a se da dobiti petžilni kabel ( harmonika ), ker bi dal gor tri reflektorje na razmak 120 stopinj , da jih ne bi bilo treba obračat. Petžilnega rabim, da bi lahko vključil vsk reflektor posebej, glede na potrebe.
Da
vporabljajo ga na tovornjakih vlačilcih, za povezavo med vlečnim vozilom in prikolico, tudi naš je ta. Mislim da ima celo 7 žil. Dobi se pa dva premera špirale, za nas je uporabna z manjšim premerom (novejši).
Res pa je da moraš kupiti še dva vtikača ki sta že montirana na kablu in jih nato odstarniš.
Mato
Počasi da ne ustrelite (pogasite) samega sebe!! (vojak Švejk)
slavc napisal/-a:Je Jani imel kar prav ko je rekel, da je tale vaš stolp dobra stvarca Zanima me nekaj, vprašanje velja tudi Janiju, a se da dobiti petžilni kabel ( harmonika ), ker bi dal gor tri reflektorje na razmak 120 stopinj , da jih ne bi bilo treba obračat. Petžilnega rabim, da bi lahko vključil vsk reflektor posebej, glede na potrebe.
Slavko
al ga pa daste (kabel namreč) v plastično harmonikasto cev za zrak, take kot se uporabljajo na kompresorjih med rezervoarjem in pištolco za barvanje.