V centru Slovenske Bistrice najdeno eksplozivno telo??
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V centru Slovenske Bistrice najdeno eksplozivno telo??
V centru Slovenske Bistrice so zjutraj našli telo neznanega izvora. Šlo naj bi za eksplozivno telo. Zaradi tega je bilo zaprto mestno jedro omejeno gibanje in promet, ki ga je preventivno izvajala policija. Na sam kraj bi naj prišel tudi pirotehnik. Zadeva je odstranjena , strokovnjaki ugotavljajo ali je res šlo za eksplozivno telo.
Trenutno je promet sproščen.
Vir:Radio Rogla
Trenutno je promet sproščen.
Vir:Radio Rogla
Tehnika nam lajša življenje!
No tule je še potrditev:
Vir: siol.netSumljiv predmet razstrelili z vodnim topom
Maribor - Policisti v Slovenski Bistrici so bili danes zjutraj malo pred osmo uro obveščeni o najdbi sumljivega predmeta, ki je bil ovit v aluminijasto folijo in se je nahajal na pločniku ob cerkvi na Trgu svobode v Slovenski Bistrici. Policisti so kraj takoj ustrezno zavarovali, nato pa počakali na prihod bombnih operaterjev specialne enote Generalne policijske uprave.
Kot so še sporočili iz PU Maribor, so pripadniki specialne enote sumljivi predmet ob prihodu na kraj razstrelili z vodnim topom, pri pregledu pa so ugotovili, da je šlo za nenevaren predmet. Zaradi omenjenega dogodka je bila nekaj časa zaprta regionalna cesta skozi Slovensko Bistrico
LP iz Celja
Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)

Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)

- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Zadeva je lahko resna, nikoli ne veš kaj ljudi zmeša. Tokrat se je izšlo in previdnost ni odveč.
Ko sem izvedel za to novico preko mojega člana enote iz Sl. Bistrice sem najprej pomislil na potegavščino. Kajti ne boste verjeli, kar nekajkrat so že klicali na policijsko postajo v Sl. Bistrici , da na trgu stoji moški z ročno bombo v roki !!!
Pa ne boste verjeli , še danes stoji !

Ko sem izvedel za to novico preko mojega člana enote iz Sl. Bistrice sem najprej pomislil na potegavščino. Kajti ne boste verjeli, kar nekajkrat so že klicali na policijsko postajo v Sl. Bistrici , da na trgu stoji moški z ročno bombo v roki !!!
Pa ne boste verjeli , še danes stoji !
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Oskar, Oskar! Ja res je, da mož stoji z bombo sredi trga in to že lep čas čeprav ga en čas ni bilo in je bila kar polemika, če se še bo vrnil pa se očitno je!
No pa hec nastran....
Verjetno je malo možnosti , da bi šlo za nek resen teroristični napad V Slovenski Bistrici, ampak hitro se pa lahko najde kak amater , ki z njim ni vse vredu in preizkuša kakšne lastne izdelke v tem primeru bombne tako , da glede na čas v katerem smo je res potrebna previdnost!

Verjetno je malo možnosti , da bi šlo za nek resen teroristični napad V Slovenski Bistrici, ampak hitro se pa lahko najde kak amater , ki z njim ni vse vredu in preizkuša kakšne lastne izdelke v tem primeru bombne tako , da glede na čas v katerem smo je res potrebna previdnost!
Tehnika nam lajša življenje!
Jasno da previdnost je mati modrosti sam folk dela največkrat paniko brezveze! Ne vem kako je izgledal ta paket sam mal logike je treba uporablat nevem no kak bi jaz reagiral na tako situacijo sam do zdaj so bli povzročitelji nevarnosti prisotni(z ekspozivom ali jeklenko unp) da pa bi se bali teroristov pa lepo prosim "smo malo premajhni"!