Izbirno mladinsko tekmovanje za olimpiado 2007
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Izbirno mladinsko tekmovanje za olimpiado 2007
Pozdravljeni!
Zanima me, kako je letošnje leto z državnim tekmovanjem za mladince, ki je obenem tudi izbirno za olimpijado 2007. Z nekaterih smeri prihajajo novice, da regijskih tekmovanj ni in je ekipa avtomatično udeležena na dražvno tekmovanje, po zdravi logiki pa bi tak način pripeljal na tekmovnaje okoli 200 ekip, kar pa je nemogoče izvesti.
Prosim, za kakšno bolj relavantno pojasnitev
Hvala
Zanima me, kako je letošnje leto z državnim tekmovanjem za mladince, ki je obenem tudi izbirno za olimpijado 2007. Z nekaterih smeri prihajajo novice, da regijskih tekmovanj ni in je ekipa avtomatično udeležena na dražvno tekmovanje, po zdravi logiki pa bi tak način pripeljal na tekmovnaje okoli 200 ekip, kar pa je nemogoče izvesti.
Prosim, za kakšno bolj relavantno pojasnitev
Hvala
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
Naslov sem nekoliko spremenil, da ne bo preveč državnih tekmovanj. Pogoj iz razpisa, ki te zanima, je sledeč:
LP
Janez
Torej, vprašaj na svoji zvezi, kako bodo potekale kvalifikacije.Na tekmovanju lahko sodelujeta po 2 tekmovalni enoti mladincev in 2 tekmovalni enoti mladink iz vsake gasilske zveze.
LP
Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Hvala za dosedanji odgovor
Takoimenovane kvalifikacije ali občinsko tekmovanje je pri nas že potekalo, in ker je naša ekipa zmagala predvidevam da se potek udeležimo državnega tekmovanja.
Zanima me še, če lahko na državnem tekmovanju tekmuje mešana ekipa pod kategorijo mladinci in če je že mogoče znan okvirni datum državnega tekmovanja.
LP
Hvala
Takoimenovane kvalifikacije ali občinsko tekmovanje je pri nas že potekalo, in ker je naša ekipa zmagala predvidevam da se potek udeležimo državnega tekmovanja.
Zanima me še, če lahko na državnem tekmovanju tekmuje mešana ekipa pod kategorijo mladinci in če je že mogoče znan okvirni datum državnega tekmovanja.
LP
Hvala
-
David Krk
-
David Krk
Poglej http://www.gasilec.netSuZaNcA napisal/-a:Mene pa zanima točna lokacija tega izbirnega tekmovanja...če se že kaj ve (do mene informacije še niso prišle). Vem samo da se odvija 17.9.2006. Če kdo kaj ve, se priporočam za podatek
LP
Suzy
Lp Mirček
041 343 226
Razumen človek je tu in tam prisiljen da se napije , da bi lahko preživel z norci ( Hemingway )
041 343 226
Razumen človek je tu in tam prisiljen da se napije , da bi lahko preživel z norci ( Hemingway )
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Zdaj je tudi uradno http://www.gasilec.net/prispevek.php?leto=2006&id=170