Godec A. napisal/-a:V novem pozivniku navadna alkalna baterija, sicer malo dražjega razreda (DURACELL PLUS), zdrži od 3 do 4 mesece. Mnogo več kot v stari 506-ki.
LP
Vrjamem!
Tudi pri nas imajo nekateri nosilci pozivnikov celo leto ugasnjen pozivnik in sploh nimajo težav z baterijami!
Lp,martin
PS. Prosim ne vzemi tega kot pravokacijo!!
Potrpežljivost je božja mast!
(samo revež je tisti, ki se z njo maže)
Godec A. napisal/-a:V novem pozivniku navadna alkalna baterija, sicer malo dražjega razreda (DURACELL PLUS), zdrži od 3 do 4 mesece. Mnogo več kot v stari 506-ki.
LP
Vrjamem!
Tudi pri nas imajo nekateri nosilci pozivnikov celo leto ugasnjen pozivnik in sploh nimajo težav z baterijami!
NI-MH baterije zdržijo bistveno manj kot pa klasična alkalna. Sam sem uporabljal in eno in drugo. Recimo pri polnilnih NI-MH kaže kot, da n9ikoli ni povsem polna..predvidevam zaradi razlike 1,2 in 1,5V. No danes imam pa Duracellovo baterijo in dela ko šus par mesecev z njo. Kar se tiče motenj pozivnik-mobitel, jih pa nisem zaznal, čeprav imam stalno ob pozivniku še dva gsm-ja.
Pri "normalni uporabi" brez budilke in s povprečno 10 pozivi na mesec je baterija tipa Duracel plus zdržala najdlje 5 tednov, NiMh 1200 mA baterija zdržala 3 tedne in pol.
Najslabša stran pozivnika DE900 je definitivno požrtnost, o tistih dveh črticah na ekranu potem pa naenkrat ob pozivu "čiv čiv " in mrak je tudi preverjena slabost. Da o neopozarjanju na prazno baterijo niti ne govorim. Sporočilo tudi prehitro zgine z ekrana in ga mora uporabnik priklicati nazaj.
strinjam se z vami. ampak na ptuju smo imeli drugačen problem. pozivnik nam zapiska priletimo v gasilski dom ampak sploh nimamo intervencije kar nas v zadnem času kar malo "zajebavajo" ampak nišče nič neve kaj bi lahko bilo narobe
pri stari 506 se je tudi meni dogajalo, če je bil telefon preblizu pozivnika, da je prišlo do proženja, pri novem se mi to ne dogaja več, prav tako pa tudi baterija v novem zdrži več!
Jaz pa mislim da nima telefon tukaj veze, ker pri nas na Ptuju se je skoraj polovici operativcem sprožil pozivnik pa niso nekateri imeli telefonov nikoli polek.