Ja res je super preko interneta. Imam že nekaj ur za sabo. Škoda edino ker so gor večinoma nemci in se moraš potem tudi med samo misijo moraš pogovarjati po njihovo. Kar je malo težavno, če ne razumeš jezika zelo dobro.
Pa še nekaj kar smo ugotovili včeraj pri eni misiji. Kode za denar delajo tudi preko neta!!! Res čudno, saj nobena igra do sedaj ni še tega imela.
Vse ljudi moraš odpeljati na kopno (tiste ki so na strehah in tiste ki so v vodi) drugače imaš pa 3 ljudi, kot utopljence moraš uporabiti potapljača da jih rešiš.Pri tej misji če se še prav spomnim moraš samo vse ljudi rešiti, dobro poglej če ni še kje kakšen v vodi.
Sej to sem naredil pa mi mi ne prizna misije
objective za uspešno evakuacijo ponesrečencev v HQ je opravljen, objective za rešenje ljudi iz vode pa ni !
to mi ne da miru
a mi lahko kdo pove, kako končam one monstertrucke
ponesrečence sem odpeljal (upam,da vse, razen če ni kje ker skrit, eden je bil pod gumo na tribuni) pa pogasil sem. ni mi jasno, kaj bi še radi od mene. celo celo ono stran, ko je bila neserča, sem spraznil, pa nič
Gost nimaš vseh ljudi rešenih iz vode ane. Si utopljence rešil (3je so)?Ne spomnim se pa točn koliko ljudi je v vodi.
jerry pri oni misiji najprej odpraviš posledice prometne nesreče, nato rešiš vse ponesrečence, ki so so se poškodovali ko je padlo dvigalo, nato pogasiš požar in poloviti vse demonstrante, po vsem tem moraš pa najti hekerja, ki se skriva v hiši levo spodaj na zemljevidu, arentiraj ga ter ga pošlji domov(na policijo).
Gorazd saj ti tam spodaj kaže koliko ponesrečencev je. Si tiste ki so v vozilih rešil? Drugače pa ni potrebno evakuirati tribun, jaz sem za vsak slučaj še vse poškodovana vozila odpeljal.
glede hackerja, tista hisa, sm jo jay tudi iskal 10min
je v spodnjem levem kotu, in ima na strehi al zraven, satelit anteno
z sekirco mores not vdret pa s policisti aretirat hackerja ....