NASTOP EKIPE NA DRŽAVNEM TEKMOVANJU? KDO KRIJE STROŠKE?

Moderator: mailo

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Sara

Odgovor Mateji

Odgovor Napisal/-a Sara »

Draga Mateja! Zelo mi je žal, da se niste mogli prebiti do Murske Sobote in nato Turnišča. Mislim, da ste se prehitro predali.
Veliko ekip se je vozilo zelo dolgo, nekatere so se vozile več kot šest ur. Ali bi preprosto vse ekipe poslali domov? Pa kaj še. Za njih bi bil še večji udarec, da bi jih po dolgi prevoženi poti poslali nazaj. Nekatere so prespale, kdo bi jim vrnil denar za nočitev? :?: Verjetno nihče. Me pa zanima koliko ekip, ki so se prebile na tekmovanje ponovno še enkrat prišle. Verjetno samo bližnje, pa tiste, ki niso uspele prvič.
Zato je bilo najbolj fer, da je tekmovanje potekalo vsaj je večina na tekmovanje prišla.

Naj zmagajo najboljši. :twisted:
Uporabniški avatar
M*A*T*E*J*A
Kraj: Lukovek

Odgovor Napisal/-a M*A*T*E*J*A »

Ostajam brez besed...saj jih ni več vredno pisati!

Jaz še vedno najprej gledam na varnost otrok! Ker oprostite...starši nam jih zaupajo da njihove glave nosimo naokoli....tako da NE ni se splačalo tvegati. Že tako smo preveč!

Prehitro odnehali...kako sploh lahko rečete kaj takega no, tu se gre za razočaranje otrok ne nas in za njihovo varnost...mene so doma učili takole: " Po pameti in ne z glavo skozi zid in za vsako ceno!" ...Mogoče so vas drugeče :?

Lepo se imejte!
Uporabniški avatar
M*A*T*E*J*A

Pa še tole...

Glede na to, da je organizator videl kake so vremenske razmere bi se lahko že prej malo "hitreje obrnil" in dajal tudi koristne napotke. Zakaj nam niso povedali, da tudi če pridemo ob 13 ih bomo lahko tekmovali?

no sedaj pa dost na to temo..... :wink:

Bo drugo leto bolje!

Lepo bodite!
Uporabniški avatar
vinta
Kraj: GZ Starše

Odgovor Napisal/-a vinta »

Bil sem eden od šoferjev, ki je peljal mladino v Turnišče. Moram priznat da sem profesionalni šofer ampak vseeno mi ni bilo. Zjutraj so mi starši pred odhodom zabičali "glej da jih pripelješ domov žive in zdrave ". Zdaj pa pomisli kakšen občutk že dobiš na vse zgodaj. Do Gornje Radgone sem imel montirane verige nato mi je eno utrgalo in sem jih snel in vozil brez njih. Moram vam povedati da mercedes Vito ni najboljša izbira za te vremenske pogoje in da sem imel kar nekaj problemov s klanci. Po dobrih treh urh in pol smo le prišli na cilj. Eni so si odahnili jaz še ne - čakala me je še pot domov. Ko sem odložil zadnjega otroka doma, tedaj sem si odahnil, ampak ura je bila že krepko čez 20.00. Imam že čez milijon in pol kilometrov s takšnimi in drugačnimi kombijemi, v takšnih in drugačnih razmerah vendar ni problem voziti, problem je kadar imaš v avtomobilu otroke tvojih kolegov in ti naročijo, glej da boš domov pripeljal žive.

vinta
Uporabniški avatar
M*A*T*E*J*A

Vinta:

"SALUTIRAM" Svaka čast!

Lp,
Uporabniški avatar
Lenek
Kraj: Prepolje, Dravsko polje

Odgovor Napisal/-a Lenek »

Pot na tekmovanje res ni bila lahka!! Tudi nas je vozil poklicni šofer, ki pa mu tudi ni bilo lahko!! :shock: :shock: Tako, da je res kaj je rekel Vinta :!: :!: :idea:
BOJAN PAVEO 041/535-047
Lep pozdrav!!
Uporabniški avatar
vinta
Kraj: GZ Starše

Odgovor Napisal/-a vinta »

Po neuradnih informacijah bo državno prvenstvo za pionire in mladince v Staršah na poligonu PGD Starše in to 20 maja 2006.
Uporabniški avatar
Varing
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Varing »

Drago napisal/-a:Naši se (na srečo :oops:) niso uvrstili naprej pa smo na regijsko poslali samo eno ekipo. :? Vi predstavljate tudi regijo in občino, tako da bi veljalo tudi njih "pošlatat" za kakšen tolar. GZ dobi denar (vsaj v našem primeru) za pisma in za znamke, za kakšen Ig, za opravljanje dela pa (ponavadi) že zmanjka. Torej ne iščite denarja pri "siromakih" :roll:.

Drugače pa ko gledam, koliko denarja zapravijo starši za razne druge "tekmovalne" dejavnosti svojih otrrok (tenis, nogomet...itd.), se človeku zvrti :roll: ...le pri gasilcih bi moralo biti vse popolnoma zastonj. :(

lp DC :smoke:
se strinjam da je povsod dovolj denarja samo pri gasilcih bi moralo biti vse zastonj
Odgovori