Razpis izobraževanja GZS za 2006
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Razpis izobraževanja GZS za 2006
Izobraževanje GZS za leto 2006
- Priponke
-
- razpis 2006.pdf
- (213.93 KiB) Prenešeno 279 krat
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Kolikor sem informiran , dobijo GZ Plan izobraževanja GZS v pisni obliki. Zanima me kako pride ta plan do gasilskih društev. Vsa društva še nimajo interneta pa poveljniki tudi niso vsi navdušeni nad izobraževanji , raje trajbajo trodelca.
Kakšne so vaše izkušnje s trem.

Kakšne so vaše izkušnje s trem.
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
Na naši GZ se plan skopira in pošlje na vsa PGD, plan pa obravnava tudi poveljstvo GZ, ki ga itak sestavljajo poveljniki, tako, da ne more nihče mimo, da ne bi vsaj dvakrat slišal oz. videl. Odziv je kar dober, saj smo bili ena prvih zvez, ki je imela operativno pošlihtan vse kader, sedaj je stanje potrebno samo vzdrževati in ga seveda dopolnjevati z novimi silami.Oskar napisal/-a:Kolikor sem informiran , dobijo GZ Plan izobraževanja GZS v pisni obliki. Zanima me kako pride ta plan do gasilskih društev. :
LP
Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
- Marjetica
- moderator

- Kraj: Hotinja vas-mariborska regija
Sicer izven teme- toda vseeno me zanima:svoper napisal/-a:Tudi pri nas se plan pošlje na društva. Sam kot poveljnik pa kljub temu naredim (sprintam) en izvod zase, skličem sestanek operativcev in članic, kjer jim predstavim plan in poberem prijave interesentov za različna usposabljanja. Nato pa zadevo vnesem v Vulkan.
V društvu imate torej samo operativce in članice, kaj pa ostalih članov, ki niso operativci - a teh pa nimate
V hitrosti časa nikar ne pozabite nase in sebi ljube ljudi!!!
Ja sem si ogledal razpis.
Očitno je naše lanskoletno pisanje pomagalo, da je letošnji razpis napisan SKLADNO z PGS (v mislih imam tečaj za člane višjih poveljstev).
Torej spet se je pokazal naš slogan Skupaj spreminjamo....
Čeprav še vedno nisem čisto prepričam če je v skladu z programom izobraževanj, ki ga je podpisal minister (rdečega fascikla nimam doma, pa ne morem prevert)
Očitno je naše lanskoletno pisanje pomagalo, da je letošnji razpis napisan SKLADNO z PGS (v mislih imam tečaj za člane višjih poveljstev).
Torej spet se je pokazal naš slogan Skupaj spreminjamo....
Čeprav še vedno nisem čisto prepričam če je v skladu z programom izobraževanj, ki ga je podpisal minister (rdečega fascikla nimam doma, pa ne morem prevert)
Hvala Peter našel, tako sem lahko preveril moj dvom.Peter napisal/-a:Poglej med Prenosi.
Ugotovil sem, da pogoji (v mislih imam tečaj za člene višjih poveljstev) v razpisu in v programu niso čisti identični, je pa razpis v skladu z PS, zdaj se mi zastavlja vprašenje kaj upoštevati Program ali PS.
Če se ne motim je bilo nekoč rečeno da se upošteva Program, lahko pa tudi da se motim!
Marjetica, seveda imamo v društvu tudi ostale člane, vendar pri izobraževanju - tečajih dajem poudarek na operativcih, da se izobražujejo. Seveda plan izobraževanj GZS predstavim tudi ostalim članom v društvu in kdor se ima željo udeležiti katerega izmed izobraževanj na to tudi prijavim.V društvu imate torej samo operativce in članice, kaj pa ostalih članov, ki niso operativci - a teh pa nimate