uporaba SPIN
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Že cel teden poizkušam izpolnit poročilo o intervenciji, ko hočeš shraniti mi napiše server eror!
Enako se dogaja Milanu Dubravcu.
Najprej sem mislil, da je kaj narobe z mojim računalnikom, zato sem danes poizkušal še na dveh računalnikih v službi, rezultat enak.
Zagotovo je napaka v SPINU, saj sem kar nekaj dni čakal, da se je poročilo sploh pojavilo v SPIN -u.
A se SPIN vidi samo na internet explorerju al je še kakšen boljši program?
V službi ljudstva na pomoč!
Enako se dogaja Milanu Dubravcu.
Najprej sem mislil, da je kaj narobe z mojim računalnikom, zato sem danes poizkušal še na dveh računalnikih v službi, rezultat enak.
Zagotovo je napaka v SPINU, saj sem kar nekaj dni čakal, da se je poročilo sploh pojavilo v SPIN -u.
A se SPIN vidi samo na internet explorerju al je še kakšen boljši program?
V službi ljudstva na pomoč!
jdrozg tudi pri nas je ISDN počasen in jaz včasih to zadevo kr od doma naredim.Tudi poročila o prevozu vode zakjučujem kr od doma,sploh ni nobenega problema,Vse kar potrebuješ je samo pravilno uporabniško ime in pa seveda GESLOjdrozg Objavljeno: 24. november 2005, 20:47 Naslov objave:
--------------------------------------------------------------------------------
V društvo imamo klasicni internet in je zelo počasna zadeva,kako je z zaključevanjem in in vnašanjem na drugi Epošti ali računalniku?
Hvala dobrotniku ki bo odgovoril!
Čas bo prinesel svoje.Ali na boljše ali na slabše pa bomo videli!
Glede na to, da aplikacija SPIN deluje na strežniku, vsi podatki so ravno tako na strežniku, je popolnoma vseeno od kje dostopaš do tega strežnika. Vse kar potrebuješ je internet (vseeno katerega, vendar hitrejši internet je seveda boljši) in program za dostopanje (Internet Explorer 5.5 ali višji).
LP Matej
LP Matej
Matej Krnc, VGČ I.
================================================
Ni kosec vsak, ki koso nosi.
================================================
Ni kosec vsak, ki koso nosi.
Ja tale Spin je pa pogruntavščina. Jaz sem imel eno intervencijo vpisano po dvakrat, s tem, da je pri drugi bilo vse potrojeno. Madona po tistih podatkih smo izvozili s takim številom voznega parka, da bi nam ga vsak zavidal.
Pa da sem vse to zaključil je tudi trajal pol dneva. Zato, da sem lahko na koncu vpisal opombo, da je prišlo do napake.