uporaba SPIN
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Dobro preberi, sem že napisal.
Vs intervencije za nazaj je potrebno pregledati in zaljučiti. Zakaj? Pregledaš zato da ugotoviš ali je v ReCO pravilno vnesel vse podatke o intervenciji, saj ti odgovarjaš zanjo.
Zaključiš zato da se bo na koncu vedelo koliko jih je sploh bilo.
Vs intervencije za nazaj je potrebno pregledati in zaljučiti. Zakaj? Pregledaš zato da ugotoviš ali je v ReCO pravilno vnesel vse podatke o intervenciji, saj ti odgovarjaš zanjo.
Zaključiš zato da se bo na koncu vedelo koliko jih je sploh bilo.
Polovično znanje je nevarnejše od neznanja (bolivijski)
V vsem imenitno bi uspeli, če dvakrat bi lahko začeli (Johann W. Goethe)
To je sicer res , da ni bilo nikjer napisano ali morajo biti vse intervencije (tiste pred 1.6.2005) tudi zaključene. Naj me kdo popravi če se motim!Denis napisal/-a:Iz vaših izjav še zdej nisem prebral, da bi kje kdo napisal da je potrebno vse intervencije zaključit ?
- Alex74
- GE: PGD Ravne na Kor.
- Kraj: Prevalje
- Kontakt:
Hvala. Bomo povprašali...
Sicer se mi zdi čudno, glede na to, kar je g. Tepina navajal v sosednji temi:
LPA.
Sicer se mi zdi čudno, glede na to, kar je g. Tepina navajal v sosednji temi:
Zaradi tega, da ne bi bilo potrebno vsaki enoti zahtevati gesla od administratorja smo 2.6.20025 poslali gesla za enote na GZS.
Oni naj bi jih preko gasilskih zvez razposlali po enotah. Verjetno se dopisi z gesli nahajajo na vaših gasilskih zvezah.
LPA.
Tale gospod pa podeljuje gesla za intervencije, osnovna gesla pa je podelila GZS, se pravi da se morate pozanimat pri vaši zvezi. Mislim, da smo pri nas ta osnovna gesla dobili že enkrat koncem maja.gasilec napisal/-a:Alex. Na MORS URSZR, g. GRIGORIJA, on ti bo posredoval geslo.
Stati inu obstati. /Trubar/
Bodite pozorni še na eno zadevo v SPIN-u.
Pazite da vam bodo RCO-ji odpirali vse dogodke, s tem mislim predvsem veliko število dogodkov sedaj ko del Slovenije postijo poplave. To ni en dogodek. Zato morajo v ReCO odpreti SPIN za vsak dogodek posebaj.
Bodite pozorni.
Pazite da vam bodo RCO-ji odpirali vse dogodke, s tem mislim predvsem veliko število dogodkov sedaj ko del Slovenije postijo poplave. To ni en dogodek. Zato morajo v ReCO odpreti SPIN za vsak dogodek posebaj.
Bodite pozorni.
- Alex74
- GE: PGD Ravne na Kor.
- Kraj: Prevalje
- Kontakt:
Franci, saj pravim, da na našo zvezo ni prišla nobena pošta iz GZS!
Smo večkrat šli skozi vso prijeto pošto! Na zvezi pa imamo tajnika,
ki je prisoten vsak dan v dopoldanskem času.
Z g. Grigorijem sva rešila zadevo tako, da bodo naši fantje lahko
začeli delati. Osebna gesla pa itak dobijo samo tisti, ki so vpisani
kot vodje intervencij.
LPA.
Smo večkrat šli skozi vso prijeto pošto! Na zvezi pa imamo tajnika,
ki je prisoten vsak dan v dopoldanskem času.
Z g. Grigorijem sva rešila zadevo tako, da bodo naši fantje lahko
začeli delati. Osebna gesla pa itak dobijo samo tisti, ki so vpisani
kot vodje intervencij.
LPA.
Ko vsi pišete o SPIN-u in intervencijah pa me zanimajo vaše izkušnje z vnosom prevozov pitne vode. Res da od 01.06.2005 nismo imeli toliko prevozov le nekaj, sedaj pa se je spet začelo bolj pogosto, pa smo šele včeraj dosegli, da nam je ReCO vnesel prvi vpis. Pa še pri tem vnosu imamo težave, ker ne moremo vnesti vozila, ki je opravilo prevoz. Ali to vam deluje?
Pa še nekaj me močno moti pri SPIN-u. Na vstopni strani bi bil lahko kakšne e-mail naslov, kjer bi se dalo dobiti kakšen podatek na vprašanja, ki se nam zastavljajo pri delu, pa tega ni.
Pa še nekaj me močno moti pri SPIN-u. Na vstopni strani bi bil lahko kakšne e-mail naslov, kjer bi se dalo dobiti kakšen podatek na vprašanja, ki se nam zastavljajo pri delu, pa tega ni.
LP
Miha
Miha
Pri prevozu vode se vrste vozila ne da vpisati, zato izpolni stale rubrike pa bo
Glede vprašanj je pa tako, da se boš največ naučil če boš ovprašal ostele vodje intervencij okoli sebe , ki so že kaj vpisovali. Če ti ne bo šlo pa lahko kaj zveš tudi na formu ali po ZS
Glede vprašanj je pa tako, da se boš največ naučil če boš ovprašal ostele vodje intervencij okoli sebe , ki so že kaj vpisovali. Če ti ne bo šlo pa lahko kaj zveš tudi na formu ali po ZS
-
papirček
SPIN - prevoz vode
V našem gasilskem društvu pokrivam celotno obdelavo podatkov preko Vulkana in zdaj po novem tudi SPINA. Verjamite mi, da se s tem ne želi ukvarjati nobeden drugi član.
Šele pred kratkim sem ugotovila (v tem forumu), da je preko SPINA potrebno obdelovati tudi prevoze vode. Uporabniško ime in geslo za društvo sem prejela od naše zveze. Ko pa se želim prijaviti, mi to še do danes ni uspelo = PRIJAVA NI USPELA,...
Se moram kot društvo v SPIN prijaviti kje drugje?
Mimogrede, eno intervencijo v SPINU imam že uspešno zaključeno tako, da nisem tako nerodna, kot bi si kdo lahko mislil.
Lep pozdrav vsem iz Slovenskih goric, Jelka
Šele pred kratkim sem ugotovila (v tem forumu), da je preko SPINA potrebno obdelovati tudi prevoze vode. Uporabniško ime in geslo za društvo sem prejela od naše zveze. Ko pa se želim prijaviti, mi to še do danes ni uspelo = PRIJAVA NI USPELA,...
Se moram kot društvo v SPIN prijaviti kje drugje?
Mimogrede, eno intervencijo v SPINU imam že uspešno zaključeno tako, da nisem tako nerodna, kot bi si kdo lahko mislil.
Lep pozdrav vsem iz Slovenskih goric, Jelka