Tona napisal/-a:Madonca Janez , kako lepo si se držal na sprejemu pri ministru .
LP
Janez
Ja, res se je splačalo pogledat, no, jaz bi šel kar probat, pa mi niso lojtre posodilkatarinca napisal/-a: Hvala, pa sem le videla stolp![]()
Mi je blo kr žal, ker sem bila v Varaždinu samo v soboto in to zamudila...
Kaj naj rečem, če je zate olimpijada smešna, ti ne bom nasprotoval, ker je to pač tvoja subjektivna ocena, do katere imaš pravico. Zame osebno in verjetno še kakšnega pa ni ravno smešna, ker od vsakega posameznika zahteva najboljše, to pa je tisto, kar zagotavlja uspeh ekipi.gast1 napisal/-a:Glavna dejavnost GZS so tekmovanja. In sicer vsake 4 leta tale smešna olimpijada, kjer razen nekaj fizičnih-športnih spretnosti ni nič drugega.
Kar naj Koncilja pove za koga je tekmoval in kje je član.
Ma vse skupaj ena mešanica druženja na popolnoma nestrokovnih temeljih gasilske stroke.
In potem lahko raportirajo ministru kako uspešni so. Ma ne me basat.
Hvala za podporo Katarinca, ampak nič bat. Zgleda, da tale tiček ni prebral celotne teme oziroma tistega dela, kjer sem opozoril, naj tema ostane čista, brez podtikanj, obtoževanj in ne vem česa še.katarinca napisal/-a:Gast, res ti ni treba bit nesramen, seveda maš lahko o vsem svoje mnenje, da pa Janeza takole napadaš...
Darko, mislim, da si jim že ti s tem, da klatijo neumnostidarko napisal/-a:Sedaj bi pa bil čas da bi tem gostom nekdo odgovoril. Mislim da klatijo tudi neumnosti. Imajo pa možnost ker ni drugih informacij.
Glede na vse bi rekel da so se ekipe dobro izkazale.
Janez jim boš odgovoril morda ti ?
darko