OLIMPIJADA
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
-
matic
Janez,če bi se ti videl kakšen si bil v soboto v Varaždinu, bi se mal zamislil in potem tvoje spodbude v sedni sili ne bi bile pometne……………………..saj bi v časopisu pisalo: SLOVENSKI GASILCI ZA LAS UGNALI KONKURENCO NA GASILSKI OLIMPIJADI, BREZ KONKURENCE IN Z VELIKO PREDNOSTJO PA TOLKLI PIVSKE REKORDE,……………………….upam, da maš od sobote vsaj nekaj filma, glede na to da si gledal le na eno oko.
Gost....ne delat novih sporov.....če je pa Janez spil kakšno pivo preveč pa tudi ni nič narobe....uspeh je bilo treba proslavitiJanez Koncilija napisal/-a: Še enkrat puodarjam, da v temi o olimpijadi lahko pišete o vtisih z olimpijade, lahko tudi s priprav, lahko o posameznih nastopih, lahko o sprejemih po vrnitvi, o sprejemu pri županih, o sprejemu pri ministru, lahko čestitate ekipam za dosežene rezultate (če kdo ne zmore, ni treba), lahko čestitate tudi vodstvu reprezentance,.... torej snovi za debato, kolikor hočete,........
lp
......dream until your dream come true......
Bobby
Bobby
- Matej B.
- GE: Ptuj / Tržec
- Kraj: Ptuj - Tržec
- Kontakt:
Na spodnjem linku je poročilo s fotkami iz sprejema na MORS-u.
http://www.mors.si/tiskovno_sredisce/sp ... 0728_1.htm
http://www.mors.si/tiskovno_sredisce/sp ... 0728_1.htm
"Teorija brez prakse je kot voz brez akse!!!"
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
Če ti bo lažje, ti povem, da res vidim samo na eno oko. Če že pišeš takšne kozlarije, se prej vsaj pozanimaj, zakaj lahko gledam z enim očesom, idiot od idiota.matic napisal/-a:upam, da maš od sobote vsaj nekaj filma, glede na to da si gledal le na eno oko.
Za vsako pivo, ki sem ga spil, mi pa ni prav nič žal, moje oči pa pusti in bodi srečen da vidiš na obe, vsaj dokler te jaz ne najdem
Enooki Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kontakt:
Boby, ne se sekirat, to kar je napisal naš dragi gost lahko napiše samo kreten, kajti norčevanje iz zdravstvenega stanja je poden od podna, ki pa sem ga že vajen iz teme o Trzinu.Bobby napisal/-a: Gost....ne delat novih sporov.....če je pa Janez spil kakšno pivo preveč pa tudi ni nič narobe....uspeh je bilo treba proslaviti![]()
lp
Ostale objave bi sicer brisal, ta naj pa kar ostane, da se vidi, česa so zmožni tisti, ki naj bi se sicer imenovali gasilci.
LP
Janez
Janez , ne se sekirat . Eni bi radi bili pametni pa so - po štajersko - vlki rigli . Žal , tudi taki morajo živet . Ne vidijo pa sebe , ko se "nažerejo" ker so na nekem tekmovanju , kjer sta bili dve ekipi bili drugi
Pokal pa je le . Še enkrat vse čestitke .
Največja tema v življenju je nevednost in žal tudi neumnost .
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kontakt:
Hvala za čestitke TonaTona napisal/-a:Janez , ne se sekirat . Eni bi radi bili pametni pa so - po štajersko - vlki rigli . Žal , tudi taki morajo živet . Ne vidijo pa sebe , ko se "nažerejo" ker so na nekem tekmovanju , kjer sta bili dve ekipi bili drugiPokal pa je le . Še enkrat vse čestitke .
LP
Janez
matic napisal/-a:Janez,če bi se ti videl kakšen si bil v soboto v Varaždinu, bi se mal zamislil in potem tvoje spodbude v sedni sili ne bi bile pometne……………………..saj bi v časopisu pisalo: SLOVENSKI GASILCI ZA LAS UGNALI KONKURENCO NA GASILSKI OLIMPIJADI, BREZ KONKURENCE IN Z VELIKO PREDNOSTJO PA TOLKLI PIVSKE REKORDE,……………………….upam, da maš od sobote vsaj nekaj filma, glede na to da si gledal le na eno oko.
Upam, da se tale preljubi gost matic. kaj kesa za svojo izjavo
Tudi jaz mislim, da se takšni rezultati, pač morajo proslaviti, Janez in ostali, še nekrat čestitke za dosežene rezultate
LP BAČO
Urban ROMIH
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
-
gast