OLIMPIJADA

Nasveti, vprašanja, sojenje, ...
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Koncilija »

dragom napisal/-a:jaz imam informacijo, da so odšli domov ter da so pravi čas oddali predlog za pritožbo vodstvu, potem nekdo zavaja ...
No, danes sem na sprejemu pri ministru Erjavcu po uradnem zaključku kar sam vprašal mentorja Steklarne kako je bilo, saj se je ravno zapletel v pogovor z vodstvom reprezentance.

Po pogovoru lahko podam mnenje, ki pa je seveda samo moje, bolj v podrobo pa bi morali poročati fantje sami. Torej, nihče od tekmovalcev ni vedel, da jim je eden od sodnikov dosodil prestop, saj v petek desetarji niso podpisovali zapisnikov štafete :shock: , kar je vsekakor napaka tekmovalnega odbora.

Če bi namreč sodnik poročal o napaki in bi desetar to vedel, bi bila še možna pritožba , po objavi rezultatov pa nič več in takrat so fantje pravzaprav šele izvedeli, da naj bi nekdo naredil napako na štafeti.

Je pa očitno, da je šlo za zamenjavo tekmovalcev s strani sodnika, saj so prestop naredili Avstrijci, iz posnetka naše štafete pa je razvidno, da pri Steklarni ni šlo za prestop.

Kot sem napisal, pa je bilo to znano šele po objavi rezultatov, ko so bile na listi napisane kazenske točke, po tem času pa žal ni več nikogar, ki bi še lahko vlagal pritožbo.

Fantje so nasankali po nedolžnem, to je sigurno, žal pa se po preteku časa, ki je določen s tekmovalnimi pravili, zadeve ni dalo spreminjati. Tako ostane grenak priokus, vendar upam, da to fantom ne bo odvzelo volje, ampak jih bo še podžgalo pri njihovem delu in bodo v Ostravi vrnili udarec.

Tisto o odhodu pa brez skrbi, da nekdo zavaja. Kajti če bi res odšli zaradi razloga, ki si ga navedel, potem bi jih morali izključiti iz reprezentance. Verjemi pa, da je bila taktika zadnjega večera takšna kot je bila in kot taka pravilna :lol: .

LP

Janez 8)
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
katarinca

Odgovor Napisal/-a katarinca »

Janez Koncilija napisal/-a: Hvala Katarinca, glede navijanja pa vem da na tribuni :lol:, če bi me pocukala za rokav, bi bila skupaj še glasnejša :lol: . Meni se šele danes vrača glas 8) .

LP

Janez 8)
Ja, kje si pa mi novinci upamo vlečt mojstre za rokav...
:wink:
katarinca

katarinca napisal/-a: Ja, kje si pa mi novinci upamo vlečt mojstre za rokav...
pardon, "zacetniki". :oops:
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kontakt:

Dušan napisal/-a:Mene pa zanima koliko ljudi je kaj bilo plačani da so bili na olimpijadi in koliko jih je prijelo kakšne dnevnice in podobno ?????
Vprašaj na GZS, tam imajo rubriko posebej za vprašanja :twisted: .

Sam vas namreč čisto ne razumem, kaj bi radi. Ali to sprašujete zaradi tega, ker bi radi, da se tema ne nadaljje in se zaklene, ali je razlog jeziti moderatorja ali čisto tako, iz gole zajebancije.

Še enkrat puodarjam, da v temi o olimpijadi lahko pišete o vtisih z olimpijade, lahko tudi s priprav, lahko o posameznih nastopih, lahko o sprejemih po vrnitvi, o sprejemu pri županih, o sprejemu pri ministru, lahko čestitate ekipam za dosežene rezultate (če kdo ne zmore, ni treba), lahko čestitate tudi vodstvu reprezentance,.... torej snovi za debato, kolikor hočete, samo denarja oziroma dnevnice pustite izven teme.

Ni primerno, da se zaide izven predvidene smeri, ker takšnih podatkov tu na forumu zanesljivo ne boste dobili.

Lahko pa odprete posebno temo med Organizacijskimi in pravnimi zadevami, kamor takšna vprašanja pravzaprav sodijo.

Upam, da sem bil dovolj jasen in se zadeve ne bodo ponavljale. Prav :?:

LP

Janez 8)
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kontakt:

katarinca napisal/-a:
katarinca napisal/-a: Ja, kje si pa mi novinci upamo vlečt mojstre za rokav...
pardon, "zacetniki". :oops:
:oops: hm, moram pa res žleht zgledat :wink: . Če me srečaš, me ti kar pocukaj, nič bat, pridnih ne grizem :lol: :wink: .

LP

Janez 8)
katarinca

Ja kdo pa prav da sem pridna :twisted: O:) :twisted:
Uporabniški avatar
Matej B.
GE: Ptuj / Tržec
Kraj: Ptuj - Tržec
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Matej B. »

Janez, v torek sem se osebno pogovarjal z mentorjem (ter hkrati C1 v ekipi) članov A PGD Steklarna Brankom Tominc in mi je povedal da so fantje odšli domov, tako da je na zaključku ostal sam. Danes pa sma se tudi pogovarjala po telefonu preden je odšel na MORS. Bom ga jutri poklical in ga nagovoril da na forum napiše podrobnosti.
"Teorija brez prakse je kot voz brez akse!!!"
katarinca

Btw, kako je blo pr Erjavcu, žal sem bla do 17 v službi in si res nisem mogla pridt pogledat, če je blo zadost medijske pozornosti!!! :D

Janez, apeliram nate, da boš dostavil kake fotke :lol: :lol:
LP Katarinca
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kontakt:

Matej B. napisal/-a:Janez, v torek sem se osebno pogovarjal z mentorjem (ter hkrati C1 v ekipi) članov A PGD Steklarna Brankom Tominc in mi je povedal da so fantje odšli domov, tako da je na zaključku ostal sam. Danes pa sma se tudi pogovarjala po telefonu preden je odšel na MORS. Bom ga jutri poklical in ga nagovoril da na forum napiše podrobnosti.
No, jaz sem se pogovarjal danes, več o prisotnosti in zakaj pa po ZS.

LP

Janez 8)
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kontakt:

katarinca napisal/-a:Btw, kako je blo pr Erjavcu, žal sem bla do 17 v službi in si res nisem mogla pridt pogledat, če je blo zadost medijske pozornosti!!! :D

Janez, apeliram nate, da boš dostavil kake fotke :lol: :lol:
LP Katarinca
Jah, je blo kar luštno, smo enga ruknil, pa še mal pomalcal :lol: :wink: .

No, brez heca, zbrali smo se vsi predstavniki ekip, mentorji mladine, tudi zastopstvo županov mislim da je bilo popolno in pa seveda vodstvo GZS z nekaterimi člani tekmovalne komisije.

Najprej je poveljnik GZS poročal o doseženem uspehu, nakar nas je nagovoril minister Erjavec, pohvalil prizadevanja in čestital k odlično doseženim rezultatom.

Potem je minister enotam podelil priznanja, za vse tekmovalce pa tudi praktično darilo.

Za sprejem in pomoč se je ob koncu zahvalil še predsednik gzs.

Sledila je zakuska, nato pa je bilo iz prijetno hlajenega prostora zopet na sonce. Je žgalo danes, ravno prav za uniformirane gasilce :twisted: :wink: .

Glede medijske pokritosti verjetno ne bom sfalil, če rečem, da je bila slaba, nekaj aparatov je sicer škljocalo, za katero hišo bom pa videl jutri, ko odprem kakšen časopis. O TV ne duha ne sluha, bila je sicer ena kamera, vendar brez oznak, kateri medijski hiši pripada.

Seveda sam tokrat nisem mogel slikati, tako, da vam dogodkov slikovno ne morem pokazati :? .

Toliko na kratko, a ja, na koncu smo šli še na sladoled, ampak v lastni režiji :lol: . Bil je odličen :wink: .

LP

Janez 8)
katarinca

Janez Koncilija napisal/-a:Seveda sam tokrat nisem mogel slikati, tako, da vam dogodkov slikovno ne morem pokazati :? .
Seveda, sem pa res trapasta... :oops:

LP Katarinca
planinc

Odgovor Napisal/-a planinc »

Janez v kolikor vem si v nedeljo rekel, da je za štiri leta dosti alkota. No kmalu po izrečenem stavku si se pregrešil, včeraj pa zopet, kot sem razbral :lol: :lol: .
Kakšen je že Ostravar :? :? :?:
Torej že treniraš :?:
planinc

Odgovor Napisal/-a planinc »

Katarinca če si ne upaš povleči mojstra za rokav povej, bo pa mojster tebe in to za levega, a ne Janez :lol: :lol: .
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kontakt:

planinc napisal/-a:včeraj pa zopet, kot sem razbral :lol: :lol: .
Kakšen je že Ostravar :? :? :?:
Ne boš verjel, ampak, a veš, da na ministrstvu točijo tudi vodo in sok :twisted: . Jaz sem pil vodo, je bila odlična. Škoda, da ni bilo Jureta, bi lahko posnel :wink: .

Sicer pa Ostravar ni slab, se bo splačalo potruditi :lol:

LP

Janez 8)
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kontakt:

planinc napisal/-a:Katarinca če si ne upaš povleči mojstra za rokav povej, bo pa mojster tebe in to za levega, a ne Janez :lol: :lol: .
O ja, bi jaz Katarinco že za levi rokav :lol: , samo razlaga, kje je to, je po forumu bolj težavna :lol: :wink: .

LP

Janez 8)
Odgovori