Požigalec v Velenju?????
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
-
Pager
požari
Zdravo,
1.predlagam administratorjem spletnih infospletnih strani da beležijo VSE dostope, saj obstaja možnost da piroman gleda tudi te, potem se ugotovi izvor in se lahko poveže z fotografijami.To velja tudi za ta forum. Če je treba kakšna pomoč, se priporočam. Sem na mreč frik za izslejevanje:D
2. Kaj če bi si gasilci oddaleč sumljive ljudi ogeladli zunanji izgled. NPR roke, dlake na njimi, obleka vonj ki ga oddajajo(snovi)
3.Med intervencijo bi javno oznanili da je policija na veliki sledi piromanu. Nekdo naj iz razdalje opazuje okolje, če se začne kdo oddaljevati in naj bi bil pozoren na kolo!!!
4. Izpraševanje bencinskih črpalk, železnin.... o morebitnih nakupih sumljivih snovi....
Upam da sem kaj pomagal
se slišmo
LP Tadej
1.predlagam administratorjem spletnih infospletnih strani da beležijo VSE dostope, saj obstaja možnost da piroman gleda tudi te, potem se ugotovi izvor in se lahko poveže z fotografijami.To velja tudi za ta forum. Če je treba kakšna pomoč, se priporočam. Sem na mreč frik za izslejevanje:D
2. Kaj če bi si gasilci oddaleč sumljive ljudi ogeladli zunanji izgled. NPR roke, dlake na njimi, obleka vonj ki ga oddajajo(snovi)
3.Med intervencijo bi javno oznanili da je policija na veliki sledi piromanu. Nekdo naj iz razdalje opazuje okolje, če se začne kdo oddaljevati in naj bi bil pozoren na kolo!!!
4. Izpraševanje bencinskih črpalk, železnin.... o morebitnih nakupih sumljivih snovi....
Upam da sem kaj pomagal
se slišmo
LP Tadej
Re: požari
Tudi sam upravljam nekaj phpBB forumov in tudi strežnike in ti povem da ni to kar tako lahko kot je slišati... Gotovo pa bi bilo zanimivo preizkusiti! Sploh če tisti tip dostopa preko statičnega naslovaPager napisal/-a:Zdravo,
LP Tadej
No brain - No tumour
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Se strinjam. Nekdo bi moral organizirati akcijo ozaveščanja občanov. Naj bodo pozorni na avtomobile, si zapisujejo znamke in registrske, ljudi, ki imajo s seboj kante, se sumljivo obnašajo itd. V zavest jim mora priti, da so oni lahko naslednji in takrat bo začel delovati samoohranitveni nagon. Ne bi bila odveč tudi organizacija civilnih krajevnih straž. Možnosti je ogromno, zahtevajo pa veliko dela. Žal pa so v sodobnem času ljudje bolj brezbrižni in mislijo, da se kaj takega pri njih ne more zgoditi. Interes za preventivne ukrepe pokažajo šele takrat, ko je prepozno. 
-
Pager
požari?!?!?!
Zdravo,
1. spomnil sem se tudi možnosti GSM, predpostavljam da ima storilec zraven GSM, omrežje je pa celično, tako da je vsak GSM terminal lociran. Beleži se katere stevilke so bile v določeni celici ob določenem času. Zato bi lahko preverili kdo vse je bil v tistih celicah ko se je zgodil požar, in ali se je kje številka ponovila.............
2. Zanimivo bi bilo pregledati kdo je prijavil požare na 112
3. Na kakšen način ste gasilci alarmirali enoto???? Mogoče si pa piroman želi slišati javno oznanenje njegovih del(krovna sirena) in bi bilo možno da po eni, dveh, treh, neha s svojim početjem če bi bila njegova želja potešena(pač ne more poačkati do 1. sobote
)
Kakšna pa je bila ta noč, velenjski gasilci???
LP Tadej
1. spomnil sem se tudi možnosti GSM, predpostavljam da ima storilec zraven GSM, omrežje je pa celično, tako da je vsak GSM terminal lociran. Beleži se katere stevilke so bile v določeni celici ob določenem času. Zato bi lahko preverili kdo vse je bil v tistih celicah ko se je zgodil požar, in ali se je kje številka ponovila.............
2. Zanimivo bi bilo pregledati kdo je prijavil požare na 112
3. Na kakšen način ste gasilci alarmirali enoto???? Mogoče si pa piroman želi slišati javno oznanenje njegovih del(krovna sirena) in bi bilo možno da po eni, dveh, treh, neha s svojim početjem če bi bila njegova želja potešena(pač ne more poačkati do 1. sobote
Kakšna pa je bila ta noč, velenjski gasilci???
LP Tadej
Moram priznat, da se mi Velenjski gasilci kar malo smilite... tale piromanček vam res ne da dihat!
Upam, da je bila današnja noč bolj mirna!
Drugače pa se prav čudim vsem tehnikam, ki ste jih opisali za prijetje tega
, saj sploh nisem vedela, da se da nekoga izsledit tudi preko GSM-ja, a to tudi, če ne telefoniraš??
No, vsekakor upam, da se je umiril in ga boste kmalu prijeli??
LP, Katarinca
Upam, da je bila današnja noč bolj mirna!
Drugače pa se prav čudim vsem tehnikam, ki ste jih opisali za prijetje tega
No, vsekakor upam, da se je umiril in ga boste kmalu prijeli??
LP, Katarinca
Prispevek o RTVS o požigih v Velenju
.....
http://ava.rtvslo.si/ava/media?action=p ... Id=2273802
lp
http://ava.rtvslo.si/ava/media?action=p ... Id=2273802
lp
......dream until your dream come true......
Bobby
Bobby
Ne vem, ne vem če to povsem drži. Ravno prejšnji mesec sem dal vklopiti sledenje in odgovor, ki sem ga dobil je slednji....Ali se mobitel ni uporabljal ali pa se ni uporabljal v mobitelovem omrežju.frakelj napisal/-a:Tudi če ne telefoniraš se da izslediti kje je GSM, razen če je izklopljen.katarinca napisal/-a:Drugače pa se prav čudim vsem tehnikam, ki ste jih opisali za prijetje tega, saj sploh nisem vedela, da se da nekoga izsledit tudi preko GSM-ja, a to tudi, če ne telefoniraš??
Vem pa, da ko je zveza vspostavljena se da telefon locirat hudičevo natančno.
"Vem pa, da ko je zveza vspostavljena se da telefon locirat hudičevo natančno."
LESCE 2 pav imaš, če mislima isto! Če je enkrat zveza vzpostavljena se da natančno določit od kod je klic! Seveda če imaš veze pri mobitelu oz. če ge za nujno obvestilo, ki se seveda v tem primeru tiče "požigalca"- piromana Velenju!
LP
LESCE 2 pav imaš, če mislima isto! Če je enkrat zveza vzpostavljena se da natančno določit od kod je klic! Seveda če imaš veze pri mobitelu oz. če ge za nujno obvestilo, ki se seveda v tem primeru tiče "požigalca"- piromana Velenju!
LP
-
Rok 20
sam pomoje je pa to z GSM tko, da v bistvu skoz vejo kje si. Kukr se men zdi gre to prek oddajnikov, in vedno vsaj preko treh. Kar pomeni, da je lokacija čist točna, tud če ne telefoniraš. Recimo tisto sekundo preden ti telefon zazvoni za sms alpa klic morjo na mobitelu točno vedt kje se ti nahajaš. če telefoniraš je sploh lahko določt lokacijo. sam pomoje se skor sigurn tud da če ne telefoniraš. sam je pa pogoj, da se nahajaš tm k je omrežje. je pa pomoje res, da čist usak tud nemore kr tko dobit teh podatkov.
je pa tuki tud en zanimiv link, in mislm da bo kj takega kmalu tudi pri nas:
http://24ur.com/naslovnica/it/20050725_ ... hp?Rxn4=20
glede požigalca. k ga dobite mu vi mal podkurte pod nogami!!!! upam da čimprej...
LP in srečno
je pa tuki tud en zanimiv link, in mislm da bo kj takega kmalu tudi pri nas:
http://24ur.com/naslovnica/it/20050725_ ... hp?Rxn4=20
glede požigalca. k ga dobite mu vi mal podkurte pod nogami!!!! upam da čimprej...
LP in srečno