Ne spadam glih v skupino težko kategornikov, vsaj po kilah ne , samo me pa zanima kakšne otrobe uživa Rafter ali pa j eto posledica bivanja v bližini PINUS-a
Gobc me je zmer tepu!
Bivši član povžarske konjenice
boštjančk napisal/-a:Ne spadam glih v skupino težko kategornikov, vsaj po kilah ne , samo me pa zanima kakšne otrobe uživa Rafter ali pa j eto posledica bivanja v bližini PINUS-a
Hehehe.... Ne bi vedel... Res je, da tu v Rogozi živim že vse svoje življenje. Če je kriva bližina Rač, ne vem. Vem pa za eno snov, ki jo je treba uporabljati petnajst let skoraj vsak dan, reče pa se ji.... veslo
Kaj je zdaj z salamo jaz in BorisG sva pa že pošteno prelakana.Naju je malo strah da ne bi slučajno shujšala.Saj bova pa midva dala za kruh če je koga to strah.Važn je da bo salama.
Jou! Kaj je zdej s to nagradno igro za salamo? Človek je resen napiše podatke o teži pol pa ne duha ne sluha o tej salami. Ali ste jo že pojeli? Aja sej bom dal jast za 10 štruc kruha sej ni problem.
Lep pozdrav vsem skupaj pišem v prijateljevem imenu ter članu sosednjega gasilskega društva mislim da je absolutni prvak ter da lahko pride iskat salamo.Njegove mere so:višina 160cm,teža 170kg.Odstopanja pri višini 2do3cm pri teži do 5kg.Zdej pa čakam na čimprejšni odgovor ker je moj prijatelj zelo zelo lačen.