Z BOMBO V RECO POSTOJNA

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Neimenovani vir

Odgovor Napisal/-a Neimenovani vir »

Frenk, razloži mi prosim - kako zgleda gledat skozi zid z dalnogledom, ali pa skozi žaluzije na oknu. :shock:
Mogoče veš kako se gleda iz kuhinje v kopalnico čez balkon in hodnik :shock:
Lepo prosim če mi razložiš, ker sem lačen znanja.
Ker če se da, bi pol gledu mal k sosedi :lol: :lol: :oops:
LESCE2
Kraj: Lesce-Gorenjska

Odgovor Napisal/-a LESCE2 »

Oskar, vsi NUS-ovci se med sabo poznamo in tudi Andreja dobro poznam, saj je bil vedno prisoten na poligonu za uničevanje NUS.Poznam tudi njegov problem, saj je njegov pičli prihodek zelo majhen itd, itd....
Ja v tej državi je veliko ljudi, ki imajo take ali drugačne probleme. Upam le, da ne opravičujete njegovega dejanja s tem, ker takšne stvari vodijo le v anarhijo!Kam pa pridemo,če bi se vsak takole lotil zadeve?!
Uporabniški avatar
Fire|Man

Odgovor Napisal/-a Fire|Man »

Zakaj mu je pa sploh odprl? Pr nas ima center kamero in lahko pogleda kdo je pred vrati!
l.p. češo
"Pa sam gasilc' sm hotu bit!"
Uporabniški avatar
Frenk
Kraj: STUDENEC

Odgovor Napisal/-a Frenk »

Odgovor neimenovanemu viru:
Naprava za gledanje iz podmornic je periskop, naprava za približevanje predmetov dalnogled, naprava za gledanje skozi zid pa se imenuje okno, in mislim , da ima RCO nekaj oken.
NE POSIPAVAJTE ODPRTE RANE S SOLJO ! !
tadej.z

Odgovor Napisal/-a tadej.z »

ceso napisal/-a:Zakaj mu je pa sploh odprl? Pr nas ima center kamero in lahko pogleda kdo je pred vrati!
l.p. češo
V članku je bilo zapisano, da je operativec možakarja pač dobro poznal. Verjetno mu ni na kraj pameti padlo, kakšne namene ima.

Lep pozdrav
Tadej
Uporabniški avatar
Carleone

Odgovor Napisal/-a Carleone »

Frenk napisal/-a:Odgovor neimenovanemu viru:
Naprava za gledanje iz podmornic je periskop, naprava za približevanje predmetov dalnogled, naprava za gledanje skozi zid pa se imenuje okno, in mislim , da ima RCO nekaj oken.
Si ti že videl kdaj 200m dolg periskop, mikroskop, in radarski skener za zaznavanje za zidom...
No brain - No tumour
Uporabniški avatar
Mare
GE: GBL in PGD Verd
Kraj: Janezova vas-Gbl

Odgovor Napisal/-a Mare »

Za Frenka!
Prav rad bi te videl na te intervenciji s to napravo v rokah! :lol: Svaka čast!Se strinjam z neimenovanim virom! 8)
V službi me kličejo Ježek!
Odgovori