PGD Brezje pri Dobrovi ima novo vozilo IVECO Daily 65C15
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
PGD Brezje pri Dobrovi ima novo vozilo IVECO Daily 65C15
PGD Brezje je včeraj pridobilo novo manjše vozilo z vodo IVECO Daily 65C15, katerega nadgradnjo je idelal Marijan Pušnik. Vozilo bo slavnostno prevzeto ob 60 letnici društva v nedeljo 10. julija ob 15. uri pred gasilskim domom v Brezju. Po proslavi bo na ogled vsem obiskovalcem na veseličnem prostoru na igrišču ŠD Brezje. Na veselici bo igral ansambel Ptujskih 5.
Vabljeni!
Vabljeni!
Živjo. Najprej vam čestitam ob vaši novi pridobitvi. Kolikšna je pa bila skupna vrednost oziroma investicija vozila? Naj vam vozilo dobro služi.
Zadnjič spremenil borči, dne 9. Julij 2005, 18:29, skupaj popravljeno 1 krat.
LP iz Postojne
Borut Smrdel - Borči
070-314-320
Borut Smrdel - Borči
070-314-320
To je PGD Brezje pri Dobrovi, GZ Dolomiti, Regija Ljubljana I.
Zadeva je stala skupaj z nadgradnjo 13.6 mio SIT. Iveco je zamenjal GVC 16/25 TAM 5500 iz leta 1957 (glej slike!) ki je bil sprva v uporabi v GBL kot ¨enka¨ mi pa smo ga dobili od PGD Kozarje leta 1994 ter še orodno vozilo TAM 60 T5 iz leta 1976.
Zadeva je stala skupaj z nadgradnjo 13.6 mio SIT. Iveco je zamenjal GVC 16/25 TAM 5500 iz leta 1957 (glej slike!) ki je bil sprva v uporabi v GBL kot ¨enka¨ mi pa smo ga dobili od PGD Kozarje leta 1994 ter še orodno vozilo TAM 60 T5 iz leta 1976.
No izgleda lepo vozilo tako, da vam želim srečno vožnjo! In obilico veselja ob vajah z novim vozilom.
Zanima pa me katere kategorije je to društvo? In kako to, da ste starega dojca nadomestili z samo GV-V1 in ne vsaj z GV-V2??
Pomoje pa bi bilo najbolje kar nov GVC 16/25.....no to je moje videnje!
Zanima pa me katere kategorije je to društvo? In kako to, da ste starega dojca nadomestili z samo GV-V1 in ne vsaj z GV-V2??
Pomoje pa bi bilo najbolje kar nov GVC 16/25.....no to je moje videnje!
Tehnika nam lajša življenje!
Po tipizaciji smo društvo prve kategorije in po kateri nam pripada manjše orodno vozilo brez vode, ker pa smo oddaljeni od enote z višjo kategorijo 15 min vožnje (s TAM 5500 vsaj 20 min...
) so nam na občinski zvezi in regiji odobrili, da pogledamo nekoliko višje, nikakor pa ne na 16/25 oziroma na še kaj večjega, boljšega in seveda dražjega. Že tako smo majhna vas z okoli 320 duš, z nekaj nad 100 člani društva, v centru vasi imamo požarni bazen in pa dobro razvito hidrantno omrežje.
Lepo funkcionalno vozilo GV-V1. Pa tudi operativno taktično dobra nabava za tako enoto v malem kraju. Mislim da ste dobro premislili in je GZ z načrtom opremljanja realna.
Mene pa v resnici zanima kam boste dali oz. prodali TAMa in če ga še niste mi prosim pošli po ZS kontaktno osebo in ceno.
Zanimivo vozilo bi se lahko celo vrnilo v MOL.
Mene pa v resnici zanima kam boste dali oz. prodali TAMa in če ga še niste mi prosim pošli po ZS kontaktno osebo in ceno.
Zanimivo vozilo bi se lahko celo vrnilo v MOL.
tom-tom ® je pridn fant sam kej k delat neče, je enkrt reku en zidar