Orientacija regije Maribor

Moderator: mailo

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Uporabniški avatar
pbb

Orientacija regije Maribor

Odgovor Napisal/-a pbb »

Tekmovanje v orientaciji mariborske regije je potekalo 26.6.2005 v Pernici. Organizator je bila mladinska komisija GZ Slovenske Gorice pod nadzorom mladinske komisije regije Maribor.
Nastopilo je 33 ekip v vseh starostnih kategorijah. Sledili smo programom oz. razpisom GZ Slovenije. Starejši pionirji so opravljali enake naloge po kontrolnih točkah kot je po razpisu za državno tekmovanje. Mladinci so na kontrolnih točkah preizkušali svoja znanja iz: gasilske preventive, prve pomoči, vaje razvrščanja, vezanja vozlov, strelov na gol, kombinirane vaje in iskanje mrtve točke.
Vse tekmovalne ekipe so načrtovane naloge opravile z veliko mero znanja in odgovornosti. Pri mlajših tekmovalnih ekipah so sodelovali tudi mentorji in budno bdeli nad svojimi varovanci.
Rad bi se zahvalil vsem sodelujočim ekipam (letos prvič tudi ekipi iz GZ Marbor) in njihovim mentorjem za zdrav tekmovalni duh in potrpežljivost ob čakanju na rezultate. Pri slednjem so bili tekmovalci bolj razumevajoči kot nekateri mentorji.
Pregovor pravi, da se na napakah učimo. Naj torej "sodniški škrat", ki nam jo je pošteno časovno zagodel ne odvzame volje in želje po ponovnem srečanju in merjenju moči.
:huh:
Priponke
Rezultati orient 2005[1].doc
(34 KiB) Prenešeno 122 krat
če te je strah, delaj tisto česar te je strah !
Uporabniški avatar
pbb

Odgovor Napisal/-a pbb »

Nekaj posnetkov!
Priponke
tečimo....JPG
vezanje vozlov.JPG
del poti.JPG
Uporabniški avatar
pbb

Odgovor Napisal/-a pbb »

Še par slikic;
Priponke
najdena mrtva kontrolna točka.JPG
obračun.JPG
pogled na tekmovalne ekipe.JPG
Gr3gA
Kraj: Ruše

Odgovor Napisal/-a Gr3gA »

pbb pa pri vezanju vozlov si mogo moje pubece objavit? :) Tekmovaje je bilo super izvedeno edino vreme je blo napačno saj so bile temparature previsoke :) pbb pohvala sodnikom in organizatorjem!
Uporabniški avatar
majkel
Kraj: Zg.Kungota
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a majkel »

pbb bil si na orientaciji pa se nisva srečala :( :roll: :roll: saj jaz sem bil tudi tam s svojimi tremi ekipami. Škoda, se bova pač drugič spoznala :D pa mimogrede, kje si dobil rezultate? Jaz še namreč nisem nič dobil.

Prosim, ne citirajte celotnega prispevka, če vemo, za kaj gre v debati.

Lp, moderatorka
Čas bo prinesel svoje.Ali na boljše ali na slabše pa bomo videli!
Gr3gA
Kraj: Ruše

Odgovor Napisal/-a Gr3gA »

majkel tisto sliko si poglej ko je naslov obračun pa boš videl kako lahko ima rezultate :) če je lahko tam slikal potem tudi rezultate ima ane :)
Uporabniški avatar
pbb

Odgovor Napisal/-a pbb »

Fantje, da ne bo pomote. Slikal nisem jaz, sem pa na sliki. Tekmovanje v orentaciji smo skupaj pripravljali s predsednikom MK GZ Slovenske gorice in MK pri regiji Maribor. Zato se mi je zdelo prav, da pride naše oz. vaše delo in trud tudi na forum. Še enkrat hvala vsem, ki ste kakor koli pomagali na tem tekmovanju. :wave:
:huh:
Uporabniški avatar
majkel
Kraj: Zg.Kungota
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a majkel »

pbb javi se mi nujno te rabim.Imam nekaj vprašanj zate glede orientacije.
Če pa ma kdo njegovo telefonsko številko pa naj mi jo prosim pošlje na zs.
Čas bo prinesel svoje.Ali na boljše ali na slabše pa bomo videli!
Odgovori