Če spremeniš nalov e-pošte, ti strežnik pošlje potrdilo za ponovno aktivacijo računa. Klikneš na povezavo in dela. Če si vpisal napačen ali lažen naslov, potem sporočila ni.
Naslov izgleda pravi, zato te ne bom mučil in sem ti aktiviral račun.
Najprej napiši, kaj pomeni, da se ne moreš prijaviti. Ti napiše, da geslo ni pravilno, da uporabnik ni aktiviran ali kaj podobnega. Opiši postopek prijave.
Peter!
Zdaj sem se lahko prijavil.Prej se enostavno nisem mogel prijaviti,ker mi je vedno odpiralo prazno polje za ime in geslo!Hvala ti za hitro posredovanje!Lp od Mareta
Prosim , če mi poveste kolegi mene malo računalniška tehnika zeza , pa bi rad kako slikco objavil zraven sporočila pa ne znam. Slike imam v mapi in sem jih iz aparata že dol potegnil.
Frenk napisal/-a:PETER HVALA , PA ŠE NEKAJ SKORAJ NIKOLI NI NOBENGA V KLEPETALNICI , ZAKAJ ?
To je pa odvisno od tega, če imajo čas in voljo tisti, ki so tisti trenutek prijavljeni na portalu . Ob nedeljah zvečer opažam malce večji obisk klepetalnice ali pa med tednom (tudi proti večeru).
Frenk, če se boš kdaj spraševal, zakaj se ti brišejo objave, si preberi Pravila foruma.
8. Emocijske ikone in ostalo poudarjanje: Pretirana uporaba emocijskih ikon (glede na količino besedila) ni dovoljena. Enako velja za pisanje samo z velikimi črkami (več kot 10 naenkrat), ponavljanje istih znakov, istih ali različnih emocijskih ikon in ostala pretirana uporaba oblikovnih možnosti zaradi česar bi bila mogoče objava težko berljiva.