-Felc, kar se tiče opreme samega vodje intervencije, ti dam popolnoma prav, in moram povedati, da se tako opremi vodja tudi pri nas...(niste edini, ki se zavedate varnosti), je pa pri konkretnem primeru večji problem v poškodovanih kosteh, ki so zdrobljene, polomljene in premaknjene.
-Kar se tiče t.i.(po tvoje) mojih "bedastoč"--pač se ti zdi da so to bedaste stvari-tukaj ti ne morem pomagati.
-Kar se tiče moje nedoraslosti tej "vaši/naši" organizacij...

Imam že kar zanimiv staž(ki po letih ni dovolj visok-da bi te prepričal-ampak glede na mojo starost) je dovolj dolg, da se počutim izredno bolj doraslega tej organizacij, kot marsikateri gasilec(so pa na forumu večinoma člani, ljudje, ki smo gasilci s srcem in telesom;je pa res da smo registrirani in da v kolikor pride do kakega konflikta--ki ga ti izzivaš z menoj--to rešimo preko ZSja)...2. ne moreš izjaviti tega kar si-oz. če lahko to meni ne pomeni popolnoma nič, pa najsibo, da si vrhunski gasilec--to pa zaradi tega, ker me ne poznaš...
-Kar se tiče, kdo komu stopi na rep oz. odnos članov foruma do vas gostov...To je logično, ampak mislim, da kot gost nastopi samo gost, ki mu nekdo stoji na repu, kvasi POVEČINI same traparije....zato je to tako kot je...ne rečem, da ni nikoli nobene pametne od "vas," najbolj me razjezi res to, da me ocenjuješ ne glede na to, da me ne poznaš, da žališ in dejansko govoriš traparije...V večini primerov, pa temo dejansko speljete na stranski tir, ravno zaradi hudih besed, ki jih upate napisati--seveda naslovnik teh besed mora odpisati in to mora storiti naravnost v temo!
PS:če si pričakoval, da bom žalil nazaj, naj ti že vnaprej povem, da te ne bom, ker te ne poznam, te spoštujem kot gasilskega kolega...Žaljenje pač ni v moji domeni, če je v tvoji, prosim nadaljuj, ampak kot registriranec!
PS2:Se opravičujem Gregorju, ker je prosil da se držimo teme, ampak žal moram napisati repliko!