OLIMPIJADA

Nasveti, vprašanja, sojenje, ...
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Uporabniški avatar
Matej B.
GE: Ptuj / Tržec
Kraj: Ptuj - Tržec
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Matej B. »

Ej BOSS ob kateri uri bo v Sl.Bistric 9.4. skupni trening in kdaj bodo kvalifikacije na Ptuju (datum)??? A to je 100% da bo na Ptuju, da ne bo verjetno v Hajdošah, kjer je vsako leto pokalno tekmovanje, čeprav Hajdoše spadajo pod OGZ Ptuj!!?!!?
Tako blizu, da skoraj ne bi smel manjkati kot gledalec :D .
"Teorija brez prakse je kot voz brez akse!!!"
tom

Odgovor Napisal/-a tom »

Matej B.:
Skupni trening bo potekal 09.aprila med 8:00 in 13:00 uro v Sl. Bistrici. Kvalifikacije bodo 16.aprila na Ptuju. Kje točno se še ne ve, upam da bodo našli primeren stadion...

Boss:
S treningi zunaj smo začeli ta teden, prej pa tega vreme ni dopuščalo.
Predlagam da užgeva debato prek maila:
tomos1@email.si

LP
Uporabniški avatar
Matej B.
Kontakt:

Mestni stadion na Ptuju ima idealne pogoje za izvedbo tega tekmovanja. Lani je namenu bila predana nova sodobna atletska steza, pa tudi nogometno igrišče je zelo sodobno saj na njem igrajo 1.nogometno ligo. V Hajdošah imajo dobre pogoje za trodelca, le štafeta je bila vedno izvajana na asfaltni podlagi (go-kart dirkališče). Tako da mislim da je verjetno Ptuj taprava lokacija.
MARY

Odgovor Napisal/-a MARY »

tom napisal/-a:Matej B.:
Skupni trening bo potekal 09.aprila med 8:00 in 13:00 uro v Sl. Bistrici. Kvalifikacije bodo 16.aprila na Ptuju. Kje točno se še ne ve, upam da bodo našli primeren stadion...

Boss:
S treningi zunaj smo začeli ta teden, prej pa tega vreme ni dopuščalo.
Predlagam da užgeva debato prek maila:
tomos1@email.si

LP
HALO
A MI LAHKO POVE KDO KAKO ZGLEDA SKUPNI TRENING :?:
jaz

Odgovor Napisal/-a jaz »

Živjo.

Mene tud zanima kako bo zgledal trening? Pa kvalifikacije?

Tole je vse skupi kr neki. :roll:

Mejte se,
čau
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Koncilija »

jaz napisal/-a: Tole je vse skupi kr neki. :roll:

Mejte se,
čau
Ja, kr neki. Kako bodo izgledale skupne priprave, ve samo organizator, zato vprasaj njega. Odgovor bos itak dobil sele, ko bodo priprave mimo, takrat pa informacije ne bos vec rabil :? .

Sicer bi pa po mojem znanju skupne priprave morale potekati tako, da ima vsaka ekipa moznost izvedbe najmanj dveh vaj, katero nazdirajo sodniki in potem informirajo enoto o posameznih napakah, da jih enota lahko pri nadaljnih pripravah odpravi.

Seveda zadeva poteka v opremi, ki je predpisana za tekmovanja-nic po domace.

Sicer pa bi glede na datum pricakoval, da ima katera od enot dopis, v katerem je navedeno kaj vec.

LP

Janez 8)
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
tom

Odgovor Napisal/-a tom »

Servus,

Kako izgleda skupni trening pojma nimam. V dopisu ki smo ga dobili od organizatorja piše samo to da je 09.aprila predviden skupni trening enot v Sl. bistrici. Potekal naj bi od 8:00 do 13:00. Čas nastopa posamezne enote ni naveden nikjer!!??
Sodeč po tem morajo biti vse enote ob 8:00 v Sl. bistrici?
Strinjam se z Janezom da ima ekipa moznost izvedbe vsaj dveh vaj.

Pred leti sem si ogledal kvalifikacije za olimijado na Finskem ki so potekale v Ravnah na Koroškem. Vse izgleda kot navadno tekmovanje z začetno otvoritvijo in razglasitvijo rezultatov na koncu. Vaja se je izvajala 2-krat ali celo 3-krat (se ne spomnim več dobro) ter enkrat štafetni tek. Vzporedno članskemu tekmovanju je potekalo tudi mladinsko tekmovanje.

LP
10987

Skupni trening

Odgovor Napisal/-a 10987 »

Živijo!

Po mojih izkušnjah izper nekaj let, ko smo šli naolimpiado, skupen trening pomeni, da se zberejo ekipe na enem prostoru in tam opravijo z vajo in z štafeto. Vajo nadzorujejo slovenski sodniki, ki bodo sodili na olimpiadi. Ob koncu je sestanek vodij ekip, kjer se predstavi pomanjkljivosti in kateremu delu vadbe je potrebno dati še večji poudarek.

Pa lep pozdrav.

Olimpionik
Uporabniški avatar
Primoz_K
Kraj: Prožinska vas

Odgovor Napisal/-a Primoz_K »

Pozdravljeni!
Glede na to da je jutri 9.april, me zanima, če kdo ve, kje v Sl.Bistrici je skupni trening ekip? Če slučajno ni prestavljen...
LP
Za vsak problem pod soncem je rešitev,ali pa je ni.
Če je, jo poišči, če je ni, pa naj te ne skrbi.
Uporabniški avatar
Matej B.
Kontakt:

Če se ne motim je na stadionu Impol.
Uporabniški avatar
Dušan
Kraj: Zgornja Bistrica (Tirgot)

Odgovor Napisal/-a Dušan »

Matej B. mislim , da se me spomniš samo v Bistrici ne poznam stadiona Impol kot si navedel !! :shock: Najbrž boste imeli te priprave na pomožnem stadionu, ki se nahaja v športnem parku! Upam, da veš kje je to....
Jutri pa boste meli pa slabo vreme.... :cry: No upam pa vseno da bo zadeva odlično uspela! :D
Tehnika nam lajša življenje!
Uporabniški avatar
Dušan
Kraj: Zgornja Bistrica (Tirgot)

Odgovor Napisal/-a Dušan »

Razen, če je kaj novega in so vam tako povedali samo mislim , da gre za ta stadion!
Tehnika nam lajša življenje!
jaz

Odgovor Napisal/-a jaz »

Je bil en lep deževen dan, ane?

Kakšni so občutki po skupnem treningu? Po moje je bolj malo ekip zadovoljnih z rezultati. :?

Lep dan še naprej
gasilec112
Kraj: slo

Odgovor Napisal/-a gasilec112 »

Poročajte malo kako je bilo kaj na treningu v Sl. Bistrici?

Nisem si utegnil ogledati, ker sem bil v službi :( , sem pa doma cca..1km stran od stadiona :oops:
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Koncilija »

Bi se oglasil že včeraj, no smo imeli popoldan še čistilno akcijo, zvečer pa občni zbor sosednje GZ, tako, da ni zneslo.

Hm, kakšni so občutki po skupnem treningu. Ugodni. Nisem bil sicer prisoten od začetka pa do konca, vendar je bil na začetku krajši posvet (zamudil :oops: ), kjer so ekipe izžrebale vrstni red nastopanja, ki bo veljal tudi za naslednjo soboto, ko bodo na vrsti kvalifikacije.

No, potem so ekipe pričele z delomna dobro pripravljenem stadiunu in še lepši atletski stezi. Ekipa s katero mi je čast sodelovati, je bila na vrsti tretja, prva vaja je uspela v celoti, pri drugi je bilo nekoliko smole, vendar ta se lahko pojavi povsod in jo je potrebno vzeti v zakup.

Tudi štafetni tek je bil zelo dobrodošel, prvič zaradi preverjanja pridobljene telesne zmogljivosti v času priprav, uigranosti ekipe pri predai štafete, predvsem pa spoznavanje tartana, saj se večina ekip žal z njim ne srečuje, je pa znanje teka na tovrstni podlagi zelo pomembno za skupni rezultat tekmovanja.

Moram pohvaliti korektnost in prijaznost sodniškega zbora, saj so zelo temeljito spremljali nastope in opozorili na napake, pa tudi dajali nasvete, kako bi bilo možno katerega od elementov še izpiliti na boljše.

Imeli smo tudi nekaj sreče, saj je v času nastopa prenehalo deževati in vsaj s te strani ni bilo težav, žal pa vse ekipe niso imele te sreče. Upajmo, da bo v soboto vreme dovoljevalo enakovredne pogoje in bodo ekipe lahko pokazale vse svoje znanje.

Pričakovanja so namreč velika, znanje je porazdeljeno enakomerno, torej, potrebno bo tud malo športne sreče.

Naredil sem tudi nekaj posnetkov, bodo na ogled danes na naši spletni strani, če bo pa kakšna zanimiva, jo bom pa prilepil tudi tukaj.

LP

Janez 8)
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Odgovori