Požar v Mariboru - Zavod za zdravstveno varstvo.
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Ja tudi jaz sem sodeloval na požaru. Klican sem bil v službo ob 11 40uri. Ko sem prišel v zavod, smo začeli z polnjenjem jeklenk(IDA).
Nato nas je nekaj šlo na požar zamenjat gasilce, ki so bili kar vredu zmučeni.
Nato nas je nekaj šlo na požar zamenjat gasilce, ki so bili kar vredu zmučeni.
Nič na suho!
http://www.gasilcidvorjane.com
http://www.gasilcidvorjane.com
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
Včeraj zadeve nisem spremljal, zato mi je povezava na 24 ur v temi izredno dobrodošla. Gasilci ste opravili kar precej zajeten posel, danes sem prebral še članek v Dnevniku, kjer je podal izjavo poveljnik Robič.
Ni kaj, uspešno opravljena intervencija in ustrezno medijsko predstavljena. Čestitke vsem, poškodovanemu gasilcu pa čimprejšne okrevanje.
LP
Janez
Ni kaj, uspešno opravljena intervencija in ustrezno medijsko predstavljena. Čestitke vsem, poškodovanemu gasilcu pa čimprejšne okrevanje.
LP
Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
No danes se že vrača življenje v zavod. Požarišče je danes preiskovalo okoli šest kriminalistov, dva sta prišla celo iz Lj. Pri stopnišču v mansardo pa je stražil uniformiran policist. V drugem nadstropju je še ponekod malo kapljala voda.
No za kakšno dodatno lestev pa ne vem če bi še bil kje prostor, da bi jo lahko postavili.
No za kakšno dodatno lestev pa ne vem če bi še bil kje prostor, da bi jo lahko postavili.
Ni bogat tisti ki ima, ampak je bogat tisti ki da!
Vsega ne morem vedeti, toda o vsem nas lahko poučijo.
Vsega ne morem vedeti, toda o vsem nas lahko poučijo.
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kontakt:
Hm, še obrazloži, kaj je narobe. Kolikor se spoznam na gasilstvo, je naprava, s katero upravlja gasilec tolikšne vrednosti, da mora vozilo zanesljivo postaviti izven območja nevarnosti, na tistem sedežu pa sedi strojnik, ki je običajno tudi voznik vozila. Se pravi, da nima neposrednega stika z ognjem oziroma drugimi nevarnostmi.borči napisal/-a:Boštjan napisal/-a:prilagam par slik iz intervencije
Iz pete strani je lepo videti sliko kako je opremljen gasilec na vozilu.SAMO Z ZAŠČITNO ČELADO![]()
![]()
in pa delovno oziroma službeno uniformo. Zelo zanimivo ni kaj.
Zato ne s takimi, je škoda smetit.
LP
Janez
Hehe ... ja to pa je lahko samo gasilec iz zavoda:) oz. poklicni:) hehe pac se zgodi! je ostal zato odspodi pri platformiborči napisal/-a:Boštjan napisal/-a:prilagam par slik iz intervencije
Iz pete strani je lepo videti sliko kako je opremljen gasilec na vozilu.SAMO Z ZAŠČITNO ČELADO![]()
![]()
in pa delovno oziroma službeno uniformo. Zelo zanimivo ni kaj.
No potem takem ce pravis da si velik laik se drzi nazaj pa malo majn bedarij pisi po forumu... Za moje pojme se delas malo prepametnega... Si se mlad in pripravnik! In kaj si ti premisljeval nas ne zanima, oz. vsaj mene to ne zanima in vrjetno ne ostalih, tak da ne bluzi na dolgo in siroko!!MLADI-MB napisal/-a:Tekom intervencije sem tudi sam premisljeval, da dodatna ALK na V strani ne bi bila odvec, ker je tista edina (PGD MB-M) krozila prakticno od roba do roba. Samo to je spet tako, ne... Parkirani avtomobili, itd. Pa ne bi zdaj prevec razglabljal o tem, ker sem prevelik laik na tem podrocju![]()
LP,
Martin Plavec
Stari Preseren je rad govoril: Le cevlje sodi naj kopitar!
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kontakt:
bmw napisal/-a: No potem takem ce pravis da si velik laik se drzi nazaj pa malo majn bedarij pisi po forumu... Za moje pojme se delas malo prepametnega... Si se mlad in pripravnik! In kaj si ti premisljeval nas ne zanima, oz. vsaj mene to ne zanima in vrjetno ne ostalih, tak da ne bluzi na dolgo in siroko!!
Mislim, da ti malo bluziš, ne vem, kaj pomeni tvoj hehe. Verjetno da prostovoljček ne bi znal Brontoja upravljatHehe ... ja to pa je lahko samo gasilec iz zavoda:) oz. poklicni:) hehe pac se zgodi! je ostal zato odspodi pri platformi
LP
Janez